1ocak gecesi ozledim yazmıştı.Hani nerdeyse ben ayrılıyordum. GECE görmezden geldim.Sanbah günaydın bana dair neleri ozledin acaba diye .O da "ozledim arabası mi var "yazmis.Ben de ozledim yazdım.Bayagi bir görmezden geldi.Ozlemin geçti mi yazdım.Cabuk görmeyince biriki birşey daha yazdım özleyen insan bugün görüşme ayarlardı diye.Gormedi bayağı.Aksam da nöbete gitmiş..Birseyler daha söyledim duramadım ufak ufak laf çarpma anlamındaSevseydi duramazdi ya,asik'ken kadinda erkekte firsat kollar gormek konusmak icin,diyelimki bunaldi azaltmak istedi yine dayanamaz bence..size olan duygularindan eminmisiniz?
Beni seviyor net diyebilirmisiniz?
Ya adam size onu ozluyorsunuz ve görmek istiyorsunuz diye saplantılı diyor, yanlış mı okuduklarım? Adam size böyle olduğunuzu bilseydim, görüşmezdm diyor. Siz hala bulusalim bulusalim diye yalvarmakla mesgulsunuz. Bir de çabuk evlenseydik hergun görürdüm diyorsunuz, şaka gibi! Adamin yerinde ben olsam daha agir seyler yazardim kusura bakmayin. Bir kadinin bu kadar gurursuz ve ısrarcı olması beni çok soguturdu. Gerçi adam da zaten hiç isinmamis ki hakli olarak. Bir de ikinci evliliginiz olacak güya ama zerre ders çıkarmak yok ilk evlilikten. Gözlerinizi kapatmış, hızla uçurumdan düşmeyi bekliyorsunuz.
Ya kusura bakmayın ama çok sinir bozucusunuz. Kendi kendinizi değersizlestirmekten başka yaptığınız bir şey yok. Hala da devam ediyorsunuz. adam sizi özlemiyor ve görmekte istemiyor, anlayın artık. İlla böyle söylemesi mi lazım? Erkekler hareketleriyle belli eder, direkt söyleyemezler genelde. Bunu bilmiyor musunuz?
Ya adam size onu ozluyorsunuz ve görmek istiyorsunuz diye saplantılı diyor, yanlış mı okuduklarım? Adam size böyle olduğunuzu bilseydim, görüşmezdm diyor. Siz hala bulusalim bulusalim diye yalvarmakla mesgulsunuz. Bir de çabuk evlenseydik hergun görürdüm diyorsunuz, şaka gibi! Adamin yerinde ben olsam daha agir seyler yazardim kusura bakmayin. Bir kadinin bu kadar gurursuz ve ısrarcı olması beni çok soguturdu. Gerçi adam da zaten hiç isinmamis ki hakli olarak. Bir de ikinci evliliginiz olacak güya ama zerre ders çıkarmak yok ilk evlilikten. Gözlerinizi kapatmış, hızla uçurumdan düşmeyi bekliyorsunuz.
Ya kusura bakmayın ama çok sinir bozucusunuz. Kendi kendinizi değersizlestirmekten başka yaptığınız bir şey yok. Hala da devam ediyorsunuz. adam sizi özlemiyor ve görmekte istemiyor, anlayın artık. İlla böyle söylemesi mi lazım? Erkekler hareketleriyle belli eder, direkt söyleyemezler genelde. Bunu bilmiyor musunuz?
Bu yaşa kadar niye evlenemediğiniz çok belli aşırı ısrarcı ve baskıcı birinden herkes kaçar ayrıca onur gurur olsa insan ölmeyi bile göze alır kaldı ki sevgiliden ayrılmak o yüzden geçiniz lütfen gurur olayını ilgisizlik denip geçiliyor da akla gelmiyor tabi bu adam beni sevmiyor istemiyor diye hep bir kendini kandırma durumları yazık kadınlar olarak ne hale gelmişiz böyle altı üstü insan karşınızdaki ne biliyorsunuz kısmetiniz başka biri belki bence bir doktor yardımı alın pskolojiniz içinYaşımı başı mi aldığım için fazla seçeneğim yok.Cocuk için vaktim de kalmıyor. Insanlar asıl ilk evliliklerini dikkatli yapacaklar o yaşlarda elimi sallasan ellisi.Ama ikinci evlilik ve ileri yaslar battı balık yan gidiyor.Daha iyisi için şansın yok ama 20yaslar öylemi.Yani ben çok kötü olmadıkça ilişkiye sarılmak durumundayım.Az once
instigramda genç güzel bir iş arkadaşıma yorumlarda laf atmış.Aramiz böyle olunca içimi kemirdi kıskandım.Bu asamya gelip ayrılmak çok zor.Yoksa onla ikinci kez başlamadan once çok umrumda olmuyordu kendimden dışlamıştım ozaman.(ikinci kez başladık önceki iki aydı ve ayni isyerindeyken üç yıl aralikla.Unutmus vazgeçmiştim ozaman)
Şimdi ben hiç ona ulaşmayacam onun ulaşmasını bekleyecem bu şabirsizligim tez canlılığım beni batırıyor.Nobetler çok sık olunca işte rahat çalışmıyorum aram onla kotuyken, evde daha rahat oluyorum haftaya bir hafta y.izin yapacam.Ozaman işten uzak olurum.Kuzenlere de giderim.
Yılbaşında evine geleyim diyordum Listesine bir türlü bakmamisti.nöbetten çıktı gündüze devam edecek dinlenemez akşam çağıracakmı bakalım beni.
O son veda nitelikli mesajımı görmezden geldi.Aksam beni aradı.Adam evlenmek istiyor bir eşi olsun istiyor( hem de bence maddi destek)Bu sebeplerden belki beni kaybetmek de istemiyor ama bukadar bence.tulipa kızım ya içime dert oldun he :) şimdi sen boyle duygusal mesajlar atıyorsun ya inan ters teper. Çünkü duygusal baskı yaratiyorsun, adam bak ya çok uzmüşüm o zaman daha cok ilgileneyim demez ki tam tersine ben madem bu kadini mutlu edemeyecegim uzak durayim bari der.
Biliyorsun erkekler basarisizliga tahammul edemiyor ve sen surekli ona aslinda ne kadar mutsuz oldugunu soyluyorsun, ima ediyorsun yani ona basarisizsin, beni mutlu edemiyorsun diyorsun ki aslinda tam olarak da boyle.
Ancak bunu defalarca zaten soyledin adam da seni kaybederim ama ilgisiz davranmayayim demedi cunku seni kaybetme konusunda zerre korkusu yok ve belki de cidden dedigi gibi adam ancak bu kadar ilgilenebiliyor.
Senin asıl yapman gereken surekli ilgi talep etmek değil oturup bir yilı degerlendirip niye bu adamin bu kadar ilgisiz oldugunu bulmak. Bunu bulursan ona gore bir davranis sekli belirleyebilirsin.
Ama sana soylediklerinden benim anladigim bu adam kimseyle fazla ilgilenecek biri degil. Hani sana demis ya, seni ilgiye ihtiyaci olan masum biri saniyormus boyle israrci olacagini bilse baslamazmis.
Bu ne demek, ben sana azicık ilgi gostersem yeter sandim zaten acsin ya ilgiye benim iki gramcik sevgim sana yeterdi dahasini istemez bulduguna sukrederdin, basimin etini de yemezdin rahat birakirdin, anlamina gelmiyor mu?
Sen simdi bu kisiyle gorüşsen ne olacak ki. Yani is yerinin oradaki kafeye gel diyorsun, olmaz orasi isyeri diyor. Yani bu adam senle evlenecekse orada sizi herkes gorsun nolacak ki en fazla bi bardak cay icip konusacaksiniz yani bundan mi cekiniyor.
Tulipacım kendine bi kahve yap ve otur düşün. Sen de ilgiyi, sevgiyi hak etmiyor musun, ha bire terslenmek, istenilmemek onurunu incitmiyor mu, ozledim denmesi ama sonrasinda hic bi hareket olmamasi kadinligini zedelemiyor mu, bunlara niye izin veresin?
Seni gercekten seven birini hak etmiyor musun?
Çocukça davranışların yüzünden ciddi adım atmıyor demek istedim.Neden aşktan gözüm kör olduğu için ciddi adım atmasın Lale ciğim neden öyle söyledin?
İlgisizliği beni öyle yorduki bir yıldır kalbim çok kırık.Bir süredir uğraşıyorum böyle mutlu degilim diye ama ben böyleyim diğer kadınlara da böyle oldum dedi cıktı.
Bak tulipacım.(Hani nöbetlerimiz çakişıyor görüşme vaktimiz pek olmuyor bu sıralar daha çok oluyor.Ben de fırsat oluşturmaya calisiyorum)
Isyerine gelmemi istememesi konusunda sizce haklılık payı var mı?Orda daha once beraber çalışmıştık.Ama ben goreecekleri yerde egil göremeyecekleri yerde bulunmaktan bahsediyorum yine yok Dediki""işyerinde gorusenlere laf söylüyorum kendim mi yapacam .Ben"" ozaman fırsatları degerndireceksin o da yok ""dedim.
Onun ardına işte bana dediki cok da yaraladi" seni hep sempatik bulurdum mutluluğu bulamamış bir masum
Böyle takıntılı saplantili olduğumu bilseydim hiç görüşmezdim."
Bu sözümün ardına bu oldu mu yani. Hak miydi bunu söylemesi.Cok yaraladı.
Onurum özellikle ona karsi benim için önemli oldu hep .Vazgecersem bu yüzden geçerim.
(Onur meselesi yaptığım(beraber çalıştığımız iş arkadaşlarıyla ilgili) kriz yasadıgımiz sonra duzeldigimiz bir konu daha olmuştu.Bunu da biliyor.)
Bu konuşmayı değerlendirir misiniz dikkatlice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?