Severken nasıl bıraktınız nasıl terlerdiniz?

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Kızlar bir aydır iyi değiliz önceden cabuk toparlayıp eskiye dönen sevgili artık eski sıcaklığına dönmüyor.Kavgamiz hep ilgisizlikten.Bugun işyerine gıdım dedim istemedi.Calisirken olmazmış yarim saatini ayırmadı.Ki yoğun calisiyoruz görüşemiyoruz.
Ben de üstüne gidiyorum bu sıralarda hep biktim çünkü bir yıldır böyle.
Hem suçlu hem güçlü sen böyle yaptıkça evlenmeye korkuyorum diyor bir de.En son dediği evlenene kadar görüşmek yok.Ben de dedim beni sevmeyenle evlenecek kadar gurursuz degilim.
Ha bir ara kabul de etti ben de böyle olmak istemiyorum ama tepkin fazla diye.

Ailemle de kötüyüm mutsuzum burda değer verilmiyor burda da.Ama bunun ilgisizli de bezdirdi beni.
Suan evlenelim dese evlenecem ama şubat marta kadar bu ilgisizliği çekemeyecem gr yerim kalmadı kalbim resmen üşüdü ağrıdı ilgisizliğinden..

Böyle arada kalmak çok yoruyor beni.Bitirmek rahatlamak istiyorum ha üzülecem sonra ama ona da bu terketmeyi yapmak istiyorum.Terkedeyim öyle gorusmeyelim anlarsa o sira anlasin yada neticelensin iliskimiz.Boyle ara dere kalbimi dagladi.

Nasil bırakayım ben bunu severken bırakmak çok zor.
Sevip bırakanlar nasıl yaptı?

.Ailemle de iyi degilim lanet olsun yaa.Daha kolaydı yoksa.

Nobetler de çok fazla.Bos vaktim çok az .
Eğer bundan ayrılırsam ablam beni çiğ çiğ yer maddi olarak.Yegenim de benle konuşmuyor gereksizce haksizca simarikca konusursa da saygısızlık yapıyor.Ve bu aileyle görüşlerimiz uymuyor oyuzden dışlaniyorum.Kac yasina geldiler eli iş tutan sorumluluk sahibi insanlar değil birşey demiyorum ama benden daha fazlasını bekliyorlar daha fazlasını vermeyince disliyorlar.Eger bunla evlenmezsem para biriktirp evin üst katını yaptıracam.Yalnizligi hiç sevmedigim halde.Ama ablam habire eve tadilat isteyecek yine istediği gibi gönlü arzu ettiği gibi
Tabi başkasının parasıyla evde otururken gönle göre ev düzmek kolay.
Cok çok mutsuzum.Kendimi kapana sıkışmış hissediyorum nefes alamiyorum..

Not:Evliliği isteyişim hem ailemde olamadigim aile olmak(aile olunca mutlu olacam), hem cocuk sahibi olmak ,hem sevgim var (herkese olmuyor zaten ,kimle karsilasacam su saatten sonra)yanında mutlu oluyorum,hem yaşım 41. O da kimi bulacak ama durum böyle.Evimin dibinde halbuki.Komsu sayılırız ona ragmen haftada bir benim zorumla görüşüyoruz.Biraksam haftalarca gorusmez.Aramak zaten yok.Watsapta mesajlasiyorduk günde bir kere.Guzel yasini gostermeyen bir kadınım.Bukadarcik çekiyorum adamı demek.

Son düzenleme:
O nasıl bir aile o nasıl bir sevgili ? Sen dahil şurda okuduğum kimse normal değil ..

Evlenene kadar görüşmeyelim diyen bir adamla evlenmeyi düşünmek ? E o kadar çok ayrıl barış yapmışsınız ki elbette artık dikiş tutmaz ve ben de böyle bir ilişkiyi evliliğe götürmekten korkarım sevgilin o konuda haklı ..

Yengene ne oluyorda senin kazandığın parayı çiğ çiğ yiyebiliyor ?

Sevgilinizle bir evlenme planı yapmışsınız zaten bu kadar üstüne gidip, ilgi istemeniz bunaltır normal olarak. Hiç mi arayıp sormuyor , bulusmuyorsunuz ?

Abla ve yeğen durumunuzu anlamadım. Iyi değil belli ama neden değil o belirsiz.

Bir durun sakinlesin. Anlık duygularla değil de genele bir göz atıp abartip abartmadiginiza bakın.

Sevgililiği bile yürütemedigin insanla neden 'bugun olsa evlenirim' diye düşünüyorsun ki?
Sevgiliyken ilgisiz erkekten ayrılmak kolay da evliyken daha mı zor?
Ayrıca yoğun çalışmak ayrılık için en ideal zamandır,kafan dağınık olur, anı hatırlamaya zamanın kalmaz...
Evlilik vs vs..
Bence ilk olarak bunları çıkar kafandan.
Şöyle düşünürdüm yerinde olsam.
İleride çocuğuma vermek istediğim yuva bu mu?
Konuşamayan,ittir kaktir devam eden bir aile.
Kendi ailenden memnun değilsin,neden 'ananin kaderi kiza' ilkesini canla başla temsil etmek istiyorsun ki?
Bak,annen zamanında yanlış tercih yapmış ve mutsuz. Kendi mutsuz olduğu için seni de mutsuz ediyor.
Bunu gör ve buna göre akıllı tercihler yap

Ben sadece mutsuzum bu durumlardan dolayı.Ama o ilgisiz.Hic ayrılmadık ama ayrılma noktasına geldik kaç defa.Hep ilgisizliği yüzünden oldu.

Ben sadece mutsuzum bu durumlardan dolayı.Ama o ilgisiz.Hic ayrılmadık ama ayrılma noktasına geldik kaç defa.Hep ilgisizliği yüzünden oldu.
Neyse ayrıl barış değilde , küs - barış şeklinde bir ilişki .. kaldı ki evlenmek bir adamı değiştirip ilgili yapmaz .. eğer “ilgi” hayatında çok önemliyse İnan evlendikten sonra ilgi umduğun gibi olmuyor (istisnalar hariç)
Sen ailenden de ilgi görmemişsin o yüzden sevgilinden istiyorsun bunu , ha belki o da ilgi gösteriyor ama sana az geliyor bilemeyiz ..

En iyisi psikolojik destek alabilirsin , çünkü bu ilgi isteği sende hep olacak ama hiçbir zaman istediğin gibi olmayacak .. o yüzden bu konuda bir uzmana ihtiyacın var diye düşünüyorum

Bu ilişkide seven taraf sadece sizsiniz gibi geldi bana da.Seven bir erkek o kadar uzun süre görmeden duramaz.Aileniz sizi bunaltmış ve bu adamı doğru kişi zannedip hayatınızın merkezine koymuşsunuz.Korkarımki beklediğinizi bulamayacaksınız gibi görünüyor.Kendinizi bu kadar sıkmayın olanda da olmayanda da bir hayır vardır elbet.

Valla yaş 41 ama tiripler 17 / 18

Ve size bi tavsiye sırf evlenmek için evlenmeyin İnan’ın o kötü ailenizi mumla ararsınız
Tripler nerde hani? Adam ilgisiz diyorum bu da sevmediği hissi oluşturuyor ayrılasım geliyor diyorum.
Hic degilse evlenene kadar daha ilgili olsa o riski göze alacam çünkü böyle de mutlu degilim.Onun çocuklarına otoriterligi normal bir aile olusu hoşuma gidiyor ama ablam cocuklarina hiç değil.Bizimki normal aileler gibi değil.Bu beni cok mutsuz ediyor..
Elimi kolumu bir yıldır olan ilgisizliği bagliyor

Son düzenleme:
Sonunda evlenicem diyerek bu adami çekme gidisati unutuyorsun
Her sey iyi gidiyorsa neden bu adam ilgisiz bu adam seni mutlu ediyor mu gercekten onu istedigine emin misin bunu dusun bence

Sonunda evlenicem diyerek bu adami çekme gidisati unutuyorsun
Her sey iyi gidiyorsa neden bu adam ilgisiz bu adam seni mutlu ediyor mu gercekten onu istedigine emin misin bunu dusun bence
Seviyorum bu yüzden bırakmakta zorlanıyorum.Sevgi olmasa bir öfkeyle bırakırdım sonrasını düşünmeyip.Ama o ilgisizlik ağrıma gittiği için bırakmak istiyorum.Ya sonra diyor korkuyorum sonrasından.Cunku özlüyorum.
Bir sekteye uğratsam görüşmemeye alışsam birazcık; bırakacam sonrasını düşünmeyip .Sirf öfkemden gururumdan onurumdan..

Engeç şubat mart a nikah düşünüyordu.Ama ogune kadar bu görüşme sıkıntısını kaldıracak gücüm kalmadı.Islerimjz yoğun denk gelmiyoruz ama fırsatları değerlendirmiyor ve aramız kötü bir aydır.Batti balık yan gidiyor..Sakin karşılaşam o da sakinlesecek aslında..Kararsizim bitirsem mi sessizce nikâhı beklesem mi.

Sevip bıraktığım bir erkek arkadaşım vardı,5 yıllık bir ilişkiydi.
Deli gibi seviyordum,ilk sevgilim, biriciğim,kalbimin yegane sahibiydi. Herkes üniversiteyi beraber okuyup sözleneceğimizi düşünürken ben bıçak gibi kestim ilişkimizi. Uyuşturucu bağımlısıydı,güzel bir aile işi ve ailesi vardı. Ama yetmedi,yürümedi. İlk 1 ay günler çok zor geçti,kendime zarar verdim,hergün ağladım. Ama daha sonra yavaş yavaş kendimi alıştırdım.
Şimdi iyiki diyorum,hergün üzüleceğime acı çekeceğime bir süre üzüldüm,bitti. Ve pişman değilim.

Sizin ilişkiniz bitmiş gibi,can çekişiyor resmen. Herşey sevmek değil,kendinizi düşünün. Ya nikahtan sonra daha kötü olursa. Ve ben anlattığım ilişkide 16 yaşlarındaydım. O yüzden atlattım. Ama siz yaşınızı başınızı almış insanlarsınız daha dikkatli olmanız lazım

Sen seviyorsun ama oda seni seviyor mu seven adam ilgili olur duyarsiz olmaz be canim iyi dusun derim...

Yaşımı başı mi aldığım için fazla seçeneğim yok.Cocuk için vaktim de kalmıyor. Insanlar asıl ilk evliliklerini dikkatli yapacaklar o yaşlarda elimi sallasan ellisi.Ama ikinci evlilik ve ileri yaslar battı balık yan gidiyor.Daha iyisi için şansın yok ama 20yaslar öylemi.Yani ben çok kötü olmadıkça ilişkiye sarılmak durumundayım.Az once
instigramda genç güzel bir iş arkadaşıma yorumlarda laf atmış.Aramiz böyle olunca içimi kemirdi kıskandım.Bu asamya gelip ayrılmak çok zor.Yoksa onla ikinci kez başlamadan once çok umrumda olmuyordu kendimden dışlamıştım ozaman.(ikinci kez başladık önceki iki aydı ve ayni isyerindeyken üç yıl aralikla.Unutmus vazgeçmiştim ozaman)

Şimdi ben hiç ona ulaşmayacam onun ulaşmasını bekleyecem bu şabirsizligim tez canlılığım beni batırıyor.Nobetler çok sık olunca işte rahat çalışmıyorum aram onla kotuyken, evde daha rahat oluyorum haftaya bir hafta y.izin yapacam.Ozaman işten uzak olurum.Kuzenlere de giderim.

Yılbaşında evine geleyim diyordum Listesine bir türlü bakmamisti.nöbetten çıktı gündüze devam edecek dinlenemez akşam çağıracakmı bakalım beni.

Son düzenleme:
tulipa cım senin mutlu olmanı gercekten isterim. Belli bi yastan sonra secenekler azaliyor, hem karsina iyi birisinin cikması hem de ona biseyler hissetmen kolay denk gelmiyor olunca da kaybetmek istemiyorsun inan seni anlıyorum.

Bu beyin ilgisi sana yetmiyor. Ama gordün ki konusarak, is yerine gitmek isteyerek, zorlayarak da ilgisi artmıyor.

Ama sen de onu bu haliyle kabul etmiyorsun.

Peki ne olacak?

Ya bu bey yapı olarak herkese ilgisiz ya da sen onun ilgisini yeterince cekemiyorsun ama sana ilgisi olmasa niye evlensin ki bu da var.

Ben kendimi dusünuyorum baktim ki bana ilgisiz nedenini bulmaya calisirim. Onun ilgisini cekmek icin istedigi konularda konusur, onun istediklerini yaparim, onu meraklandiracak, heyecanlandiracak sekilde davranirim.

Bir, iki kez ama asla üc değil daha fazla ilgi bekledigimi onu ozledigimi soylerim. Ha baktim ki tınmiyor kendimi çekerim yasim 100'de olsa, bi daha hiç koca buamayacak olsam da.

Cunku ben elimden geleni yapmisimdir ya pesimden gelir ya da biter. Cogunlukla da biter bence. Ama bu da hayrina olur insanin cunku zaten bu bitecek bi iliskidir en azindan zaman kaybedilmemis olur. Genel olarak diyorum bunu sizin icin degil.

Sana diyecegim artik sitem etme. Ilgi bekliyorum deme. Biraz sasirt onu. Tam tavrin şu olsun, olsan da olur, olmasan da. Kocan olacaksa seni mutlu etmeli. O gelirse iyi davran tabii ama hic pesine dusme.

Eger illa da evlenicem diyorsan az ilgiyle mutlu olmayi ogrenmelisin tatlim.

Ya da sen kendini ilgiye layik bir kadin olarak hisset, hissettir bakarsin o da daha ilgili davranir.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Hatırladığım kadarıyla iyi bir mesleğin vardı.
Neden mutsuz olduğun halde ablanlarla kalıyorsun?
Adam için ne diyeyim bilemedim. Gerçekten aşktan gözün kör olmuş,41 değil de 15lik kızlar gibi konuşuyorsun,çok şaşırıyorum,büyük ihtimalle de adam da bu yüzden seninle ciddi bir adım atamıyor maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…