- 2 Ağustos 2016
- 20
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi Springlover
-
Günaydın.herkese merhaba. Bi sey sormak istiyorum. Sevgilimle ayrılmıstık 1 ay sonra barıştık. Eskisi gibi içinde sevgi yok biliyorum ama dün sarıldık kalbi cok hızlı atıyordu. Heyecanlıydı. Sizce bu heyecan şehevi duygulardan mıdır yoksa Sevgi'den mi?
Ben sadece sordum. Hep sert yorumlar hep...Günaydın.
Biz sizin içinizdeki duyguların sevgi mi şevhet mi olduğunu nasıl anlayabiliriz ki?
Sevmiyorsanız ayrılın.
Pardon nesi sert yorumumum?Ben sadece sordum. Hep sert yorumlar hep...
Ayrıldık geri barıştık, heyecan olayı erkeksi duygular mı yoksa azıcık da olsa sevgi var mı diye soruyorun. Esasen siz tabi ki bilemezsiniz sarılan benim. Benim de iste soru işaretlerim var bilgi amaclı sordumArkadas sert bir sekilde yorum yazmadi ki, sadece nerden bilinebilir dedi ki bence haksiz sayilmaz.
Bence iki farkli cins kisi birbirine sarilinca ister istemez bazi hisler devreye gecer bu insanin tabiatinda var, ister o kisiye sevgi duyun duymayin veya arkadas olun olmayin. Sevgi zamanla anlasilir
Ben biraz ters anladım galibaZaten ikinci bir şans verilince böyle ilişkilerde tekrar sevgi olmasını beklemeyin,senin sevgin yoksa ya da onun ayrıl gitsin ne kendini ne onu oyalama.Onun dışında burada herkesin baktığı ve yorum yaptığı bir platform yorumlar sert ,yumuşak açısı ile bakma oku ve öğren sadece ,arkadaş zaten sert konuşmamış sana.
Net yorumlar Can'ımı acıtıyor olabilir haklısınız:-(Pardon nesi sert yorumumum?
Net olmak sertlik mi oldu?
Aradıgım yorum buydu aslında. Sevgi olmasa heyecan olmaz degil mi? Erkek duyguları farklı ya biraz... Bilmiyorum kiİçinde sevgi olmasa heyecanlanmaz. Zerre birşey hissetmediğin kişi ne yaparsa yapsın dikkatini çekmez, heyecanlandırmaz. Bu da böyledir..
Dostunuza sarılınca heyecanlanıyor musunuz kiArkadas sert bir sekilde yorum yazmadi ki, sadece nerden bilinebilir dedi ki bence haksiz sayilmaz.
Bence iki farkli cins kisi birbirine sarilinca ister istemez bazi hisler devreye gecer bu insanin tabiatinda var, ister o kisiye sevgi duyun duymayin veya arkadas olun olmayin. Sevgi zamanla anlasilir
Allah Allah...Net yorumlar Can'ımı acıtıyor olabilir haklısınız:-(
Öyle haklısınız. Sevgi'den mi heyecanlanıyor yoksa kim sarılsa heyecanlanır mı fikri beni daha cok acıtıyorAllah Allah...
Hayatta bu kadar kırılgan olmayın.
Maalesef çok acımasız bir dünyada yaşıyoruz,gerçek sıkıntılar sanaldaki iki üç cümleden daha çok canınızı yakar.
Aradıgım yorum buydu aslında. Sevgi olmasa heyecan olmaz degil mi? Erkek duyguları farklı ya biraz... Bilmiyorum ki
İlişkimiz devam ediyor. Sevip sevmediğimi sorma diyor. Elbette ben de merak ediyorum. Zaman'la o eski sevgisi geri gelir mi ki?Ben kendim için düşünürsem sevmediğim biri beni heyecanlandırmaz. Sevgisi azalmış olsa bile, sarılma anında eski duygular depreşmiş olabilir.
İlişkimiz devam ediyor. Sevip sevmediğimi sorma diyor. Elbette ben de merak ediyorum. Zaman'la o eski sevgisi geri gelir mi ki?
Ailevi ve aramızdaki anlaşmazlıklar geneldeAyrılma sebebinizi de bilmediğim için pek yorum yapabilecek bir durum yok. Ayrılık konusu, yaşananlar, kırıklıklar da önemli...
Hayir ben hic bir erkege sarilmam.Dostunuza sarılınca heyecanlanıyor musunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?