severken ayrılanlar,ayrılmak zorunda kalanlar kulübü

severek ayrılanlar bilirler ayrılığı diyo ya şarkıda..gerçekten öyle..
Benim gözümün nuru sevgilim haklı sebeplerden ötürü aşırı şüpheci..Büyüdüğü ortam nedeniyle hep bir davranışın altında art niyet aramayı öğrenmiş..insanların birbirini çok iyi kullandığı bir çevreden gelmiş..
Benim de hatalarım oldu elbet , ama hepsinde iyi niyetle başladığım bir iş sarpa sardı ve sonuçları kötü oldu..sanki planlanmış gibi..bir süre sonra ben bile kendi iyi niyetimden şüphe etmeye başlamıştım..her neyse..öyle ya da böyle güvenini kaybetti..bende kaybettim..beraberken sorun yok..ama ayrı kalınca sürekli sorular , düşünceler..ben bir şekilde üstesinden gelebiliyorum ama o kendini o kadar yıprattıki..Ben ilk defa aşık olmuştum..O da..şimdi gidemiyoruz da..kalamıyoruz da..en son 3 gün içim yana yana bitsin dedim , beni arama unut..önce kabul etmek istemedi , yapamam sensiz dedi..ama olması gerek bu..Benimle de yapamaz bensiz de..ne olucak bilmiyorum..hayırlısı..gitmemi istemediğini biliyorum..ama gitmek zorundayız..ikimiz de unutmak zorundayız..ben onu düşündüğüm için aldım bu kararı , o beni düşündüğü için..İnsan gerçekten seviyorsa bencilliği bırakıp ,arkasını dönüp gitmeli..
Keşke bir sihirli değnek olsa ve aklında hayata dair ne kadar şüphe varsa silip atabilsem..
Ama zor..içten içe hala belki diye düşünüyorum..belki bir gün..olur ya aylar geçer , herşey yoluna girer , rayına oturur..belki..

benim ayrılık nedenlerim; eski sevgilisiyle görüştüğünü yazıştığını mailinde yakalamış olmak,ve daha önceki olan birkaç olayın üstüne bu da eklenince güvenimin tamamen bitmesi,yani sonuç olarak güvensizlik.ve kendisinin bu güvensizliği onarmak yerine güvenmiyorsan ayrılalımm tarzı yaklaşımı

Canımıniçi birtanem...

3 yılımı verdiğim...

Annem babam istemedi onun ailesi istemediler

Ayrılmak zorundayız ama söyleyemiyorum bile ona... ikimiz de zamana bıraktık tek umut bekliyoruz

Bu aileler sevenlerin arasına neden girer anlamadım sorun ne neden kimse kimseyi istemiyor

Ailem aslında haklı ben öğrenciyken başlayan bir ilişkiydi ama ben okulumu bitirdim memur oldum atandım. O ise olduğu yerde kaldı başladığımızda okuduğum üniversitede taşeron işçiydi(Memurdu) üniversite okuyordu aynı dönem mezun olacaktık ama bittiğinde hala aynı yerde.hala mezun olamadı. annemler olmaz dedi kadroya geçsin okulu bitsin öyle dediler uğraştı ama olmadı. herşeyi ile kabul ettim 3 sene bekledim en sonunda ne olacaksa olsun ailemle tanışsınlar dedim aileler bir araya geldi ama uyuşmadı. Annemler kadro ve okul olayını söylediler onlar da bekleyemeyiz dediler kapıdan çıkarken annesi bana nasibin çok olsun dedi. Ve annemler duyduktan sonra olay koptu onun ailesi de beni istemiyor sanırım. olmadı istemediler mutlu olalım. Bugün içim kanaya kanaya bitsin dedim . olmayacak dedim yalvardı bitmesin diye ... çok üzgünüm çooooookkk

onun yasadıgı ortamı dunyayı bırakıp kendınıze ait iki kişilik bi dunya kursanız herkesten herseyden uzak bırbırınıızı severken ayrılmayın sevmek sana aşık bi adamı bulmak çok zor ..ayrılık cok zor..yöntemler bulun tazeleyin ilşkinizi ama bitirmeyin

Konu eski ama genel bir soru olduğu için ben de yazmak istedim.

Bu kararı verenlerden biri de benim.
Seviyorum ama koşullarımız uygun olmadığından ve birçok belirsiz durumla karşı karşıya olduğumuzdan dolayı bitirdik. Şehirler ayrı.
Karşımdaki insan istekliydi devam etmeye ama ben kaldırabilecek durumda değildim artık.
Zaman kaybı gibi geldi. Hangi şehirde olacağımız bile belli değil henüz ilerde.
Neden devam edeyim ki? Boş yere uzatmak olurdu bu.
Mantığımla hareket etmek zorunda kaldım ve iyi yaptım bence.
Olacağı varsa yine olur. Olmayacaksa da herkes yine çok seveceği insanlarla, kendilerine her yönüyle uyan insanlarla karşılaşıp evlenir inşallah.
Hayat devam ediyor. Güzel yaşamak için çabalamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…