Severken nasıl bıraktınız nasıl terlerdiniz?

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak diye bir deyimimiz var ve sizin gibi düşünen insanlar genelde sonunda eski sıkıntılarını mumla arar hale geliyor.Sizin tek başına olmayı,kimseye dayanmadan yaşayabilmeyi öğrenmeniz gerekiyor.Yoksa bugün eşten ilgi beklersiniz,yarın ailesinden,sonra çocuktan.Bağımlı değil bağlı olmak gerek.Anlıyorum yaşınız itibariyla bir şeyleri kaçırmayayım duygusu içindesiniz ama ya o şeyler zaten sizin değilse.Boşuna uğraşıyorsanız.Size hayır getirmeyecekse.

Bir de şu var ki bu aralar çok sinirime dokunuyor.Bu erkekleri biz bu hale getirdik.Kendimizi her konuda ezdiriyoruz."Yeter ki hayatımda ol,o zaman her şey tamamdır"diyoruz tutumlarımızla.Onlar kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmasın da ben mi sanayım...

Seçenek az diyerek sana ilgisi olmayan bir adami sonuna kadar kabul etmek ne yaparsa yapsin... olmaz canim cok sorun yaşarsin cok iyi dusunmen lazim secenekleri cogaltmak icinde cabalamalisin. Maalesef artik gunumuzde insanlar farkli yollardan tanisiyor olsa da ... hakkinizda hayirlisi olsun sizi mutsuz edecek biriyle ömür boyu mahkum gibi yasamaktansa özgur olup yanliz kalmak daha iyidir

Bugün aradım.Duymadi teli gerçi yoğundu bu günler ama .
Son çabalarım bu günler yarından itibaren aramayacam artık Bugün bir karar verecem.Hatta Son kez bile evine yarim saat gelebilirim dedim çünkü nöbetten çıkıp gündüze devam etmişti.Oyuzden yorulmasın diye evine yarim saat uğramak istediğimden bahsettim.Okumadi.Az once aradim evi yakin son kez goreyim diye.Facede çevrimiçi gördüm ama okumadı.Bunu farkettigimi soyleyip bir daha aramayacagimi soyledim.
Böylece bitti.Bu sozleri ettikten sonra kahrımdan ölsem aramamam lazım.Ararsa cevap vermemem lazım sözümün arkasında durmam için.Ilk defa ayrılık lafı etmiş oldum.Bakalim tavrı nasıl olacak.

Yaşınıza gelene kadar vallaha 20 li yaşların başı sandım. Sizce şu yazdıklarınızda mantık yahut aşk var mı ? Bence hiçbiri yok.
Aşk olmadığını nerden çıkardın?

Neden aşktan gözüm kör olduğu için ciddi adım atmasın Lale ciğim neden öyle söyledin?
İlgisizliği beni öyle yorduki bir yıldır kalbim çok kırık.Bir süredir uğraşıyorum böyle mutlu degilim diye ama ben böyleyim diğer kadınlara da böyle oldum dedi cıktı.

Daha az acı verici intihar yöntemleri var. Baştan ilgisiz biriyle evlenmek kendinizi diri diri mezara gömmek demek. Ailenizden ayrı bir yerde yaşasaniz daha iyi değil mi? Evlenmeden önce evlilik masal diyarı gibi geliyor da kazın ayağı öyle değil işte.

Tulipa,bu kadar sabrı evliyken eşine göstersen o bile adam olurdu sanki,neden boşanmıştın özel olmazsa,şiddet ve aldatma yoktu bildğm kadarıyla.Çünki sen evlilik kadınısın,keşke herşey istediğin gibi olsa

Babamın hastalığı nedeniyle 3 ay ayrı kalmistik bu durum sebep oldu kopusumuz hızlandı.Ailesi beni benimsemediği için laf soktukları icin sık geldikleri icin geriliyordum oyuzden kavga ediyorduk.Bu da dırdır sevmiyordu.Evlenmeden once o da ilgisizdi ama evlilikte zaten yanımdaydı ailesine karşı koruyamazdı sadece.
Keşke bu sefer bu adam gibi olsaydı adam gibi sevseydi

Son düzenleme:
Keşke ona da bu sabırları gosterseydim.Ama nedense hep yapamayacağım şeylerden imtihan ediliyorum.ilgisizligi hayatta sevmem.Ailemden de sıkıntılıyım zaten.

Keşke ona da bu sabırları gosterseydim.Ama nedense hep yapamayacağım şeylerden imtihan ediliyorum.ilgisizligi hayatta sevmem.Ailemden de sıkıntılıyım zaten.
Biliyorum abln ve yeğenlerini,o yüzden diyorum işte,333 şeyle mücadele edeceğine 3 şeyle ederdin belki.
Neyse keşke de hayır yoktur,Allah çok düzgün birini çıkarsın karşına inşallah.

Bu adam ile alakalı eski konularınızı da okumuştum, sizin zorlamanız ile devam eden bir ilişki.
Kendinizi mutsuz etmeye programlamış gibisiniz, adam ilgisiz..
Sevgili iken böyle olan adam evlenince kim bilir ne kadar umursamaz olur.

Biliyorum abln ve yeğenlerini,o yüzden diyorum işte,333 şeyle mücadele edeceğine 3 şeyle ederdin belki.
Neyse keşke de hayır yoktur,Allah çok düzgün birini çıkarsın karşına inşallah.
Işte bu yüzden onla evlenmeyi daha çok istedim. Amin cikarsin inşallah yada O bana daha sevgi dolu ve ilgili gelsin sevdiğini anlasin.Terkedilince anlayacakmi bakalım.Bakalim ne yapacak.Bitirdigimi ilettim ona bu akşam. okumamış gibi yaptı okumuştur

Tulipa kalbine heyecan düşen 5 km öteden belli olur canım
Geçen yıl hastanede bekliyorum.
Sıra veren adamın yanına genç kızlar geliyor konuşuyor filan.
Valla adamın kalp atışı değişiyor karşıdan bile anlıyorsun.Bakışı tavırları filan dünyayı unutmuş.Parmağında da alyans var üstelik pis herif.
Diyeceğim o ki isteyeni kimse tutamaz,hele ki bekar olacak,koşarak gelir istese

Gerçi ben dırdır sebebiyle bıktırdım onu bir aydır ama seven erkek dırdır da olsa böyle kayıtsız kalamaz ki di mi..

Kalamaz tabii,gerçek hayatta da burada da neler gördüm,nasıl çekiyor bunu dersin adam kahrı cilve diye seviyor:)
Benim arkadaşım eşine çok eyvallahdizdir ayrılmaya kalktı kaç kez çok fecridir arkadaşım herseferinde sosyal medyadan telden engeller adam gider ayrılacak diye sonra gelir yine.En son iyiler.Bu nezaman az bir dırdır yapsam ilgi yüzünden benim ne sabrim be tahammülüm yok seni mi çekecem ömür boyu sen böyle yaptıkça korkuyorum senle evlenmeye .Allah bela diye vermis seni bana diyordu kendi ilgisizligine bakmadan
Az bir dırdırda.
Bir aydır daha çok yapıyorum dırdır artık kendini çekiyor.E bitirdim artık bakalım belli olur sevgisi ne durumda.Birkacgun yazmazsa şaşırmamam lazım.ilk defa Birkaç gün konuşmamış olacaz.Allah kalbime serinlik versin onla olacaksam da olmayacaksam da ondan soğuyayım.Goresim ulaşasım ozleyesim gelmesin.Sevgi namına o sevsin ozlem adına o ozlesin.Sen de dua eder misin bunun için..

Kalamaz tabii,gerçek hayatta da burada da neler gördüm,nasıl çekiyor bunu dersin adam kahrı cilve diye seviyor:)
Ve ben bu adama parça parça toplamda 7bin borç verdim.Bir kısmını almayacam dedim araba arızası için kullanmıştı.Sevgimin bırak bunun bile hatrı olmamış demek.

Hayırlısını diliyorum senin için tulipa onunla ya da onsuz.
Her adını gördüğümde bunu diliyorum senin için.inşallah sıcacık bir yuvan ve seni seven br eşin olur

Ve ben bu adama parça parça toplamda 7bin borç verdim.Bir kısmını almayacam dedim araba arızası için kullanmıştı.Sevgimin bırak bunun bile hatrı olmamış demek.
Bir zamanlar çukurova dizisini izliyormusun?Oradaki Veli karakteri kadınları dolandırıyor.Öyle biri değil diyeceksin bliyorum,sadece dikkatli ol diyeceğim.
Evin olur arsan olur,sakın güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…