• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrılmak

Alev alev ama yalinin sarkisi gibiyiz.
Alismaya calismak diye birşey yok alisak zorundayım

Seviyorsan ve istiyorsan öyle bi durum yok.birinizin koňusmasina bakar.seviyosan özlersin,özlersen eninde sonunda ararsın. Eski de kaldi o, Firuze öldü aşkından ama yine de dönmedi Nazim'a.

Bakma ben de geçen ay aynı durumdaydım. Ayrılmayan insan bi anda onayladı günlerce konuşmadık. İşin kötüsü gunler kalmisti askere gitmesine. Allahım böyle mi olacaktı böyle mi yollicaktim ben onu giderken de sağ salim dönünce de ben beklicektim onu dedim bi yanim cok kararli bi yanim bosluga yakindi ve ben o boşluğa dustum.iyi ki de dusmusum, konuştuk orta yolu bulmaya çalıştık ama çok acıdı icim çünkü kaybetme korkusunu dibine kadar yaşadım. Ayrılığın acısını da. Sonra dört elle sarildim ilişkime, ona. Yıllar vardı çünkü arada.sevgi vardı ve bu şekilde bitemezdi

Ayrılıkta sevdaya dahil, bu acının bile degeri olmalı sen de. Acını yaşaman gerekiyosa yasa ama sonunda oturup ilişkinizin muhasebesini yap derim

Yarına çıkabileceğinin garantisi var mı bacım?
Böyle saçma sapan şeylerden ilişki mi biter? At bir mesaj barışın. Ve pire için yorgan yakmayın.

Ben bisy anlamadim desem.
O erkek senin kiyafetine onuna bunuda karisiyosa pekte asik degil gibime geldi.
Seven herseyine katlanir. Oldugu gibi sever.

Bu Nasıl bir dert anlatış biçimi pek inandırıcı degil ackcasi ! Daha acklayici olabilir bu inandrclgi kaybediyo. Arkadaşn biri duygulandm demiş bi çoğumuz hiç bişey anlamadık bile!

Severek ayrılık olur ama sebep inat gibi bir sacmalik olamaz.
Yok aile engeldir, ciddi anlasamama, uyumsuzluk engeldir mesela. Bunlar için gelecek görmez ayrılırsın severek anlarım.

Ama kıyafet gibi saçma bir sebeple inat uğruna ayrılık oluyorsa sevgi yoktur ortada.
Bir kumas parçası o verirdi bir kumas parçası sen ortayi bulup birlikte olmayı tercih ederdiniz..

Sevgi emektir diye boşa demiyorlar.

Bunları yazacaktım, yazılmış varmış.

Severek ayrılmak diye birşey yoktur. Sevseniz ayrılamazdınız, ben böyle inanırım. 3 senedir bir saatliğine bile ayrılmadık biz sevdiceğimle birbirimizden misal. Mevzu inatta olsa, kıskançlıkta olsa, ufak tefek yada büyük meselelerde olsa.. Sevginin olduğu yerde ayrılık, ayrılığın olduğu yerde de sevgi barınamaz konu sahibesi.. :KK37:

Seviyorsan ve istiyorsan öyle bi durum yok.birinizin koňusmasina bakar.seviyosan özlersin,özlersen eninde sonunda ararsın. Eski de kaldi o, Firuze öldü aşkından ama yine de dönmedi Nazim'a.

Bakma ben de geçen ay aynı durumdaydım. Ayrılmayan insan bi anda onayladı günlerce konuşmadık. İşin kötüsü gunler kalmisti askere gitmesine. Allahım böyle mi olacaktı böyle mi yollicaktim ben onu giderken de sağ salim dönünce de ben beklicektim onu dedim bi yanim cok kararli bi yanim bosluga yakindi ve ben o boşluğa dustum.iyi ki de dusmusum, konuştuk orta yolu bulmaya çalıştık ama çok acıdı icim çünkü kaybetme korkusunu dibine kadar yaşadım. Ayrılığın acısını da. Sonra dört elle sarildim ilişkime, ona. Yıllar vardı çünkü arada.sevgi vardı ve bu şekilde bitemezdi

Ayrılıkta sevdaya dahil, bu acının bile degeri olmalı sen de. Acını yaşaman gerekiyosa yasa ama sonunda oturup ilişkinizin muhasebesini yap derim

Bilmiyorum napicagimi gerçekten.
Bugün konusucaz

Barışırsınız

Kismet

Yarına çıkabileceğinin garantisi var mı bacım?
Böyle saçma sapan şeylerden ilişki mi biter? At bir mesaj barışın. Ve pire için yorgan yakmayın.

Bugün konusucaz

Ben bisy anlamadim desem.
O erkek senin kiyafetine onuna bunuda karisiyosa pekte asik degil gibime geldi.
Seven herseyine katlanir. Oldugu gibi sever.

Severek kimse ayrilmaz kimseyi kimse ayiramaz . . Ornek esim ve ben basimizdan haberlik olaylar gecti ama sukur evlendik

ALLAH mutluluğunuzu bozmasin insALLAH

Aynısını yaşadım yaşıyorum malesef

Sizin nedendi

Kıyafet inat aile yapısı aşk hepsi var bendede ama dermen yok işte

Maalesef

Bu Nasıl bir dert anlatış biçimi pek inandırıcı degil ackcasi ! Daha acklayici olabilir bu inandrclgi kaybediyo. Arkadaşn biri duygulandm demiş bi çoğumuz hiç bişey anlamadık bile!

Ben 2yillik kullaniciyim burada yalan yanlis kurmaca hikaye anlatmam herhalde dimi.
O kişinin duygulanmasi oda severken ayrilmis o yüzden.
Şuan ben daha çok yazmak için yazdim.
İçimi rahatlatmak için yazdim

Bunları yazacaktım, yazılmış varmış.

sevgi varsa barısırsınız

Var ama beraberkende uyusmuyoruz

Severek ayrılmak diye birşey yoktur. Sevseniz ayrılamazdınız, ben böyle inanırım. 3 senedir bir saatliğine bile ayrılmadık biz sevdiceğimle birbirimizden misal. Mevzu inatta olsa, kıskançlıkta olsa, ufak tefek yada büyük meselelerde olsa.. Sevginin olduğu yerde ayrılık, ayrılığın olduğu yerde de sevgi barınamaz konu sahibesi.. :KK37:

Bakalım bugün konusucaz

Severek ayrilmak diye bir sey yok.
Muhtemelen karsindaki senin kadar sevmiyor ki ayrilik noktasina geliniyor.
Herkes herkesi esit sevecek diye bir sey yok.
Onune bakmaktan baska care yok.

2 yıllık beraberlikten sonra severek ayrılmış biri olarak sizi anlıyorum gerçekten çok acı. O insana karşı içimde hiçbir şey kalmamış olmasına rağmen veda anını düşündükçe içimde bir sızı oluyor. Çok çok zor.

Size yazma sebebim şimdi bunu duymak boş ve saçma gelse de inanın geçecek. Bir gün kuş gibi hafif uyanacaksınız ve diyeceksiniz ki offf o neydi yaa. İyi günleri düşünüp acı çekmek yerine neden ayrılmak zorunda kaldığınızı hayırlayacaksınız.

Ben hayatımın aşkını böyle sancılı bir ilişkiyi bitirdikten 6 ay sonra buldum. Asla bir daha sevemem falan filan saçmalarken sevgi nasıl olurmuş, bir insan çok sevilmekten ziyade nasıl 'güzel' sevilirmiş onu öğrendim.

Acınızı çekin elbet ama saplantıya dönüşmesine izin vermeyin. İnsanı esas bitiren o.

Çok zormus onun yaninda ağlamak onun senin yanında aglamasi için gide gide ayri yollara son kez öperek ayrılmak. Seni seviyorum demelerle ayrılmak. Nasil boyle olduk diyerek ayrılmak. Çok zor geliyor ya. Ne büyük aşkmış bu ya :KK43:

severek ayrılmak bana saçma geliyor seven insanlar ayrılmaz bence ama hayat bu ne olucağıda belli olmuyor bazen ...İnşallah kısa zamanda atlatırsınız...

Benimde bitti 1 ay oldu 5 yıllık ilişkim 3-4 ay sonra nişan yapıcaktık. Ama biz artık çok yıpranmıştık. Üzülüyorum tabiki onca söylenen laf onca yaşanan anı kolay silinmiyor hafızadan. Bana yaptığı kötü şeyleri aklıma getirmeye çalşıyorum. Geceleri yatarken ağlıyorum ama çok hırpalamıyorum kendimi.Allah'a sıgındım. Boşverin kızlar olmuyosa bir ömrü heba etmenin manası yok. Ağlayın zırlayın bir ömür ağlamaktansa bir süre ağlamak bizi yormaz. Allah hepimizin karşısına hakettğimiz insanı en güzel şekilde çıkarsın inşallah.

Back
X