Severek boşanmak

Tamam sorun bu. Aslında ortada aslında hiçbir kanıt, belge, herhangi birsey yok. Çok suphecisiniz ve eşiniz de artık dayanamıyor gibi anlatmissiniz. Bunun için eşinizle konuşun destek alin. Sorununuz bu ise konuşarak çözebilirsiniz
Evet baska bisey yok.

Hayır! Kadinlara bisey demiyorum sadece ona güvenemiyorum. Sebebi yok güvenini sarsacak bı hatası da olmadi. Kararini verdi ayirlacagiz. Ben nasil alisabilirim bunu soruyorum. Cunku anlasmaya bjr sans daha vermeye yanaşmıyor

Bence değişmeye kararlı olduğunuzu net gösterin .. terapiste görünün, ondan vizite yaptığınıza dair kağıt alın eşinize mesaj atın. Bak, ben kendimi düzelticem bundan sonra kavga dövüş yok söz benden diyin.

Evet baska bisey yok.
Ya adamı sadece bu sorun yüzünden bosanacak derecede bıktırdınız yada başka şeyler de var. Eğer sorun buysa hergün herşeye bahane bulup kavga çıkardıysaniz adam haklı. Burundan gelmiş artık. İçinizde kalmasın istiyorsanız, birbirinizi seviyorsanız adım atın, terapiye gidelim diyin. Sorunlarımızı biz çözemiyoruz destek alalım, deneyelim diyin. Artık eşinizin cevabına kalmış.

Acaba bizim okulda da böyle tipler var mıdır? Düşünsene adam bizim umrumuzda değil, etkisiz eleman. Ama karısı bizimle aynı ortamda çalışıyor diye her gün beynini yiyor. :işsiz:

Vardır mutlaka

Ünvden bayağı sevdiğim bir arkadaşım vardı, okul bitince herkes bir yana dağıldı. Sonra arkadaş grubundan bir kız dedi ki ... bizi arkadaş listesinden çıkarmış. Ben fark etmemişim bile, açtım baktım doğru. Neyse nişan fotoları da koymuş o zaman jeton düştü bizde "listedeki bütün bayanları sildiren" kezbanus vakası çıktı :halay:

Ya adamı sadece bu sorun yüzünden bosanacak derecede bıktırdınız yada başka şeyler de var. Eğer sorun buysa hergün herşeye bahane bulup kavga çıkardıysaniz adam haklı. Burundan gelmiş artık. İçinizde kalmasın istiyorsanız, birbirinizi seviyorsanız adım atın, terapiye gidelim diyin. Sorunlarımızı biz çözemiyoruz destek alalım, deneyelim diyin. Artık eşinizin cevabına kalmış.
Yarin son kez konuşacağız. Ama çok kararlı görünüyor.

Boşanma sebebi değil bence eşiniz kızgınlıkla söylemiş olabilir mi sonea da sözünü yemek istememiştir belki 2 çocuğunuz varsa ortada aldatma vs. Yoksa çok gereksiz uzamış bir konu bence bidaha konuşun araya büyükleri sokun deneyin

İnanin ben de bilmiyorum.
Aslına kime guvenmiyorsunuz? Eşinize mi, kendinize mi, dışarıdaki kadınlara mi? Onun birini bulup sizi teeketmesinden mi korkuyorsunuz? kendi Ailenizde, yakın çevrenizde hiç aldatılma, terkedilme yaşadınız mı?

Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm

Napıyormuş kadınlar kocanıza?

Siz ne zannediyorsunuz ya iş ortamlarını? Bir anda çekmecelerden şantiler çıkarıp birbirlerinin üzerine fışkırtarak yalaştıklarını filan mı? Şu yazdığınızı okuyunca insanın siniri bozuluyor, eşinize gözü dışarıda muamelesi yapmanız bir noktadan sonra elbette can sıkar. Adama "Sana güvenmiyorum, namussuzsundur sen yaparsın bir şeyler" demek sizin şu yaptığınız. Ayrıca çalışan kadınlara da bulunduğunuz ima hiç hoş değil. Yobazlığınız anca yuvanızı yıkar böyle işte. Durun da bi düşünün "Ben neyin hesabını niye soruyorum?" diye.

Vardır mutlaka

Ünvden bayağı sevdiğim bir arkadaşım vardı, okul bitince herkes bir yana dağıldı. Sonra arkadaş grubundan bir kız dedi ki ... bizi arkadaş listesinden çıkarmış. Ben fark etmemişim bile, açtım baktım doğru. Neyse nişan fotoları da koymuş o zaman jeton düştü bizde "listedeki bütün bayanları sildiren" kezbanus vakası çıktı :halay:
Ah bee… Bilse ki yokluğunu bile fark etmemişsiniz :deli:

Napıyormuş kadınlar kocanıza?

Siz ne zannediyorsunuz ya iş ortamlarını? Bir anda çekmecelerden şantiler çıkarıp birbirlerinin üzerine fışkırtarak yalaştıklarını filan mı? Şu yazdığınızı okuyunca insanın siniri bozuluyor, eşinize gözü dışarıda muamelesi yapmanız bir noktadan sonra elbette can sıkar. Adama "Sana güvenmiyorum, namussuzsundur sen yaparsın bir şeyler" demek sizin şu yaptığınız. Ayrıca çalışan kadınlara da bulunduğunuz ima hiç hoş değil. Yobazlığınız anca yuvanızı yıkar böyle işte. Durun da bi düşünün "Ben neyin hesabını niye soruyorum?" diye.
Kafayi yiyecegim haklısınız ne diyim

Kadınlarla aynı ortamda çalışınca ne olacak sanıyorsunuz ki?

Sürekli bu konuyu gündeme getirdiyseniz adam bıkmıştır. Sadece işyeriyle de kalmayıp, muhattap olduğu, olacağı tüm kadınlar için sorun çıkarıyorsunuzdur muhtemelen.

Aslına kime guvenmiyorsunuz? Eşinize mi, kendinize mi, dışarıdaki kadınlara mi? Onun birini bulup sizi teeketmesinden mi korkuyorsunuz? kendi Ailenizde, yakın çevrenizde hiç aldatılma, terkedilme yaşadınız mı?
Ailemde yok. Terkedilmedim. Kadinlara bisey demiyorum. Bu konuyu dışarıdan ben okusam ben de bana sinir olurdum. Korktugum gereksiz samimiyetle kurmasi.

Boşanma sebebi değil bence eşiniz kızgınlıkla söylemiş olabilir mi sonea da sözünü yemek istememiştir belki 2 çocuğunuz varsa ortada aldatma vs. Yoksa çok gereksiz uzamış bir konu bence bidaha konuşun araya büyükleri sokun deneyin
Suan büyükleri araya kattik sayilir. Biraz da oyle hissediyorum. Sanki artik nasil benle basedecigini sasirdi ve böyle tehdit ederek dize getirmek istiyo. Ama cok da kararli bilmiyorum

Ailemde yok. Terkedilmedim. Kadinlara bisey demiyorum. Bu konuyu dışarıdan ben okusam ben de bana sinir olurdum. Korktugum gereksiz samimiyetle kurmasi.
Yani eşinizin daha iyi bir kadın bulup sizi terketmesinden korkuyorsunuz. Zaten sizinle sürekli kavga ediyor, evde mutsuz. Ya iş yerinde onu mutlu edecek birini bulursa diye diye sonunda ondan bosanarak, o sizi terkedecek korkunuzu gerçeğe dönüştürüyorsunuz. Bakın gerçekten seviyorsanız, önce kendim için sonra eşim için değişirim diyorsanız sakin bir şekilde oturun konuşun. Destek alalım, bende mutsuzum, seninde mutsuz ediyorum. Ve bunu değiştirmek istiyorum diyin. Gidin beraber destek alin. Düzelmeyecek birsey değildir.

Aynen oyle. Yeni isi yuzunden aklima gelen ihtimaller sonucunda siddetli tartismalar. Ama genel olarak gecimsizsin heran nerdenne cikaracagin belli degil sana karşı ofkem sevgimin önüne. Geciyorm birbirimize zarar veriyoruz diyo
Siz saçma sapan düşünceler ile eşinizi bunaltmissiniz milletin karısı kızı kıtlıktanmi çıktı da eşinize saldırsınlar siz kendinize çeki düzen verirseniz evliliginizi kurtara bilirsiniz

Back
X