- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Bizde de iki kadın var. Hiçbir erkeğin yanlışını görmedim çoğu da yaşıtım. İş hayatını ne sanıyorlar acaba bazı kadınlar ?mühendislik departmanındayım bir fabrikada, 65 personelin 4 kadın.
yeri geliyor gece yarısına kadar makina başındayız.
adamın beni kesmesi lazım
Bizde de iki kadın var. Hiçbir erkeğin yanlışını görmedim çoğu da yaşıtım. İş hayatını ne sanıyorlar acaba bazı kadınlar ?
kesinlikle öyle insanım yapmadığı birşey ile suçlanması hele ki bu büyük bir ahlaksızlıksa çok kötü birşey.eğer erkek geçmişte bir sürü vukuat yaratmışsa güvensizliği anlarım.
ki orada da çözüm ayrılıktır çünkü güven yoksa ilişki olamaz.
fakat bu konuda adamın vukuatı yok. dayanacak bir nokta yok.
konu sahibinin kişisel problemi güvenmemek.
muhtemelen şimdiye kadar da benzer şekilde darlıyordu hep.
ama kadınların olduğu işe geçince doz arttı ve adamın da asfalyaları attı.
bir de insanın yapmadığı/yapmayı aklına getirmediği birşey için suçlanması çok ağır gerçekten.
derdin aldatmak değil ama karşındaki herşeyden anlam çıkarıp kavga ediyor.
çok yıpratıcı.
kesinlikle öyle insanım yapmadığı birşey ile suçlanması hele ki bu büyük bir ahlaksızlıksa çok kötü birşey.
Adamın bir yanlışını görmediysen darlamanın ne manası var? Benim eşim işi gereği akşama kadar telefonda kadınlarla konuşur bir kez aklıma gelmedi .Kadın - erkek fark etmez ki aldatacak kişinin yanında kadın olmasa bile aldatabilir.
Aklımdan tam o geçiyordu. Eski bir komşumun kocası limanda çalışıyor, limanda kadın olmaz. Erkek iş arkadaşıyla aldatıldı kadın.valla hemcinsiyle aldatan da var
yapacak yapıyor işte
Aklımdan tam o geçiyordu. Eski bir komşumun kocası limanda çalışıyor, limanda kadın olmaz. Erkek iş arkadaşıyla aldatıldı kadın.
Bence sizin esinize degil kendinize guveniniz yok. Bunlar hep ozguven eksikliginden. Sizin kurgulariniz yuzunden cocuklariniz parcalanmis bir ailede buyuyecek. Iki cocuk annesisiniz hic mi biraz olgun dusunmez insan. En cok cocuklara uzuldum sizede cok sinirlendim vallahi.Ben esime güvenemiyorum. Bugune kadar biseyini gormedim ama neden guvenemedigmi ben de bilmiyorum
Babam yaşta polis abi bize numarasını vermiyor, karısı mevzu çıkarıyormuş. Bilemiyorum artıkın.Yine fake demeye geldim. Artik çoğu iş yerinde kadin var. Sanki adam oğlan lisesinden çikti gibi.
Konu sahibi arkadaşın aklına " adamı canından bezdirmek için" bir ihtimal daha getirdin ya çok yaşa emivalla hemcinsiyle aldatan da var
yapacak yapıyor işte
Konu sahibi arkadaşın aklına " adamı canından bezdirmek için" bir ihtimal daha getirdin ya çok yaşa emigerçi adam kalıcı bir çözüm bulmuş boşanma kararıyla ...ama olaki vaz geçerse vay ki vay!!
Eşinizin çalıştığı yerde kadınlar var diye işkence mi yapıyorsunuz adamaYeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Babam yaşta polis abi bize numarasını vermiyor, karısı mevzu çıkarıyormuş. Bilemiyorum artıkın.
Millet kafayı yemiş yemin ediyorum. Abi, şunu anlayın artık, kuzguna yavrusu şahin gözüküyor, kel kocalarınız bi size güzel.of bizim işyerinde biri ile bunu yaşadım.
teams üzerinden sıradan bir soru sorup milattan kalma :) emojisini ekledim.
amirimi aradı mesaj atmayın, gülücük koymayın diye.
üzerine direktörleri cc'ye koyup, ekran görüntüsü ekleyip mail attı.
teams adamın karısının telefonunda da yüklüymüş ve kendi hesabı ile açmış orada da adam.
karısı tek tek kim ne yazdı bakıyormuş.
abi böyle adamların evlilik hayatı yüzünden ben neden bu muameleye maruz kalayım. kadının birinin psikolojisi sağlıklı değil diye, o hasta diye neden ben bunu yaşıyorum ?
Millet kafayı yemiş yemin ediyorum. Abi, şunu anlayın artık, kuzguna yavrusu şahin gözüküyor, kel kocalarınız bi size güzel.
Başlarım bunların kocalarına beya. İş yapıyoz burda. Böyle kadınların çoğunun bir iş hayatı olmamış doğru düzgün, iş ortamı nasıl bir yer bilmezler. Valla hepsini kadın olarak görüyom artık.
Niye öyle diyorsun ki. İş yerlerinde bütün kadınlar erkeklere saldırmıyor mu, sanki bilmiyoruz. Hıh.Millet kafayı yemiş yemin ediyorum. Abi, şunu anlayın artık, kuzguna yavrusu şahin gözüküyor, kel kocalarınız bi size güzel.
Başlarım bunların kocalarına beya. İş yapıyoz burda. Böyle kadınların çoğunun bir iş hayatı olmamış doğru düzgün, iş ortamı nasıl bir yer bilmezler. Valla hepsini kadın olarak görüyom artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?