Severek ayrılmak

Zor bir durum bence ilişki anlamında olmasa da arkadaşı olarak yanında olmak istediğinizi söyleyin ve bu süreçte yanında olun gerçekten ilişki anlamında konuşmayıp arkadaş olarak destekleyin süreci atlattıktan sonra devam etmek isterse edersiniz

Annesinin durumundan dolayı, aşkla meşkle uğraşamam durumunda fakat seninle tamamen bitirmesini pek anlamadım, ya gerçekten çok hassas ya da onun için olmasanda olurrsun durumu var

Ne alakasiz bisey ya... baglanmak istememis size. Yoksa birakmazdi

Psikolojik olarak zor durumda olabilir.Allah yardımcısı olsun.Belki barisirsiniz.Benim öyle bir durumumda yok.

Ben farklı düşünüyorum. Erkek sevince ayrılmıyor evet ama hastalık, kayıp dönemler dışında. Yeni bir flört, hastalık tanısı olunca size ayıracak vakti olmadığını düşünmüş.
Çok yeni sevgililik, yani bekleyip fedakarlık yapmanıza gerek yok. Hayatınıza bakın, arada bir onun ve ailesinin hatrini soracak kısa bir mesaj atabilirsiniz.

Yanlarında istemiyorlar her şeye karşı hissizleştim kimseyi sevmiyorum bana değer verme sürekli üstüne düştükçe yanlarında olmaya çalıştıkca daha da üzüyorlar böyle insanların nasıl yanlarında olabiliriz ki ? Bazen cidden derdi olduğu için mi istemiyor yoksa cidden bahane mi ediyor bunu anlayamıyor insan... severek gitmek durumunda kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…