Ben sadece mutsuzum bu durumlardan dolayı.Ama o ilgisiz.Hic ayrılmadık ama ayrılma noktasına geldik kaç defa.Hep ilgisizliği yüzünden oldu.O nasıl bir aile o nasıl bir sevgili ? Sen dahil şurda okuduğum kimse normal değil ..
Evlenene kadar görüşmeyelim diyen bir adamla evlenmeyi düşünmek ? E o kadar çok ayrıl barış yapmışsınız ki elbette artık dikiş tutmaz ve ben de böyle bir ilişkiyi evliliğe götürmekten korkarım sevgilin o konuda haklı ..
Yengene ne oluyorda senin kazandığın parayı çiğ çiğ yiyebiliyor ?
Neyse ayrıl barış değilde , küs - barış şeklinde bir ilişki .. kaldı ki evlenmek bir adamı değiştirip ilgili yapmaz .. eğer “ilgi” hayatında çok önemliyse İnan evlendikten sonra ilgi umduğun gibi olmuyor (istisnalar hariç)Ben sadece mutsuzum bu durumlardan dolayı.Ama o ilgisiz.Hic ayrılmadık ama ayrılma noktasına geldik kaç defa.Hep ilgisizliği yüzünden oldu.
Tripler nerde hani? Adam ilgisiz diyorum bu da sevmediği hissi oluşturuyor ayrılasım geliyor diyorum.Valla yaş 41 ama tiripler 17 / 18
Ve size bi tavsiye sırf evlenmek için evlenmeyin İnan’ın o kötü ailenizi mumla ararsınız
Seviyorum bu yüzden bırakmakta zorlanıyorum.Sevgi olmasa bir öfkeyle bırakırdım sonrasını düşünmeyip.Ama o ilgisizlik ağrıma gittiği için bırakmak istiyorum.Ya sonra diyor korkuyorum sonrasından.Cunku özlüyorum.Sonunda evlenicem diyerek bu adami çekme gidisati unutuyorsun
Her sey iyi gidiyorsa neden bu adam ilgisiz bu adam seni mutlu ediyor mu gercekten onu istedigine emin misin bunu dusun bence
Sen seviyorsun ama oda seni seviyor mu seven adam ilgili olur duyarsiz olmaz be canim iyi dusun derim...Seviyorum bu yüzden bırakmakta zorlanıyorum.Sevgi olmasa bir öfkeyle bırakırdım sonrasını düşünmeyip.Ama o ilgisizlik ağrıma gittiği için bırakmak istiyorum.Ya sonra diyor korkuyorum sonrasından.Cunku özlüyorum.
Bir sekteye uğratsam görüşmemeye alışsam birazcık; bırakacam sonrasını düşünmeyip .Sirf öfkemden gururumdan onurumdan..
Yaşımı başı mi aldığım için fazla seçeneğim yok.Cocuk için vaktim de kalmıyor. Insanlar asıl ilk evliliklerini dikkatli yapacaklar o yaşlarda elimi sallasan ellisi.Ama ikinci evlilik ve ileri yaslar battı balık yan gidiyor.Daha iyisi için şansın yok ama 20yaslar öylemi.Yani ben çok kötü olmadıkça ilişkiye sarılmak durumundayım.Az onceSevip bıraktığım bir erkek arkadaşım vardı,5 yıllık bir ilişkiydi.
Deli gibi seviyordum,ilk sevgilim, biriciğim,kalbimin yegane sahibiydi. Herkes üniversiteyi beraber okuyup sözleneceğimizi düşünürken ben bıçak gibi kestim ilişkimizi. Uyuşturucu bağımlısıydı,güzel bir aile işi ve ailesi vardı. Ama yetmedi,yürümedi. İlk 1 ay günler çok zor geçti,kendime zarar verdim,hergün ağladım. Ama daha sonra yavaş yavaş kendimi alıştırdım.
Şimdi iyiki diyorum,hergün üzüleceğime acı çekeceğime bir süre üzüldüm,bitti. Ve pişman değilim.
Sizin ilişkiniz bitmiş gibi,can çekişiyor resmen. Herşey sevmek değil,kendinizi düşünün. Ya nikahtan sonra daha kötü olursa. Ve ben anlattığım ilişkide 16 yaşlarındaydım. O yüzden atlattım. Ama siz yaşınızı başınızı almış insanlarsınız daha dikkatli olmanız lazım
Burda bi gariplik var. İşyerinde görüştüğü biri olabilir miBugun işyerine gıdım dedim istemedi.Calisirken olmazmış yarim saatini ayırmadı.Ki yoğun calisiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?