- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
benimde ailem istemedi bide aynen dediğin gibi sinirlendiğinde gözü bişey görmüyodu türlü hakaretler ediyodu ayrıldım ailem başkasıyla evlenmem için baskı yapıyo zor günler geçiriyorum o bırakmıyo gelip seni alıcam diyo her günümüz gözyaşı isyan...
kısacası onunla da olmuyo onsuz da
çok acı ama atlatmak zorundayız. ayrılmak zorundaydık ve ayrıldık. geriye dönmek yok.
benm bitirme nedenlerim
1. ailemin onaylamadığı biriydi. nedeni de brnm batılı onun doğulu ve farklı bi ırktan olması
2. sinirlendiğinde hakaret etmesi. kaç kere ağladım bu yüzden çok hassasım
3.çok sevmeme rağmen eskisi gibi aşk ve tutku duymamam ona karşı
benm nedenlerim bunlar. benm gibi severken ayrılanlar var mı? ayrılmak zorunda kalanlar? nedenleriniz nelerdi? ve şimdiki durumunuz nasıl?
çok acı ama atlatmak zorundayız. ayrılmak zorundaydık ve ayrıldık. geriye dönmek yok.
benm bitirme nedenlerim
1. ailemin onaylamadığı biriydi. nedeni de brnm batılı onun doğulu ve farklı bi ırktan olması
2. sinirlendiğinde hakaret etmesi. kaç kere ağladım bu yüzden çok hassasım
3.çok sevmeme rağmen eskisi gibi aşk ve tutku duymamam ona karşı
benm nedenlerim bunlar. benm gibi severken ayrılanlar var mı? ayrılmak zorunda kalanlar? nedenleriniz nelerdi? ve şimdiki durumunuz nasıl?
Arkadaşlar bazılarınız ırk farkını sorun olarak görmüyorum diyorsunuz ama öyle değil.
Kızın ailesi sorun etmese erkeğin ailesi sorun eder, şimdi olmasa bile ilerde mutlaka sorun çıkıyor çevremde çok örneğini gördüm.
Özellikle evlendikten sonra erkeğin ailesi daha çok sorun yapabiliyor bunu.
Dışlanıyormuş gibi hissetmek hatta dışlanmak olası.
Tabi her ailede böyle bişi yok ama bu konu azımsanmayacak kadar çok.
Birde aile onayı olmayınca insanın içine sinmiyo bu durum, çok sevse bile içi huzurlu olmuyor.
O yüzden hayırlısını dileyin.. Bende yakın zamanda ayrıldım, bu acı hiç geçmez sandım ama geçiyor.. sadece zaman.
Sebep bu değildi ama iş ciddiye binince bu tür sorunlar çıkacaktı aramızda.
Belkide böyle olması gerekiyordu.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Bazı arkadaşlardan birisi benimevet ben ayrım yapmayı doğru bulmuyorum benim çevremde doğulu batılı bir sürü evlilik yapan var kendi akrabalarımda var şimdiye kadar biz hiç bir sorunla karşılaşmadık ama arkadaşımızın erkek arkadaşı şimdiden kendini belli etmiş karakter olarak daha sevgili iken bagırıp çagırmalar evlenince kim bilir nasıl olurdu ayrılması isabetli olmuş demekki hayırlı degil hakkımızda hayırlı olsun
Ben de bu kulüptenim.
4 ay önce çok sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım.
8 aydır birlikteydik ama annem istemiyordu.
Ayrıca aramızda dağlar kadar fark vardı uzun bir süre benim için sorun olmadı bu ama aslında sorunmuş.
Ve geleceğimizin olmadığına karar verdim.
Ayrıldım. Çok yalvardı neden ayrıldın diye sordu. Önce cevap veremedim.
Sonra annem istemiyor dedim.
Sırf annen istemiyor diye ayrıldıysan eğer senin de içinde bir şeyler bitmiş demektir dedi. Beni öldürsen bu kadar canımı yakmazdın vs. dedi.
O gün bugündür 4 aydır görüşmüyoruz. Ama bazen onu çok özlediğimi fark ediyorum.
ben de onu bazen öyle özlüyorum ki. biz 1 yıla çok şey sığdırmıştık. çok ama çok mutlu etti beni. bazen de kırdı,üzdüama gene de vazgeçmedim ondan,değişecek mi diye bekledim. ailem istemiyor ,ailem istese biz tam anlaşamıyoruz. bir cümle duymuştum birinden EN DOĞRU EVLİLİK EN MANTIKLI OLANDIR diye. ben de artık böyle düşünüyorum
Aynı beni anlatıyorsun biliyor musun. 8 ay belki uzun bir süre değil ama biz o 8 ayda yaşayabileceklerimizin çoğunu yaşamıştık beraber. Şimdi dışarı çıkıyorum gittiğim her yerde onunla anılarım var. Diyorum biz burada beraber oturmuştuk, biz bu sinemada şu filmi izlemiştik, biz şu mağazaya girmiştik bana ilk kez orada sarılmıştı falan diyorum..
Ama artık barışma şansı olmadığına göre sevmediğime inandırmaya çalışıyorum kendimi.
ben de diyorum ki yarın birgün başkası olsa o bana aynı mutluluğu verebilecek mi? onunla olduğum kadAR eğlenip gülecek miyim?
hayır diyorum onun yerini kimse tutmaz diyorum içimden. onunla geçtiğim yollardan,gezdiğim yerlerden başkasıyla geçebilecek miyim? hiç mi içim sızlamayacak diyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor... bizim beraber olmamızı RABBİM İSTEMİYOR
Biraz önce arkadasimin aramasiyla ögrendim ki ayrildigim zaman bir daha hic kinseye güvenemeyecegim hic kimseyle cikmayacagim diyen adamin birlikte oldugu.biri varmis.
kesınlıkle cok acıtıyor bu dogru ama geçıyor iz kaldı bılmem ne ben bunlara ınanmıyorum, iz kalıp kalmaması kısının ruh saglıgıyla alakalı, geçmişi silemeyen takılı kalan saplantılı ınsanlar evet yenıden asık olamayabılır unutamayabılır ama cok az kısı boyledır genelde herkes kendını sevıyor ve hayatına dewam edıyor ve yenıden asık oldugun da ya ben bunun ıcın mı bu kadar uzmusum kedımı dıyor...
Bazı arkadaşlardan birisi benimevet ben ayrım yapmayı doğru bulmuyorum benim çevremde doğulu batılı bir sürü evlilik yapan var kendi akrabalarımda var şimdiye kadar biz hiç bir sorunla karşılaşmadık ama arkadaşımızın erkek arkadaşı şimdiden kendini belli etmiş karakter olarak daha sevgili iken bagırıp çagırmalar evlenince kim bilir nasıl olurdu ayrılması isabetli olmuş demekki hayırlı degil hakkımızda hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?