Umarım annesi iyileşir, kanser çok zor bütün aileyi müthiş etkileyen bir süreç.Herkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim yazın sezonluk işe girdim orada birisiyle tanıştım bi süre konuştuktan sonra sevgili olduk . Çocuk gerçekten çok iyi birisiydi çok ilgiliydi saygılıydı .Her şey çok güzel gidiyodu ben işi bırakmama rağmen . İzin gününü bana ayırırdı sürekli arardı 2 gün önceye kadar annesinin kanser olduğunu öğrendik maalesef çok üzüldü telefonda ağladı . Bu arada istifa verdi ve sürekli hastanede kalıyor .Mental olarak kötü .Onun yanında olduğumu söyledim ama herkes acısını farklı yaşıyor demek ki.Dün gece senin de hayatın kötü olmasın benim hiçbir şeye hevesim zamanım yok iyi değişim yazdı .Beni kendi yoluma bırak yalnız başıma dedi sessizce bitsin falan ben de üstelemedim böylece ayrılmış olduk .Gerçekten çok üzülüyorum gözlerim ağlamaktan şişti .İnşallah annesi iyileşir ve çok mutlu olur
Umarım iyileşir ben dediğiniz gibi haberi olmasa da dua edicem hep .Ki haklısınız sürekli senin de hayatın kötü olmasın sen hep iyi ol hep bunları vurguladı bana bu olaylardan beri gerçekten onun sevgisinden hiç şüphem olmadıUmarım annesi iyileşir, kanser çok zor bütün aileyi müthiş etkileyen bir süreç.
Kendi derdi kendini aşmıştır, sizi düşünecek hali kalmamıştır ve doğal bunlar..
Hayat ne getirir bilemeyiz, siz duanızla yine de yanında olun haberi olmasına gerek yok.
Bu arada üstteki üyeye katılmıyorum, severek ayrılmak diye bir şey var. İnsan bazen çok sevse de, kendi iyiliği için (şiddet, istismar, vs..) bırakıp gitmek zorunda kalıyor.
Bi daha yazmayalım dedi ama o yüzden yazamam bir gün o isterse yazar yanında olurumSuan belki icinde bulundugu durumun etkisiyle boyle yazmistir. Eger onunla olmak istiyorsaniz, bu durumda onunyaninda olmak istediginizi vs vs yazin ve uatune gitmeyin. Arada bir yoklayin
Bir daha yazmayalım dedi kararına saygı duymam lazım bu demek değil ki onu düşünmüyorumSwven birine göre biraz çabuk vazgeçmemiş misiniz?
Tamamen kesmeyin bence de, ayda bir "Sen cevap verme, sadece sizin için dua ediyorum bilmeni istedim" diye kısacık tek cümle yazabilirsiniz. Kanser sürecinde insanlar kendilerini çok yalnız hissedebilirler, destek hissetmek iyi gelebilir.Bi daha yazmayalım dedi ama o yüzden yazamam bir gün o isterse yazar yanında olurum
Dediğim gibi bir daha yazmayalım dedi ama o isterse yanında olurum tabiiBbabam rahatsızlandığında ben de 5 yıllık sevgilim olan şu an kocam olan insana aynı muameleyi yaptım. Dedesiyle yaşayan yine on yıllık civarı sevgililikten sonra evlenen arkadaşımın eşi de ona 6 7 yıllık sevgiliyken bunu yapmıştı dedesi vefat edince.
Velhasıl oluyor buhran dönemi gerçekten. Biraz zaman verin eğer seviyorsanız yanınds olmaya devam edin.
Aşk meşk de ilgisiz emeksiz olmaz diye insan uğraşmak istemeyebiliyor o buhran dönemlerinde.
Bu durumda hemen vazgecmis gibi gorunebilirsiniz.Bi daha yazmayalım dedi ama o yüzden yazamam bir gün o isterse yazar yanında olurum
Çok teşekkür ederim öyle yapıcamTamamen kesmeyin bence de, ayda bir "Sen cevap verme, sadece sizin için dua ediyorum bilmeni istedim" diye kısacık tek cümle yazabilirsiniz. Kanser sürecinde insanlar kendilerini çok yalnız hissedebilirler, destek hissetmek iyi gelebilir.
Eğer gerçekten mental durumu dolayısyla verdiyse bu kararı manevi açıdan destek olmayı istemez misiniz?Bir daha yazmayalım dedi kararına saygı duymam lazım bu demek değil ki onu düşünmüyorum
Ayda 1 2 kez yapıcam bunu teşekkür ederim yorumunuz içinBu durumda hemen vazgecmis gibi gorunebilirsiniz.
Sebep farkli olsaydi yaptiginiz dogruydu fakat bu durumda arada bir yoklamak, soru sormayan ama onun yaninda oldugunuzu belirten mesajlar atmak daha iyi olabilir diye dusunuyorum.
Ben oyle yapardim..
Onu zorlamak istemiyorum açıkçası arada bir destek amaçlı yazıcam ihtiyacı var mı nasıl oldu annesi diyeEğer gerçekten mental durumu dolayısyla verdiyse bu kararı manevi açıdan destek olmayı istemez misiniz?
Ben darlardım yerinizde olsamDediğim gibi bir daha yazmayalım dedi ama o isterse yanında olurum tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?