- Konu Sahibi sevimlikartanesi
bende benzer durumlardayım tek sorun iş ve ev aslında ben evi hiç sorun etmiyorum yeter ki düzenli bir işi olsun ,şimdi emlak işine girdi inşAllah başarılı olur da sonumuz mutlu olur yoksa çok zor çokk 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok cok seviyordum ama terketti gitti. Cok üzüldüm cok ağladım atlatmam yıllar aldı.
Simdi mı napiyorum? Cok cok sevdiğim deger verdigim Kocamla evliyim, ve iyiki terketmiş beni o diyorum :)
Hani terk etse birde ona kızar daha çok unutmaya çaba harcar insan ama ayrılmak zorunda kalıpta ayrılırsa o çok vahim olur Allah kimsenin başına vermesin![]()
bende benzer durumlardayım tek sorun iş ve ev aslında ben evi hiç sorun etmiyorum yeter ki düzenli bir işi olsun ,şimdi emlak işine girdi inşAllah başarılı olur da sonumuz mutlu olur yoksa çok zor çokk![]()
evi niye sorun ediyosun ki canım
Hani terk etse birde ona kızar daha çok unutmaya çaba harcar insan ama ayrılmak zorunda kalıpta ayrılırsa o çok vahim olur Allah kimsenin başına vermesin![]()
Sürekli sorun ve kavga çıkarıp sorumlusu benmişim gibi göstermesi. Başından beri böyleydi de zamanla anlıyor insan işte.
Ayrıldık biz de...
Neden mi?Çok saçma birşey yüzünden.2 haftadır gidemediğim dersten geri kalmayayım diye
sınıftan bir erkek arkadaşımın bana not ulaştırmak için numaramı alması.
Ders perşembe günüydü,dersin sınavı da pazartesi günü.
Not bulma imkanım yoktu,sınıfta da az kişi vardı.
O arkadaşımın vereceği not da çok iyi tutulmuş bir defterin fotokopisiydi.
Numaramı vermek zorunda kaldım,yoksa başka türlü haberleşme imkanımız olmayacaktı.
Sevgilime de söyledim,ben sevgilimin yanındayken falan ararsa "Kim bu numara?" demesin ayrıca haberi olsun diye.
Neyse ertesi gün sınıftan arkadaşım mesaj attı "Ben fotokopicideyim,müsaitsen notları çektirelim."diye.
"Tamam."dedim ben de.Sevgilime de mesaj attım "Arkadaşım haber verdi fotokopi çektireceğiz,gelmek istersen haber ver."diye.
Sevgilim 15 dakika içinde geriye dönüş yapmadı bana,ben de "Çıkıyorum evden."diye mesaj attım sevgilime.
Gittim fotokopiciye fotokopiyi çektirdik,çocuk kendi yoluna gitti ben de kendi yoluma.
Eve girerken sevgilime tekrar mesaj attım "Eve girdim ben."diye.
Benim sevgilim binmiş arabaya fotokopici fotokopici gezip çocukla beni aramış bana haber vermeden.
Takip etmek,uzaktan izlemek istemiş,çocukla ne yapacağız çay içmeye gidecek miyiz,ya da eve
beni bırakacak mı diye izlemek istemiş demek ki böyle habersiz çıkıp gelmiş.
Sonra "Çocuğun numarasını verir misin?"dedi.
"Neden sadece not aldım,beni rezil etme sıradan bir not için."dedim.
Numaramı silecekmiş çocuğun telefonundan,var mı böyle birşey ya...
Seviyorum ben,gerçekten çok seviyorum ama olmadı,olmaz da.![]()
yeni mi bitti canım?