Severken nasıl bıraktınız nasıl terlerdiniz?

Ve ben bu adama parça parça toplamda 7bin borç verdim.Bir kısmını almayacam dedim araba arızası için kullanmıştı.Sevgimin bırak bunun bile hatrı olmamış demek.
Eski konularınızı bilmeden yorum yapiyorum, bitmiş bir ilişkiyi tek başınıza sürdürmeye çalışıyor gibisiniz. Yaşım geçiyor, çocuk yapmalıyım, başka kimi bulurum bu saaten sonra gibi endişeler yüzünden sizi surunduren bir adamın arkasından ağlamaya hazırsınız. Lütfen bunu kendinize yapmayın, değmez. Evlenince muhtemelen beş beter olacaktır.
Para verme kısmında ise hatalisiniz bence, içten içe vereyim de bana minnet duysun da benden gidemesin amacıyla vermiş olabilirsiniz

Bir zamanlar çukurova dizisini izliyormusun?Oradaki Veli karakteri kadınları dolandırıyor.Öyle biri değil diyeceksin bliyorum,sadece dikkatli ol diyeceğim.
Evin olur arsan olur,sakın güvenme
Evet o tip biri değil.Evlenince de verir mi diye istedi denedi bence malesef.Ev arsa şu anda üstüne geçirecek dağılım; o kadar da değil denizim:)Param kiymetlidir aslinda buna değer vermesem hayatta vermezdim.Hosuma da gitmedi tabi bu davranışı.Evlilik yönünde maddi yaklaşacak gibi hissetmedim değil.Evlenince maas kartimi isteyeceginden bile endise ediyordum.Sevgi duyunca görmezden geldim.
23 30 gibi aradı beyefendi.Burda söylediklerimi önceki söylediklerimi orda da kisaca tekrar ettim. Olmuyor böyle yapamıyorum bir yıldır aynı biktim ağrıma gidiyor özensiz davranislarin dedim.Ne duyecegini bilemedi geveledi falan.Kapattı birşey için.Sonra 00 10 gibi tekrar aradı yeni yılımı kutladı.Insallah güzel geçer nasıl girersek öyle geçermiş dedi ben de kötü girdik dedim
Olur okadar tartışma hiç olmazsa korkmak gerekir dedi.Sustum.Kapattik.Bir aydır ilk defa seni çok ozledim diye mesaj atmış görmezlikten geldim.Sabah ne desem.Cevap vermesem bozulacak ümidi kırılacak hassas beyin.Bir daha demeyecek.Ne yapsam ne desem.Cevap vermek istemiyorum.

Son düzenleme:

Bu adam sizi sevmiyor bu çok net. Kalkıp bir de başka bir iş arkadaşınıza yorumla laf atmışsa (asılmış yani değil mi) artık siz bundan ne hayır bekliyorsunuz ki? Başka birini bulabilse size tekmeyi gösterecek eminim yani şu yorumunuzdan mütevellit. Bakın ben de size yakın yaştayım ama böyle biriyle evlenmektense ömrü billah bekar yaşarım, yazık etmeyin kendinize yav.

Asılma değil ama yorum yazmış espri yapmis.Ne gerek vardı samimiyet kurmaya çalışmanın.Ayni işyerinde ama bir eğitime birlikte katıldılar instigramina bile yeni eklediği biri.Hosuma gitmedi.Haksiz miyim böyle düşünmekte?

Söylediklerinizin cogu takıntı gibi cünkü elde etme hırsı.
Kendini cok vermeyen insanlarda bu biraz hissedilmiyor degil.Ama sevgim var.Daha ilk gordugum zamanlar ilgimi çekmişti yakın görmüştüm.Birlikte sıkıntılı da olsa bir yıl geçirdik.Alistim.Alismak da çok değerli benim için.Sevgiyi arttırıyor bende..Umarım bu kriz onu kendine getirir sevdigini anlar ama kalbim çok kırıldı.Birseyler eksildi.Birikim çünkü..

O kiz 30u geçmez.Cocuklu adamı napsın da bu beğenip aklından geçirdi mi diye işkillendim.Acaba istediği gibi biri degil miyim diye dusundum ilgisi de boyle olunca.
Ikinci laf atışı bir de instigramina yeni eklediği halde.Birlikte eğitim aldınız diye ne bu samimiyet.
Bu işyerinde sorumlumuz olan bir kadınla da çok samimiydi eskiden.Belki onu düşünmustu ama o da bunu sadece yanında tutmustu.Sonra da evlendi gitti.O evlendikten sonra geldi zaten bana.Simdi kadın evlendiği için kankaliklari bozuldu tabi.

Anlattıklarınıza göre bu adam sizi sevmiyor ve büyük ihtimalle evlenmeyecek. Bence bu kişiye bel baglamayıp önünüze bakın. İşyeri nde bile görüşmüyorsa çekindiği biri olabilir..büyük ihtimal yaşı vardır sevgilinizin, yaptığı da oyalamaktan Baska birşey degil

tulipa senin adına sevindim aramış, ozledim diye mesaj atmis.

Yani o sana adim atti.

Ben olsam bu durumda soyle yapardim.

Mesajina yanit verir, ben de seni cok ozledim canim. Senden bunu duymak cok hosuma gidiyor, senin ilgin beni mutlu ediyor, ilk firsatta bulusup ozlem giderelim, derdim.

Yani o iyi bisey yapinca karsilik verirdim.

Eger aramayip, mesaj atmasa hic iletisim kurma derdim.

Biraraya gelince de onu şasirt yani bi saat sonra isim var de ayril, bi kere buldum seni tum gununü bana ayirmalisin baskisi kurma yani. Hic iliskiden de konusma. Gul, eglen, keyifli ol bi saat sonra op ve ayril.

Bakalim ozlem mesajlarina, aramaya devam edecek mi ? :))

Haklısınız ve şunun da farkındasınız aslında bu adam başka arayışlarda sürekli ve sizden başkasını bulamadığı için sizinle. Durum bu iken dahi size ilgisiz çünkü siz aynı bize de yansıttığınız gibi "ben bu yaştan sonra kimi bulucam, sana mecburum, kulunum kölenim" izlenimi veriyorsunuz, emrine amadesiniz. Adam sizi oyalıyor çünkü başkalarına bakıştırıp duruyor, olursa size bay bay diyecek, olmazsa elinin altında bulunun.
Ben size yaşadığımı söyliyim, böyle biriyle beraberdim ve en sonunda birini bulabildi evet ve beni de şutladı. Çok benziyor hikayemiz o yüzden diyorum, o fırsatı ona vermeyin.

Gece birşey yazmadim görmezden geldim çünkü özlem msjina cvp verecek durumda atmosferde değildim.Ayriliga alıştırıyordum ya kendimi.Aslinda ben de cok ozledim.Gorusememekten cikti zaten.Birden carketmis olmak istemedim.Sabah cvp olarak günaydın bana dair neleri ozledin acaba dedim napim..Kazma bir cvp oldu ama .O da bugün görmezden geldiBakalım nezaman ne yazacak.Umarim en kısa zamanda denk düşeriz de görüşme ayarlar.Nobetlerden dolayı görüşememek gerçekten sıkıntı.Yarin gündüz çalışma günü umarım akşama uzamaz bazen uzuyor.Artik bir görüşme ayarlasın yoksa iyi olamayacaz biz.Bak görmezden geldi .Halbuki gece caldirmisti da msj goreyim diye.Keske o an cvp verseydim.
Bakalım nasıl ilerleyecegiz.Iyi hareket etsin ,iyi ilerlesin istiyorum üzülmekten ayrılmaktan ayrılık acısından biktim.
Yorumun fikrin için tsk ediyorum Bundan sonra pek ustelemeyecem.O da daha dikkatli olursa .Olur diye düşünüyorum ama bakalım.
Yine beklerim seni..

Son düzenleme:
ah be tulipa şu ilişkilerden bi yüzün gülmedi senin de..
aşkı sevgiyi yanlış adamlarda aradığın için bu durumdasın.bu adamda seni senin istediğin gibi sevmiyor, sevmeyecek.akışına bırak yaşını da kafaya takma

Doğru adam nerdeki.Bana rastlamiyor zaten.Sevgi işte buna kondu.

Yanlış okumadiysam daha akşam, ayrılık üzerine bir msj attınız ve sizi aradı konuştunuz ama msj atınca cevap vermediniz. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Bunun üstüne nasıl olurda sabah 'neyimi özledin' diye sorabilirsiniz?

Adam sizi o kadar sevmiyor ki, attığınız tribe trip yapıyor. Zerre sevgi yok. Olsaydı o da dayanamaz bir şeyler yazardı en azindan. Sizi elinin altında tutuyor, daha iyisi olursa bırakacak. Para konusuna girmiyorum bile.

Ona olan düşkünlüğünuzun farkında ve bunu çok iyi kullanıyor.

Doğru adam nerdeki.Bana rastlamiyor zaten.Sevgi işte buna kondu.

yaşım 30 , şubatta 31 e giriyorum. 20 li yaşlarımı bir şerefsize harcamış bir yarım akıllı olarak,doğru adam bana da rastlamadı henüz.
ama bi şeyi çok net öğrendim,eskiden olsa muhalefet olurdum bu söze ama artık değil, "erkekler sevmek için kadınlar da sevilmek için yaratılmış." erkek rolünü sizin üstlendiğiniz ilişkiler hep hüsran oluyor, adamlar arşa çıkmış popolarıyla başkalarının peşine gidiyor eninde sonunda.sevmeyen adamla olmaz, yaşın 21 de olsa 41 de olsa olmaz.
ben mesela bekliyorum, karşıma çıkmasını bekliyorum.çocuk, evlilik gibi takıntılarım da olmadıgı için bu ömrün boyunca aseksüellik anlamına da gelse umursamıyorum.mutluyum huzurluyum ama :)

Akşam aradığında ayrılmak istemedigi belliydi ama.Aradi yazdı işte.Arabayi satinca en gec subat martta dusundugunu tekrar söyledi.Annesine de soylemis bu sekilde.Kadinlar neden gorsellik uzerine boyle dedi.Gormeyince neden sevmiyor saniyorsun dedi.Sonra biraz zaman gecince "Ozledim" yazdi.Ama ne kadar kendini düzeltir göreceğim.Bundan sonraki davranışları önemli.

Ben ona dedim erkek sevecek yoksa olmaz.Bunu ben de biliyorum aslında.Bunlari kaldıracak gücüm de yok.Isik olsa duruyorum işte.O ışık biterse ozaman ben de bitireceğim.Istegim sevdiğini anlaması böyle bir safhada.Yada kopacaksa kopacak.Ama acı çekmeye gücüm kalmadı artık (bir degil iki degil)benim yaşımda şartlarımda olsan anlayabilirdin beni.

Tulipa forumdaki sevdiğim üyelerdensin

Dışarıdan bakınca görünen tablo şu:mis gibi mesleği olan özgür bir kadınsın.iki çocuklu ki çocuklar seni istemiyordu bir adamın peşinden koşma artik.zaten şaş kaza evlensen de mutlu olman çok zor bunu çocuklu erkeklerle evlenen arkadaşlarımdan biliyorum

Üstelik adama bi sürü borç vermişsin.

Hâlâ ondan bi ışık bekliyosun.ya boşver herkes de evlenmek zorunda değil.

Gez toz ortam yap hayatinin tadını çıkar.
Kendinin farkına var.

Inan şu an senin yerinde olmak isteyen ne kadar kadın var.
Lütfen artık kimsenin seni uzmesine izin verme

Başlığa istinaden cevap yazayım, bitmesi gerekiyorsa bitmeli. Ne kadar çabuk biterse o kadar iyi çünkü süre uzadıkça çekilen acı da doğru orantılı olarak uzayacak. Şimdi acı çekersiniz ama ilerde bu acı daha şiddetli olabilir Allah korusun. Konuyu okuyunca da sağlıklı devam edecek bir ilişki göremedim zaten

Sevseydi duramazdi ya,asik'ken kadinda erkekte firsat kollar gormek konusmak icin,diyelimki bunaldi azaltmak istedi yine dayanamaz bence..size olan duygularindan eminmisiniz?
Beni seviyor net diyebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…