• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severken ayrılanlar,ayrılmak zorunda kalanlar kulübü

bende benzer durumlardayım tek sorun iş ve ev aslında ben evi hiç sorun etmiyorum yeter ki düzenli bir işi olsun ,şimdi emlak işine girdi inşAllah başarılı olur da sonumuz mutlu olur yoksa çok zor çokk :25:

Ben cok cok seviyordum ama terketti gitti. Cok üzüldüm cok ağladım atlatmam yıllar aldı.
Simdi mı napiyorum? Cok cok sevdiğim deger verdigim Kocamla evliyim, ve iyiki terketmiş beni o diyorum :)

Ben cok cok seviyordum ama terketti gitti. Cok üzüldüm cok ağladım atlatmam yıllar aldı.
Simdi mı napiyorum? Cok cok sevdiğim deger verdigim Kocamla evliyim, ve iyiki terketmiş beni o diyorum :)

Hani terk etse birde ona kızar daha çok unutmaya çaba harcar insan ama ayrılmak zorunda kalıpta ayrılırsa o çok vahim olur Allah kimsenin başına vermesin :ssz:

Hani terk etse birde ona kızar daha çok unutmaya çaba harcar insan ama ayrılmak zorunda kalıpta ayrılırsa o çok vahim olur Allah kimsenin başına vermesin :ssz:

aynen ben de katılıyorum sana. ayrılmak zorunda kalmak çok kötü bişey. bir de ben ayrıldığım için de geri dönme ihtimalim de var pişman olup. tBİ GERİ DÖNÜNCE DE HİÇ BİŞEY DEĞİŞMEZ gene ayrılırsın. bu kısır döngüyü yaşayıp durursun

punkcım aşağı yukarı benzer durumları yaşamışız....Bende eski sevgilimle farklı şehirlerdeydik o öğretmendi ben mühendis. Ve bizim de mezheplerimiz farklıydı sorun yapmamıştım...Ama uzakta olunca yürütemedik..(Daha çok benim hatalarım yüzünden..)...Haziran atamalarında atanırsam onu aramayı düşünüyorum..Sen iradeli davranmışın.

bizde de tam tersi o müh. ben öğretmen :) hazirana kadar seni bekleyeceğinden emin misin :) bazı evliliklerde mezhep farklılığı pek sorun olmaz bence. eğer ikiniz çok iyi anlaşıyosanız, çok büyük sorunlarınız yoksa,ailen de karşı çıkmıyosa bence bir sorun yok evlenmenzde. ha tabiki ayak uydurmada zorlanırsın ama AŞK,SEVGİ her şeyin üstesinden gelir bence ;)

:) bekleyeceğini umuyorum..ama şimdi arasam yine aynı şeyler olur ve biter..Küçük yerde yaşıyorum onun buraya gelmesi ve görüşmemiş zor oluyor..Bende cesaret edip yaşadığı şehre gidemiyorum..Hatta en son seferinde 10 saatlik yolu çekip geldiği halde ben buluşmaya gidememiştim..Yani canım olanaklarım atanana kadar pek iyi değil :)

ırk falan sorun değil sizde..
hakarete katlanabiliyorsan ömür boyu hakaret edilen aşağılanan biri olacağım diyorsan devam et

Ben bu akşam ebediyen ayrılmak zorunda kaldım. Benzer bi ilişki yüzünden aslında onu hep reddettim. Korktum, çok korktum. Onu üzerim diye. Ama yine çok üzdüm mavişimi.. Keşke ona hiç ben de seni seviyorum demeseydim, inandırmasaydım onu.

Sebep: Ailem...
Mavişim bize en büyük kötülüğü sen yaptın.. İmkanın olduğu halde ortaokula bile gitmedin..hiç bir meslek edinmedin..sigara, içki içtin..şimdi, bana kızıyorsun. Ben napabilirimki? Annemi ezip geçememki... Lanet olsun seni çok seviyorum... İlk tanıdığım günden beri seviyorum... Sen benim biricik mavişimsin... İnşallah çok mutlu olursun... Son olarak bu yazdıklarımı görmeyeceğini biliyorum ama belirtmek istiyorum birlikte olamayacak olmamız, seni sevmediğim anlamına gelmez... O deniz gözlerin hep gülsün...

Sürekli sorun ve kavga çıkarıp sorumlusu benmişim gibi göstermesi. Başından beri böyleydi de zamanla anlıyor insan işte.

Ayrıldık biz de...
Neden mi?Çok saçma birşey yüzünden.2 haftadır gidemediğim dersten geri kalmayayım diye
sınıftan bir erkek arkadaşımın bana not ulaştırmak için numaramı alması.
Ders perşembe günüydü,dersin sınavı da pazartesi günü.
Not bulma imkanım yoktu,sınıfta da az kişi vardı.
O arkadaşımın vereceği not da çok iyi tutulmuş bir defterin fotokopisiydi.
Numaramı vermek zorunda kaldım,yoksa başka türlü haberleşme imkanımız olmayacaktı.
Sevgilime de söyledim,ben sevgilimin yanındayken falan ararsa "Kim bu numara?" demesin ayrıca haberi olsun diye.
Neyse ertesi gün sınıftan arkadaşım mesaj attı "Ben fotokopicideyim,müsaitsen notları çektirelim."diye.
"Tamam."dedim ben de.Sevgilime de mesaj attım "Arkadaşım haber verdi fotokopi çektireceğiz,gelmek istersen haber ver."diye.
Sevgilim 15 dakika içinde geriye dönüş yapmadı bana,ben de "Çıkıyorum evden."diye mesaj attım sevgilime.
Gittim fotokopiciye fotokopiyi çektirdik,çocuk kendi yoluna gitti ben de kendi yoluma.
Eve girerken sevgilime tekrar mesaj attım "Eve girdim ben."diye.
Benim sevgilim binmiş arabaya fotokopici fotokopici gezip çocukla beni aramış bana haber vermeden.
Takip etmek,uzaktan izlemek istemiş,çocukla ne yapacağız çay içmeye gidecek miyiz,ya da eve
beni bırakacak mı diye izlemek istemiş demek ki böyle habersiz çıkıp gelmiş.
Sonra "Çocuğun numarasını verir misin?"dedi.
"Neden sadece not aldım,beni rezil etme sıradan bir not için."dedim.
Numaramı silecekmiş çocuğun telefonundan,var mı böyle birşey ya...
Seviyorum ben,gerçekten çok seviyorum ama olmadı,olmaz da.:50:

sıze guvenmıormusss demekkı :( cok acı :(

Ayrıldık biz de...
Neden mi?Çok saçma birşey yüzünden.2 haftadır gidemediğim dersten geri kalmayayım diye
sınıftan bir erkek arkadaşımın bana not ulaştırmak için numaramı alması.
Ders perşembe günüydü,dersin sınavı da pazartesi günü.
Not bulma imkanım yoktu,sınıfta da az kişi vardı.
O arkadaşımın vereceği not da çok iyi tutulmuş bir defterin fotokopisiydi.
Numaramı vermek zorunda kaldım,yoksa başka türlü haberleşme imkanımız olmayacaktı.
Sevgilime de söyledim,ben sevgilimin yanındayken falan ararsa "Kim bu numara?" demesin ayrıca haberi olsun diye.
Neyse ertesi gün sınıftan arkadaşım mesaj attı "Ben fotokopicideyim,müsaitsen notları çektirelim."diye.
"Tamam."dedim ben de.Sevgilime de mesaj attım "Arkadaşım haber verdi fotokopi çektireceğiz,gelmek istersen haber ver."diye.
Sevgilim 15 dakika içinde geriye dönüş yapmadı bana,ben de "Çıkıyorum evden."diye mesaj attım sevgilime.
Gittim fotokopiciye fotokopiyi çektirdik,çocuk kendi yoluna gitti ben de kendi yoluma.
Eve girerken sevgilime tekrar mesaj attım "Eve girdim ben."diye.
Benim sevgilim binmiş arabaya fotokopici fotokopici gezip çocukla beni aramış bana haber vermeden.
Takip etmek,uzaktan izlemek istemiş,çocukla ne yapacağız çay içmeye gidecek miyiz,ya da eve
beni bırakacak mı diye izlemek istemiş demek ki böyle habersiz çıkıp gelmiş.
Sonra "Çocuğun numarasını verir misin?"dedi.
"Neden sadece not aldım,beni rezil etme sıradan bir not için."dedim.
Numaramı silecekmiş çocuğun telefonundan,var mı böyle birşey ya...
Seviyorum ben,gerçekten çok seviyorum ama olmadı,olmaz da.:50:

birisini cok cok severken degil ama tam sevmeye baslamisken, benim icin önem kazanmaya baslamisken hayatimdan cikarmak zorundaydim ..bana kalsa cikarmamizdim aslinda..isi dahada zora sokardim ama o kendiliginden toz duman oldu.. bana gerek kalmadan..

Ayrılmayı aslında bende hiç istemedim.Ama o askerdeyken çok bekledim,sabrettim.Annem görüşmemei istemediği halde ısrarla görüştüm.Ama sonradan yaptıgı hatalar sonucunda bitirdim,annem zaten istemiyordu yemin etmişti asla vermem seni o bebeye diye :43: Hayırlısı buymuş demekki :(

Back
X