Severek boşanmak

Kadin psikopat ama teknolojiden anliyormuş vay be. Teamsin telefondan görebildiğini sayende öğrendim.

Sen buna maruz kaldin tamamda adam herkese rezil oldu. Halen evlilermi merak ettim?

He gurban, pusuda yatıyoz kel kocalarına atlamak için.

Ben esime güvenemiyorum. Bugune kadar biseyini gormedim ama neden guvenemedigmi ben de bilmiyorum
Othello sendromu belirtisi bu biliyor musunuz? Bence gerçekten bir psikologla görüşün.. İllaki güvensizlik nedeni vardır..

Benim iş yerinde bir abi vardı. Ertesi gün birlikte sunum yapacağız. Bana haberi geldi sunum ertelenmiş. Katılacaklardan birinin acil bir durumu olmuş. Geç bir saatti ama adama da haber vermem lazım yazdığım mesaj şu “ Abi merhaba, geç bir saat biliyorum ama şimdi haberi geldi kusura bakma gece gece rahatsız ediyorum seni de, yarın sunum ertelenmiş, ona göre gelirsin işe, sabah görüşürüz, iyi geceler “

Bu abi ertesi gün yanıma geldi dedi ki ben sana eşimin numarasını vereyim bir şey olursa akşam ulaşman gereken ona yaz, benim eşim kıskançtır mesaj aramızda sorun oldu. Hayatımın en büyük şoklarından biriydi gerçekten yaşça da benden epey büyük adam. Cevap olarak abi eşin ne alaka benim muhatabım sensin tamam yazmam bir daha dedim. Gerçekten de haber vermem gereken durumları asla haber vermedim bir daha. Sonra bu durum aramızda sorun olmaya başladı. Öğrendiğime göre zaten bu meseleden herkesle sıkıntılıymış. İşten çıkışını verdiler adamın.

Karısını da bir kere ofise geldiğinde gördüm. Bütün kadınlara öldürecek gibi bakıp kim potansiyel tehlike diye herkesi süzüyordu. Çok rahatsız edici bir durum gerçekten. Böyle insanlar ne yazık ki aramızda yaşıyorlar, konuları okuyunca şaşırmıyorum o yüzden.

Daha neler ya. Eşinin iş yerinde kadın var diye boşanan birini ilk defa goruyorum, okuyorum, duyuyorum.

Aklımıza gelen her düşünceyi beynimizin süzgecinden geçirmeden, karşı tarafa iletirsek sonucunun böyle olması kaçınılmaz, iş yerinde tek kadınım, çalışanların hepsi erkek. Müşterilerimizin de %90’ı erkek. Eşim’in de iş yerinde kadınlar, kızlar var. Sizin gibi düşünürsek birbirimizi her gün darlamamız gerekir :) Güven duygusu çok önemli, elbette tatlı tatlı bazen birbirimizi kıskanıyoruz, ama doz arttırılınca iki taraf için de kabus olur o evlilik. Düğünümüze bile geldi onun kadın iş arkadaşları, benim erkek iş arkadaşlarım, mesafeyi ayarlayabildikten sonra kadın erkek aynı iş yerinde çalışmak neden sorun oluyor sizin için?

Aldatmak isteyen erkek erkeğe çalışırken de aldatır, “abi dün bi hatun tanıdım, arkadaşı da var, akşam bana gel takılalım.” dedi mi bitti olay. Sen Kamil’le tavla atıyor zannerderken, onlar okeye dördüncü arıyordur

Bu kadar severken, üstelik 2 çocukla gereksiz kıskançlıklarla bitirmeyin evliliğinizi. Çift terapisi alabilirsiniz.

İnsan sosyal bir varlıktır bunlar psikopat bir varlık. Böyle insanlara saygı duyamıyorum ben ya..

İş yerinde kadinlar bana mesaj atmasin diye bir sey denilebilir mi ki? Bunu benim aklim almadi, iş yaptigin ve iletisimde olman gereken kişi bir kadinsa "bana yazmasin?" Nasil diyebilir ki? Neye guvenerek onca kişiye ekran goruntusu atabilir? Hadi adamin karisi hasta kiskanç,
direktorler de " aa evet karisi kiskanc ve mesajlari okuyor" diyip adami hakli mi buluyor? Bu benim kafamda oturmadi valla

biliyorum kabullenmesi cok zor ancak bu supheciliginiz esiniz ya da bir baskasi ile degil , sizinle ve çocukluğunuzla ilgili , saglik guven iliskisi kurmadan hayat cok zor olacaktir. En onemlisi de cocuklariniza da ogretebileceginiz hayat guvensiz , suphelerle dolu olabilir. Evliliginizden once cocuklariniz icin destek almalisiniz . Umarim basarir ve guzele donusturebilirsiniz

İnanin ben de bilmiyorum.

Dört olasılık görüyorum:
1) Ailenizde yada yakın çevrenizde aldatma olayı ya da ihanet yaşandı mı?
2) Size devamlı erkekleri suçlayıp kötüleyen mutsuz bir evlilik yaşayan yakınınız var mı?
3) Cinsel saldırı/taciz vb durumlar olmuş muydu?
4) Özgüveniniz ne durumda, yaralayıcı bir durum/olay yaşandı mı? Beni kimse sevmez/beğenmez gibi düşünceleriniz var mı?

Size acil uzman desteği öneriyorum zira eşiniz başkasının suçlarının bedelini ödüyor şu anda. Şu anda eşinizden boşansanız başkasıyla çıksanız bile aynı sıkıntıları yaşarsınız, çocuklarınız ve huzurlu aile yaşamı için hemen uzmanla görüşün lütfen. Artık terapiler online yapılabiliyor, ertelemek için bir sebep de yok.

malesef tam olarak böyle.
hatta iş yerindeki dect telefonundan dahi kadın çalışanlarla görüşmüyor.
ve evet bunu gören direktörler tepki vermedi.

Kadin psikopat ama teknolojiden anliyormuş vay be. Teamsin telefondan görebildiğini sayende öğrendim.

Sen buna maruz kaldin tamamda adam herkese rezil oldu. Halen evlilermi merak ettim?

evet hala evliler ve pek çok kadın çalışan rahatsız bu durumdan. adam önemli bir pozisyonda ve iletişim kurulamıyor.
ama çok çakal, bilgisayarda ekranı ailesinin fotoğrafı. kriz hissettiği anlarda hemen ana ekrana geçiyor, millet çocuklarını görüyor falan.

biliyorum kabullenmesi cok zor ancak bu supheciliginiz esiniz ya da bir baskasi ile degil , sizinle ve çocukluğunuzla ilgili , saglikli guven iliskisi kurmadan hayat cok zor olacaktir. En onemlisi de cocuklariniza da ogretebileceginiz hayat guvensiz , suphelerle dolu olabilir. Evliliginizden once cocuklariniz icin destek almalisiniz . Umarim basarir ve guzele ulaşabilirsiniz

Ya bunlar kocalarına güvenmiyor bence, sümüğümü atmayacağım adamları benden köşe bucak kaçırmalarının başka sebebi olamaz.

Aynısını yaşadim, adamın karısı hastaydı, ilk başlarda hiç yanlisini görmediğim adam nasılsa karım her türlü rahat vermiyor bari yapayım da değsin diye bana yazmaya başlamıştı. Adamın ve karısının arkasından herkes dalga geçiyordu.

Aslinda bu durum tam olarak bosanma sebebi, esiniz hakli.

ben kendimi esinizin yerine koydum da gercekten alttan alinacak bir sey degil bu durum,
siz kimi hangi kefeye koydugunuzun farkinda misiniz?

kendimi sizin yerinize koydugumda ise, durum cok farkli.
ben esimin her zaman kadinlarin oldugu ofislerde calismasini isterim, kadinlarin oldugu spor salonlarina gitmesini oneririm,
cunku kadinin oldugu yerde kalite bir tik daha yukarida oluyor.
neden esime kotu, hanzo bir ortami layik goreyim ki.

Esim bir kac kez sadece erkek olan ofislerde calisti. Hatta bir keresinde bir kadini ise aldilar, x hanim ise baslayinca ortam degisti demisti, millet parfum sikmaya falan basladi diye

ben sahsen hic sade kadinlara has bir yerde calismadim, belki o zaman da sorunlar oluyordur.

velhasili karma ortam iyidir

siz ne yapabilirim diye sormussunuz,
cidden bence yardim alin, bu evliliginizi kurtarmasa bile sonraki iliskileriniz icin saglikli olmanizi saglar, keza cocuklariniza da yanlis sinyaller verebilirsiniz bu bakis acinizla.

E sonunda olacak olan o.

Geçiyor geçecek emin olun sadece Zaman, sabır ve dua

Nasil bir bakış aciniz var yahu adam pavyondami calisacak bu ne özguvensizlik. Aklinda yokkende sokuyorsunuz e pes .

Eşimde mutfakta calisiyor kadinlarda var ne yapim şimdi kavgami edeyim asıl kavga ekmek kavgasi degilmiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…