- 11 Aralık 2018
- 41.514
- 257.979
- 598
E adam canını kurtarmaya çalışıyor güzel kardeşim. Siz kesin pişman olursunuz da o adam olmaz bence.Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Kafayi yiyecegim haklısınız ne diyim
Bencede de dediğiniz gibi sizin gözünüzü korkutmak istiyordur belki de bidaha yapmamanız için boşanmak istediğini düşünmüyorum güvensizlik yapmamaniz için yapıyordur bence değiştiğini gosterin büyükleri araya katmaniz iyi olmuş konuşsunlar eşiniz leSuan büyükleri araya kattik sayilir. Biraz da oyle hissediyorum. Sanki artik nasil benle basedecigini sasirdi ve böyle tehdit ederek dize getirmek istiyo. Ama cok da kararli bilmiyorum
Böyle daha iyi anladımEşinize de yedirirsiniz.
Ya tam aksine size şöyle davranıldığını düşünün:
"Fiyonk, çalıştırmam seni, erkek var. Olmaz çalıştırmam erkekler seni kandırır çünkü sen safsın aklın yetmez, iki güzel söze kanarsın, öyle de alıksındır sen, seni kandırırlar"
"Hayır Fiyonk, erkeklerin olduğu yerde çalışamazsın kesinlikle. Çünkü sen namus bilen biri değilsin, ahlaki değerlerin bozuktur senin, başka adamlara bakarsın sen, biliyorum."
Eşinize bu imaları yapıyorsunuz böyle davranarak. Adam ne yapsın artık, çekilir mi şu muamele?
Adamla ne konuşacaklar acaba büyükler? Problem kadında, kadınla konuşsunlar. Psikolojik şiddet diyoruz buna.Bencede de dediğiniz gibi sizin gözünüzü korkutmak istiyordur belki de bidaha yapmamanız için boşanmak istediğini düşünmüyorum güvensizlik yapmamaniz için yapıyordur bence değiştiğini gosterin büyükleri araya katmaniz iyi olmuş konuşsunlar eşiniz le
Esi gerçekten boşanmak mi istiyor yoksa hanımefendinin büyünün düzelmesini mi istiyor en azindan bunu çözmüş olurlar tabiki hanımefendiyle de konuşsunlar ama birlitke cozebileceklwri bı olay olsa boşanma kararı almazlardi zatenAdamla ne konuşacaklar acaba büyükler? Problem kadında, kadınla konuşsunlar. Psikolojik şiddet diyoruz buna.
Ben de bunu merak ediyorum. Gerçekte ne istiyor.Esi gerçekten boşanmak mi istiyor yoksa hanımefendinin büyünün düzelmesini mi istiyor en azindan bunu çözmüş olurlar tabiki hanımefendiyle de konuşsunlar ama birlitke cozebileceklwri bı olay olsa boşanma kararı almazlardi zaten
Büyü yazmışım huyu yazacaktım evet bencede ogrenmeniz gereken bu ve kendinizi duzeltmelisiniz yoksa çok yıpratır sizi bu güvensizlik ileri de de bosansaniz dahi yipranirsinizBen de bunu merak ediyorum. Gerçekte ne istiyor.
Niye siz her çalıştığınız iş yerinde erkeklere musallat mı oluyorsunuz?Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Hiç bişey yapmadığı halde guvenemiyor,sizi aldatmasindan şüpheleniyorsaniz, bilinçaltınızda eşinizi aldatma arzunuz var demektir.Ben demiyorum psikoloji öyle diyor..Hayır! Kadinlara bisey demiyorum sadece ona güvenemiyorum. Sebebi yok güvenini sarsacak bı hatası da olmadi. Kararini verdi ayirlacagiz. Ben nasil alisabilirim bunu soruyorum. Cunku anlasmaya yanaşmıyor
Ben de başta pavyon işletiyor sandımIsinden dolayi tartisiyoruZ deyince herif eskortluk yapiyor sandim
Ben atlıyorum mesela, evdeki kıllı yetmiyor onun bununkine atlıyorum, zaten işyerleri üretmek için değil, sevişmek içindir. Öyle milletin yakışıklı yakışıklı kocişkosunu görünce önce zipliyorum sonra atlıyorum.Çalıştığımız yerlerde karsi cinsin uzerine atlamiyoruz, eger oyle saniyorsaniz.
Yazik iki çocuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?