- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
Seçenek az diyerek sana ilgisi olmayan bir adami sonuna kadar kabul etmek ne yaparsa yapsin... olmaz canim cok sorun yaşarsin cok iyi dusunmen lazim secenekleri cogaltmak icinde cabalamalisin. Maalesef artik gunumuzde insanlar farkli yollardan tanisiyor olsa da ... hakkinizda hayirlisi olsun sizi mutsuz edecek biriyle ömür boyu mahkum gibi yasamaktansa özgur olup yanliz kalmak daha iyidirYaşımı başı mi aldığım için fazla seçeneğim yok.Cocuk için vaktim de kalmıyor. Insanlar asıl ilk evliliklerini dikkatli yapacaklar o yaşlarda elimi sallasan ellisi.Ama ikinci evlilik ve ileri yaslar battı balık yan gidiyor.Daha iyisi için şansın yok ama 20yaslar öylemi.Yani ben çok kötü olmadıkça ilişkiye sarılmak durumundayım.Az once
instigramda genç güzel bir iş arkadaşıma yorumlarda laf atmış.Aramiz böyle olunca içimi kemirdi kıskandım.Bu asamya gelip ayrılmak çok zor.Yoksa onla ikinci kez başlamadan once çok umrumda olmuyordu kendimden dışlamıştım ozaman.(ikinci kez başladık önceki iki aydı ve ayni isyerindeyken üç yıl aralikla.Unutmus vazgeçmiştim ozaman)
Şimdi ben hiç ona ulaşmayacam onun ulaşmasını bekleyecem bu şabirsizligim tez canlılığım beni batırıyor.Nobetler çok sık olunca işte rahat çalışmıyorum aram onla kotuyken, evde daha rahat oluyorum haftaya bir hafta y.izin yapacam.Ozaman işten uzak olurum.Kuzenlere de giderim.
Yılbaşında evine geleyim diyordum Listesine bir türlü bakmamisti.nöbetten çıktı gündüze devam edecek dinlenemez akşam çağıracakmı bakalım beni.
Aşk olmadığını nerden çıkardın?Yaşınıza gelene kadar vallaha 20 li yaşların başı sandım. Sizce şu yazdıklarınızda mantık yahut aşk var mı ? Bence hiçbiri yok.
Neden aşktan gözüm kör olduğu için ciddi adım atmasın Lale ciğim neden öyle söyledin?Hatırladığım kadarıyla iyi bir mesleğin vardı.
Neden mutsuz olduğun halde ablanlarla kalıyorsun?
Adam için ne diyeyim bilemedim. Gerçekten aşktan gözün kör olmuş,41 değil de 15lik kızlar gibi konuşuyorsun,çok şaşırıyorum,büyük ihtimalle de adam da bu yüzden seninle ciddi bir adım atamıyor maalesef...
Tulipa,bu kadar sabrı evliyken eşine göstersen o bile adam olurdu sanki,neden boşanmıştın özel olmazsa,şiddet ve aldatma yoktu bildğm kadarıyla.Çünki sen evlilik kadınısın,keşke herşey istediğin gibi olsaKızlar bir aydır iyi değiliz önceden cabuk toparlayıp eskiye dönen sevgili artık eski sıcaklığına dönmüyor.Kavgamiz hep ilgisizlikten.Bugun işyerine gıdım dedim istemedi.Calisirken olmazmış yarim saatini ayırmadı.Ki yoğun calisiyoruz görüşemiyoruz.
Ben de üstüne gidiyorum bu sıralarda hep biktim çünkü bir yıldır böyle.
Hem suçlu hem güçlü sen böyle yaptıkça evlenmeye korkuyorum diyor bir de.En son dediği evlenene kadar görüşmek yok.Ben de dedim beni sevmeyenle evlenecek kadar gurursuz degilim.
Ha bir ara kabul de etti ben de böyle olmak istemiyorum ama tepkin fazla diye.
Ailemle de kötüyüm mutsuzum burda değer verilmiyor burda da.Ama bunun ilgisizli de bezdirdi beni.
Suan evlenelim dese evlenecem ama şubat marta kadar bu ilgisizliği çekemeyecem gr yerim kalmadı kalbim resmen üşüdü ağrıdı ilgisizliğinden..
Böyle arada kalmak çok yoruyor beni.Bitirmek rahatlamak istiyorum ha üzülecem sonra ama ona da bu terketmeyi yapmak istiyorum.Terkedeyim öyle gorusmeyelim anlarsa o sira anlasin yada neticelensin iliskimiz.Boyle ara dere kalbimi dagladi.
Nasil bırakayım ben bunu severken bırakmak çok zor.
Sevip bırakanlar nasıl yaptı?
.Ailemle de iyi degilim lanet olsun yaa.Daha kolaydı yoksa.
Nobetler de çok fazla.Bos vaktim çok az .
Eğer bundan ayrılırsam ablam beni çiğ çiğ yer maddi olarak.Yegenim de benle konuşmuyor gereksizce haksizca simarikca konusursa da saygısızlık yapıyor.Ve bu aileyle görüşlerimiz uymuyor oyuzden dışlaniyorum.Kac yasina geldiler eli iş tutan sorumluluk sahibi insanlar değil birşey demiyorum ama benden daha fazlasını bekliyorlar daha fazlasını vermeyince disliyorlar.Eger bunla evlenmezsem para biriktirp evin üst katını yaptıracam.Yalnizligi hiç sevmedigim halde.Ama ablam habire eve tadilat isteyecek yine istediği gibi gönlü arzu ettiği gibi
Tabi başkasının parasıyla evde otururken gönle göre ev düzmek kolay.
Cok çok mutsuzum.Kendimi kapana sıkışmış hissediyorum nefes alamiyorum..
Not:Evliliği isteyişim hem ailemde olamadigim aile olmak(aile olunca mutlu olacam), hem cocuk sahibi olmak ,hem sevgim var (herkese olmuyor zaten ,kimle karsilasacam su saatten sonra)yanında mutlu oluyorum,hem yaşım 41. O da kimi bulacak ama durum böyle.Evimin dibinde halbuki.Komsu sayılırız ona ragmen haftada bir benim zorumla görüşüyoruz.Biraksam haftalarca gorusmez.Aramak zaten yok.Watsapta mesajlasiyorduk günde bir kere.Guzel yasini gostermeyen bir kadınım.Bukadarcik çekiyorum adamı demek.
Babamın hastalığı nedeniyle 3 ay ayrı kalmistik bu durum sebep oldu kopusumuz hızlandı.Ailesi beni benimsemediği için laf soktukları icin sık geldikleri icin geriliyordum oyuzden kavga ediyorduk.Bu da dırdır sevmiyordu.Evlenmeden once o da ilgisizdi ama evlilikte zaten yanımdaydı ailesine karşı koruyamazdı sadece.Tulipa,bu kadar sabrı evliyken eşine göstersen o bile adam olurdu sanki,neden boşanmıştın özel olmazsa,şiddet ve aldatma yoktu bildğm kadarıyla.Çünki sen evlilik kadınısın,keşke herşey istediğin gibi olsa
Keşke ona da bu sabırları gosterseydim.Ama nedense hep yapamayacağım şeylerden imtihan ediliyorum.ilgisizligi hayatta sevmem.Ailemden de sıkıntılıyım zaten.Tulipa,bu kadar sabrı evliyken eşine göstersen o bile adam olurdu sanki,neden boşanmıştın özel olmazsa,şiddet ve aldatma yoktu bildğm kadarıyla.Çünki sen evlilik kadınısın,keşke herşey istediğin gibi olsa
Biliyorum abln ve yeğenlerini,o yüzden diyorum işte,333 şeyle mücadele edeceğine 3 şeyle ederdin belki.Keşke ona da bu sabırları gosterseydim.Ama nedense hep yapamayacağım şeylerden imtihan ediliyorum.ilgisizligi hayatta sevmem.Ailemden de sıkıntılıyım zaten.
Işte bu yüzden onla evlenmeyi daha çok istedim. Amin cikarsin inşallah yada O bana daha sevgi dolu ve ilgili gelsin sevdiğini anlasin.Terkedilince anlayacakmi bakalım.Bakalim ne yapacak.Bitirdigimi ilettim ona bu akşam. okumamış gibi yaptı okumuşturBiliyorum abln ve yeğenlerini,o yüzden diyorum işte,333 şeyle mücadele edeceğine 3 şeyle ederdin belki.
Neyse keşke de hayır yoktur,Allah çok düzgün birini çıkarsın karşına inşallah.
Tulipa kalbine heyecan düşen 5 km öteden belli olur canımIşte bu yüzden onla evlenmeyi daha çok istedim. Amin cikarsin inşallah yada O bana daha sevgi dolu ve ilgili gelsin sevdiğini anlasin.Terkedilince anlayacakmi bakalım.Bakalim ne yapacak.Bitirdigimi ilettim ona bu akşam. okumamış gibi yaptı okumuştur
Gerçi ben dırdır sebebiyle bıktırdım onu bir aydır ama seven erkek dırdır da olsa böyle kayıtsız kalamaz ki di mi..Tulipa kalbine heyecan düşen 5 km öteden belli olur canım
Geçen yıl hastanede bekliyorum.
Sıra veren adamın yanına genç kızlar geliyor konuşuyor filan.
Valla adamın kalp atışı değişiyor karşıdan bile anlıyorsun.Bakışı tavırları filan dünyayı unutmuş.Parmağında da alyans var üstelik pis herif.
Diyeceğim o ki isteyeni kimse tutamaz,hele ki bekar olacak,koşarak gelir istese
Kalamaz tabii,gerçek hayatta da burada da neler gördüm,nasıl çekiyor bunu dersin adam kahrı cilve diye seviyor:)Gerçi ben dırdır sebebiyle bıktırdım onu bir aydır ama seven erkek dırdır da olsa böyle kayıtsız kalamaz ki di mi..
Benim arkadaşım eşine çok eyvallahdizdir ayrılmaya kalktı kaç kez çok fecridir arkadaşım herseferinde sosyal medyadan telden engeller adam gider ayrılacak diye sonra gelir yine.En son iyiler.Bu nezaman az bir dırdır yapsam ilgi yüzünden benim ne sabrim be tahammülüm yok seni mi çekecem ömür boyu sen böyle yaptıkça korkuyorum senle evlenmeye .Allah bela diye vermis seni bana diyordu kendi ilgisizligine bakmadanKalamaz tabii,gerçek hayatta da burada da neler gördüm,nasıl çekiyor bunu dersin adam kahrı cilve diye seviyor:)
Ve ben bu adama parça parça toplamda 7bin borç verdim.Bir kısmını almayacam dedim araba arızası için kullanmıştı.Sevgimin bırak bunun bile hatrı olmamış demek.Kalamaz tabii,gerçek hayatta da burada da neler gördüm,nasıl çekiyor bunu dersin adam kahrı cilve diye seviyor:)
Hayırlısını diliyorum senin için tulipa onunla ya da onsuz.Benim arkadaşım eşine çok eyvallahdizdir ayrılmaya kalktı kaç kez çok fecridir arkadaşım herseferinde sosyal medyadan telden engeller adam gider ayrılacak diye sonra gelir yine.En son iyiler.Bu nezaman az bir dırdır yapsam ilgi yüzünden benim ne sabrim be tahammülüm yok seni mi çekecem ömür boyu sen böyle yaptıkça korkuyorum senle evlenmeye .Allah bela diye vermis seni bana diyordu kendi ilgisizligine bakmadan
Az bir dırdırda.
Bir aydır daha çok yapıyorum dırdır artık kendini çekiyor.E bitirdim artık bakalım belli olur sevgisi ne durumda.Birkacgun yazmazsa şaşırmamam lazım.ilk defa Birkaç gün konuşmamış olacaz.Allah kalbime serinlik versin onla olacaksam da olmayacaksam da ondan soğuyayım.Goresim ulaşasım ozleyesim gelmesin.Sevgi namına o sevsin ozlem adına o ozlesin.Sen de dua eder misin bunun için..
Bir zamanlar çukurova dizisini izliyormusun?Oradaki Veli karakteri kadınları dolandırıyor.Öyle biri değil diyeceksin bliyorum,sadece dikkatli ol diyeceğim.Ve ben bu adama parça parça toplamda 7bin borç verdim.Bir kısmını almayacam dedim araba arızası için kullanmıştı.Sevgimin bırak bunun bile hatrı olmamış demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?