• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrılmak zorunda olan var mı

Son zamanlarda yetkin doktor bulmak cok zor. Insan elli tane doktor gezmek zorunda kaliyor sifa bulmak icin maalesef. Internetten arastirin bu konularda hangi doktorlar iyiymis diye ona gore hareket edersiniz olmaz mi?

gerçektende öyle devlet hst sinde zaman 10 dk özellerde 350 lira falan

terapi türleri çok gördüm sanat psikodrama grup bireysel vb . iletişim anlamında çok fayda gördüm ama takıntılar anlamında bir ilerleme olmadı
regresyon terapisini araştırmanızı öneririm... Bahsettiğiniz takıntı da travma sonucu edindiğiniz bir şey gibi geldi bana...
Anne karnında edinmediyseniz ve annenizde de aynı takıntı yoksa... Travma sebebi nokta bulunup blokajı kaldıracaksınız terapistiniz ile birlikte...
Pes etmeyin, büyütmeyinde şayet tek sebep bu ise.. yorumlarınızdan isteksizlik, vazgeçmişlik enerjisi yayılıyor sanki...

bahsettiğiniz hastalığın detaylarını bilmiyorum ama ben yıllarca sakin bir insanken eşim yüzünden sinir hastası gibi olmuştum. yani tetikleyen etmenler illaki vardır bence bunları tespit edip hayatınızdan uzaklaştırmak daha mantıklı gibi.

regresyon terapisini araştırmanızı öneririm... Bahsettiğiniz takıntı da travma sonucu edindiğiniz bir şey gibi geldi bana...
Anne karnında edinmediyseniz ve annenizde de aynı takıntı yoksa... Travma sebebi nokta bulunup blokajı kaldıracaksınız terapistiniz ile birlikte...
Pes etmeyin, büyütmeyinde şayet tek sebep bu ise.. yorumlarınızdan isteksizlik, vazgeçmişlik enerjisi yayılıyor..

evet kendimden bile vazgeçmiş gibiyim

bahsettiğiniz hastalığın detaylarını bilmiyorum ama ben yıllarca sakin bir insanken eşim yüzünden sinir hastası gibi olmuştum. yani tetikleyen etmenler illaki vardır bence bunları tespit edip hayatınızdan uzaklaştırmak daha mantıklı gibi.

çok haklısınız eşim sinirli ve küfürbaz en büyük sebep bu aslında benim hastalıgım ile birleşince çekilmez oluyor

Seviyorsanız ve eşinizden yana bir problem yoksa ayrılmayı değil de tedavi olmayı düşünmelisiniz.

evet kendimden bile vazgeçmiş gibiyim
Olmaz öyle toplayın kendinizi... İnsanlar nelerle mücadele ediyor da vazgeçmiyor.. En sevdiklerini ölüme uğurluyor da vazgeçmiyor. siz kendinizi iyileştirin önce. sonra zaten siz yol vermek isteyeceksiniz inanın bana... He adam olursa amenna...

Olmaz öyle toplayın kendinizi... İnsanlar nelerle mücadele ediyor da vazgeçmiyor.. En sevdiklerini ölüme uğurluyor da vazgeçmiyor. siz kendinizi iyileştirin önce. sonra zaten siz yol vermek isteyeceksiniz inanın bana... He adam olursa amenna...

evet çaresiz hissetmek çok kötü ah bi toparlanabilsem

gerçektende öyle devlet hst sinde zaman 10 dk özellerde 350 lira falan
Haklisin devlette dogru duzgun dinlemiyolar. Belediyelerin psikolojik danismanlik hizmeti var ucretsiz. Tabi ilac tedavisi yapilmiyor ama ilac tedavisini devlet hadtanesinde yaparsiniz burada da konusup rahatlarsiniz en azindan. 45 dakika ayiriyorlar her seans.

evlenmek hastalikta ve sagliktadir. elbette ki yasamayan bilemez, ama esiniz sizi yari yolda birakiyor, bunun farkindasinizdir umarim.

Allah sifa versin, insallah hastaliginizi yenme gucunu bulursunuz ve ayrilik sebebiylede dahada dibe vurmazsiniz. dedigim gibi, lutfen esinizin sizi yari yolda biraktigini (veya birakmak istedigini) devamli hatirlatin kendinize, ayriligi atlatmanizi bir nebzede olsa belki hafifletir.

evlenmek hastalikta ve sagliktadir. elbette ki yasamayan bilemez, ama esiniz sizi yari yolda birakiyor, bunun farkindasinizdir umarim.

Allah sifa versin, insallah hastaliginizi yenme gucunu bulursunuz ve ayrilik sebebiylede dahada dibe vurmazsiniz. dedigim gibi, lutfen esinizin sizi yari yolda biraktigini (veya birakmak istedigini) devamli hatirlatin kendinize, ayriligi atlatmanizi bir nebzede olsa belki hafifletir.

evet bunu fark etmem lazım

Back
X