Benimde bitti 1 ay oldu 5 yıllık ilişkim 3-4 ay sonra nişan yapıcaktık. Ama biz artık çok yıpranmıştık. Üzülüyorum tabiki onca söylenen laf onca yaşanan anı kolay silinmiyor hafızadan. Bana yaptığı kötü şeyleri aklıma getirmeye çalşıyorum. Geceleri yatarken ağlıyorum ama çok hırpalamıyorum kendimi.Allah'a sıgındım. Boşverin kızlar olmuyosa bir ömrü heba etmenin manası yok. Ağlayın zırlayın bir ömür ağlamaktansa bir süre ağlamak bizi yormaz. Allah hepimizin karşısına hakettğimiz insanı en güzel şekilde çıkarsın inşallah.
2 yıllık beraberlikten sonra severek ayrılmış biri olarak sizi anlıyorum gerçekten çok acı. O insana karşı içimde hiçbir şey kalmamış olmasına rağmen veda anını düşündükçe içimde bir sızı oluyor. Çok çok zor.
Size yazma sebebim şimdi bunu duymak boş ve saçma gelse de inanın geçecek. Bir gün kuş gibi hafif uyanacaksınız ve diyeceksiniz ki offf o neydi yaa. İyi günleri düşünüp acı çekmek yerine neden ayrılmak zorunda kaldığınızı hayırlayacaksınız.
Ben hayatımın aşkını böyle sancılı bir ilişkiyi bitirdikten 6 ay sonra buldum. Asla bir daha sevemem falan filan saçmalarken sevgi nasıl olurmuş, bir insan çok sevilmekten ziyade nasıl 'güzel' sevilirmiş onu öğrendim.
Acınızı çekin elbet ama saplantıya dönüşmesine izin vermeyin. İnsanı esas bitiren o.
Severek ayrılma olmaz. Seven insan karşısındaki ailesini öldürmesiyse , aldatmadıysa dünyalar yıkılmadıysa, vazgeçemez. Ben de zamanında severek ayrıldık sanıyordum meğer o vazgeçmiş ben tek başıma seviyormuşum yeni yeni anlıyorum
Severek ayrılma olmaz. Seven insan karşısındaki ailesini öldürmesiyse , aldatmadıysa dünyalar yıkılmadıysa, vazgeçemez. Ben de zamanında severek ayrıldık sanıyordum meğer o vazgeçmiş ben tek başıma seviyormuşum yeni yeni anlıyorum