Severken nasıl bıraktınız nasıl terlerdiniz?

Canımcım daha ilişki sevgiliyken sakat, birbirinize şimdiden tahammülünüz yok evlenince ne yapacaksınız şimdiden böyleyseniz? Ha bana kalırsa adamın senden ayrılma niyeti var ama ayrılma isteğini belirten kendisi olmak istemiyor, sen ayrıl diye topu sana atıyor.

Bana ilgi goster diye taciz eden birine asla tirnak ucu kadar ilgi gostermem.
Insanda az gurur olur,bezdirene kadar ustune gitmek nedir?

Sevseydi duramazdi ya,asik'ken kadinda erkekte firsat kollar gormek konusmak icin,diyelimki bunaldi azaltmak istedi yine dayanamaz bence..size olan duygularindan eminmisiniz?
Beni seviyor net diyebilirmisiniz?
1ocak gecesi ozledim yazmıştı.Hani nerdeyse ben ayrılıyordum. GECE görmezden geldim.Sanbah günaydın bana dair neleri ozledin acaba diye .O da "ozledim arabası mi var "yazmis.Ben de ozledim yazdım.Bayagi bir görmezden geldi.Ozlemin geçti mi yazdım.Cabuk görmeyince biriki birşey daha yazdım özleyen insan bugün görüşme ayarlardı diye.Gormedi bayağı.Aksam da nöbete gitmiş..Birseyler daha söyledim duramadım ufak ufak laf çarpma anlamında
Gece hatrımi sordu güzel sonra işyerinden konuştuk.Neden iş yeri civarına benim gelmemi istemedigini.Istemezmis işyeri gönül eğlendirme yeri değilmiş.Milletin ağzına malzeme vermezmiş.Ben de vermek istemem çok yakın bir kafe var kantinden ayrı.Oraya tanıdık kimse takılmıyor.Yok dedi uzaklasamam.Halbuki çok yakın.Bir de görüşmeye vakit bulamadığında olur hani .Normalde olmaz da.Sonra benim böyle takıntılı saplantili olduğumu bulsaymış hiç görüşmezmiş.Beni kendi halinde biri bilirmiş.Mutlulugu bulamamış bir masum bilirmiş.Cok kırıldim sözlerine ona da yazdım.Senden birşey beklemeyeceğim bir daha yazdım.Aramayacagim bir daha.Ama ozledim yarın bir görüşme ayarla bir haftadır çok kötüyüz belki iyi gelir dedim.Seven insan fırsat oluştur lafına böyle takıntılı bilseydik görüşmezdim demez yazdım.Kafam karışık yazdım.Yarin akşam çatışırsa çağırır.Belki de cagirmaz..Ve yine yuzgoz olduguma uzuldum.Onu sikistirdigima. Ben buyum kabul et diyor.Ve benden daha da uzaklaşıyor.Ben bir netleştirelim durumu derken daha kötüye gidiyor.Bana neler dedi yaa.Belki de benden soğuyor artık.Ama ben de böyle kabul edemiyorum.Cabuk evlensek hiç değilse yanımda olur.Boyle kaç haftadır uzgunum.Bunu olduğu gibi biraksam ayrilsam ayrılık acısı yaşardım hiç degilse.Simdi hem ayrılmıyorum hem uzuluyorum endiselerim artıyor hem de adam benden soğuyor gibi.Kendimi küçük dusurdum bu sorun yüzünden.Kendimi sayesinde iyice değersiz hissettim o larıyla.Bilseydim görüşmezdim.Pisman mi.Boyle lafları ben de ettim ona ama o deyince cok kucuk hissettim kendimi.Yarin görüşme ayarlarsa ayarlar hiç bu konuları konuşmayacak ve bir daha hiç aramayacam arasa uzak ve hiç suçlama olmadan birşey beklemeden konuşacam.Niye böyle olduk ya.Ben hiç gelemem bu ilgi meselesine.Hic hoşlanmadığım yapamadığım birşey.Adam alttan alabilir ama almıyor daha kotu oluyor.Bugun neden saatlerce bakmadı yazdigima ben ona bir şans vermişim.Gercekten kafam çok karışık..

mesafeli IcimdekiSonsuzDeniz ve diğer arkadaşlar.

Ya adam size onu ozluyorsunuz ve görmek istiyorsunuz diye saplantılı diyor, yanlış mı okuduklarım? Adam size böyle olduğunuzu bilseydim, görüşmezdm diyor. Siz hala bulusalim bulusalim diye yalvarmakla mesgulsunuz. Bir de çabuk evlenseydik hergun görürdüm diyorsunuz, şaka gibi! Adamin yerinde ben olsam daha agir seyler yazardim kusura bakmayin. Bir kadinin bu kadar gurursuz ve ısrarcı olması beni çok soguturdu. Gerçi adam da zaten hiç isinmamis ki hakli olarak. Bir de ikinci evliliginiz olacak güya ama zerre ders çıkarmak yok ilk evlilikten. Gözlerinizi kapatmış, hızla uçurumdan düşmeyi bekliyorsunuz.

Ya kusura bakmayın ama çok sinir bozucusunuz. Kendi kendinizi değersizlestirmekten başka yaptığınız bir şey yok. Hala da devam ediyorsunuz. adam sizi özlemiyor ve görmekte istemiyor, anlayın artık. İlla böyle söylemesi mi lazım? Erkekler hareketleriyle belli eder, direkt söyleyemezler genelde. Bunu bilmiyor musunuz?

Çok üzgünüm.. Bir aya yakındir böyleyiz.Bir aydır hep bozuk moralle dolasiyorum.Tabi birikim de oldu bende.Ayrilacaksam ben ayrılmalıyım yoksa daha kotu olurum.Ozguven falan kalmaz.

Yok istemiyor değil Yoksa 1ocak günü ben bir karar verecem yazmıştım ona.Aradi sonra ayrılmak istemedigini anladım zaten öyle bir derdi yoktu.O hep az görüşmek meselesini kabul edeyim istiyordu.Ben edemiyordum.Ben zaten onuruma dokunduğu için de bukadar kötü olduk

Daha once de bir iki kez dedi takıntılı daha çok görmek istiyorum diye.Daha çok görmek istemek takıntı midir?Ben mi yanlis yapıyorum.Ozaman bu etraftakiler ilişki değil mi?Huyum böyle herkese böyleyim dedi çıktı.Sevdigini söylemişti hep

Şunu yazdım ona daha da birşey yazmayacağım.
"""Kafam gerçekten karışmış bugün görüşme teklif etmişim. Saçmalamışım.Daha cok görüşmek istediğim, daha önemsediğin, özlediğin ,bir parçan gibi sevdiğin (Ki sen böyle sevebiliyorsun) olmak için(halbuki zorla olmazki) saplantili takıntılı oldugumu böyle olduğunu bulsaydım görüşmezdim diyen adama bu akşam görüşme teklif etmişim.Ayrilsam hiç değilse ayrılık acısı yasarim zaten görmüyorum isim kolay olur.Bir süredir yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum güya hayatımda sen varsın.Ben mutlu olacağıma acı çekiyorum.Boyle olacagizima hiç baslamasaydik keske (senin de dediğin gibi,katiliyorum malesef.)Seni unutmak istiyorum..""

mesafeli
IcimdekiSonsuzDeniz
Ve diğer arkadaşlar..

tulipa cım seni anlıyorum. Yaşadıklarını inan pek cok kadın yaşıyor. Bir erkek giriyor hayatlarına, kadındaki duyguları canlandırıyor, evlilik beklentisi yaratıyor ama bir türlü mutlu olunamıyor.

Çünkü aslında birbirlerine uygun değiller fakat baskası yok ki, bu yaştan sonra nerden bulacam ki falan diyerek iliskiyi uzatmaya çalışıyorlar.

Sen evlenmek istiyorsun. Elbette çok doğal bir istek. Ancak bu şekilde evlenseniz, yanyana olsanız da sana ilgisiz davranmaya devam edecektir ve hatta daha sık tartışıp, daha çok yara alırsınız.

Sen öyle bir davranıyorsun ki yeter ki evlenelim de ne olursa olsun durumundasın. Bunu O da gorüyor ve bu tabii ki ona itici geliyor. Sana demiş ki ben ilgisiz biriyim, böyleyim daha ne diyebilir. Buna saygı göstermek zorundasın canim. Onu degistirmen mumkun degil ve kimseyi degistirmeye calismak da dogru degil bunu biliyorsun.

Yapman gereken artık durmak. Yoksa bu iliskiyi tamamen kaybedeceksin. Sen ustune gittikce o kacacak bunu da biliyorsun.

Lutfen ilk once daha özguvenli, kendinden emin olmanin yollarini bul. Evde kaldim, koca bulamayacagim stresinden kurtul. Bak ben senden daha yasliyim ve ben de yalnizim ama bu derece stres yapmıyorum ve hatta inan cazip bir evlilik teklifi almistım ama gorusmedim bile cunku bana dedi ki ben fazla sevgimi belli etmem, aramam, fazla konusmam. Ben de boyle bir iliskide mutlu olamayacagimi, zamanla sıkılacagimi, tutkunun benim icin onemli oldugunu soyledim ve kabul etmedim. Eyvah yasim gecti bulmusken birini ustüne atlayayim demedim.

Sen de rahat ol. Ne demistik canim olsa da olur olmasa da, bu rahatlikta olman lazim.

Hic bir erkek gucsüz, takintili, israrcı bir kadindan hoslanmaz di mi bitanem bunu cok iyi biliyorsun. Zaten bunu bildigin için de huzursuzsun, aslında herseyin farkindasin.

Bence net bir karar al. Ve bir daha yazma ve arama. Hissettigin herseyi onunla paylasmak zorunda degilsin. Biraz ara ver. O zaten arayacak mutlaka. O zaman belki kısaca ona sunu söyleyebilirsin. Seni huzursuz ettigim icin üzgunüm daha saygılı davranmam ve ısrar etmemem gerekirdi. Ancak sana ozlemimle nasil basacikabilecegimi bilmiyorum. Umarim bir yol bulur ve birlikte mutlu olabiliriz çunku seni kaybetmek istemiyorum fakat surekli ilgi talep eden kadın durumunda kalmak beni de üzüyor seni de rahatsiz ediyor. Ben kendi adıma daha saygılı davranmaya çalisacagim senin de beni mutlu etmek icin caba gosterecegine inanıyorum bu konuda sana güveniyorum cunku isteyince beni cok mutlu ediyorsun ve bunun icin sana cok tesekkur ederim.

Ne biliyim ben olsam sanirim buna benzer seyler soylerdim tabii ki ne diyecegini sen daha iyi bilirsin.

Ancak daha fazla usteleme. Adam sana kıziyor israr ediyorsun diye gorusseniz de tatlı muhabbetler olması zor once bi konu yatişsın.

Tulipacım bu sekilde davranirsan hayatina giren butun erkekleri kaybedersin bu kadar net.

Kadın biraz da ulasilmaz olmali. Heyecan vermeli. Dik durmali. Merak yaratmali. Israr eden, her an hazır, her lafı yutan ama yeter ki beni alsın diye kendini zorla kabullendirmeye calısan kim olursa olsun iter. Cazibeni kaybetme. Kadin dedigin erkegi pesinden kosturur. Kosmayan erkegi de umursamaz gecer gider. Ama bunun icin ozguvenli olmak sart. Kendinden emim olmak şart. Lutfen var olan ozguvenini tazele. Sen değiş bak o da değisecek.

Yasinizdan oturu duydugunuz kaygilar sizi iliskinizde hep pasif kiliyor anladigim kadariyla ama uzatmalari oynadiginizin farkinda misiniz?

Ne desem bilemedim tulipa.Seni üzmekte istemiyorum.
Adam soğuyor değil,zaten yeterince sıcak değil ki.
Ben uzun yıllardır evliyim,o zaman iletişim bu kadar kolay değildi.
Eşim öyle arada derede arardı ama arardı.
Yatsı ezanıyla başlayan telefon konuşmamızın sabah ezanına kadar sürdüğünü bilirim.Neredeyse uyurdum uyanırdım o konuşur beni de konuşturmaya çalışırdı.
Eşim çok çok ilgili biri de değildir üstelik.
Yani diyeceğim o ki ilişkiniz normal değil.
Cepte tutmak istiyor seni,hani bir kahve molasında gözattığın dergi gibi, bana böyle görünüyor üzgünüm...

Bu yaşa kadar niye evlenemediğiniz çok belli aşırı ısrarcı ve baskıcı birinden herkes kaçar ayrıca onur gurur olsa insan ölmeyi bile göze alır kaldı ki sevgiliden ayrılmak o yüzden geçiniz lütfen gurur olayını ilgisizlik denip geçiliyor da akla gelmiyor tabi bu adam beni sevmiyor istemiyor diye hep bir kendini kandırma durumları yazık kadınlar olarak ne hale gelmişiz böyle altı üstü insan karşınızdaki ne biliyorsunuz kısmetiniz başka biri belki bence bir doktor yardımı alın pskolojiniz için

tulipa kızım ya içime dert oldun he :) şimdi sen boyle duygusal mesajlar atıyorsun ya inan ters teper. Çünkü duygusal baskı yaratiyorsun, adam bak ya çok uzmüşüm o zaman daha cok ilgileneyim demez ki tam tersine ben madem bu kadini mutlu edemeyecegim uzak durayim bari der.

Biliyorsun erkekler basarisizliga tahammul edemiyor ve sen surekli ona aslinda ne kadar mutsuz oldugunu soyluyorsun, ima ediyorsun yani ona basarisizsin, beni mutlu edemiyorsun diyorsun ki aslinda tam olarak da boyle.

Ancak bunu defalarca zaten soyledin adam da seni kaybederim ama ilgisiz davranmayayim demedi cunku seni kaybetme konusunda zerre korkusu yok ve belki de cidden dedigi gibi adam ancak bu kadar ilgilenebiliyor.

Senin asıl yapman gereken surekli ilgi talep etmek değil oturup bir yilı degerlendirip niye bu adamin bu kadar ilgisiz oldugunu bulmak. Bunu bulursan ona gore bir davranis sekli belirleyebilirsin.

Ama sana soylediklerinden benim anladigim bu adam kimseyle fazla ilgilenecek biri degil. Hani sana demis ya, seni ilgiye ihtiyaci olan masum biri saniyormus boyle israrci olacagini bilse baslamazmis.

Bu ne demek, ben sana azicık ilgi gostersem yeter sandim zaten acsin ya ilgiye benim iki gramcik sevgim sana yeterdi dahasini istemez bulduguna sukrederdin, basimin etini de yemezdin rahat birakirdin, anlamina gelmiyor mu?

Sen simdi bu kisiyle gorüşsen ne olacak ki. Yani is yerinin oradaki kafeye gel diyorsun, olmaz orasi isyeri diyor. Yani bu adam senle evlenecekse orada sizi herkes gorsun nolacak ki en fazla bi bardak cay icip konusacaksiniz yani bundan mi cekiniyor.

Tulipacım kendine bi kahve yap ve otur düşün. Sen de ilgiyi, sevgiyi hak etmiyor musun, ha bire terslenmek, istenilmemek onurunu incitmiyor mu, ozledim denmesi ama sonrasinda hic bi hareket olmamasi kadinligini zedelemiyor mu, bunlara niye izin veresin?

Seni gercekten seven birini hak etmiyor musun?

O son veda nitelikli mesajımı görmezden geldi.Aksam beni aradı.Adam evlenmek istiyor bir eşi olsun istiyor( hem de bence maddi destek)Bu sebeplerden belki beni kaybetmek de istemiyor ama bukadar bence.

Ben bu adamda neyi çekemedim adam gibi sevilemedim merak ediyorum.
Cunku bir aydır bu kadar kötüyüm ve kötüyüz.Bende birikti ilgisiz halleri artık kaldıramıyorum ondan bukadar üstüne gidiyorum bu sira.Yani içimdede ona dair öfke var şuan.O son mesaiyle son iyi niyetim son sevgi hissim de geçici olarak da olsa yok şuan.
.Arkadaslar ısrarcı demis ama sevgilisin güzel anlar da paylaşmışsın.Yazin daha cok gorusuyorduk daha iyiydik.
Daha ilgili olmasını istemeye hakkım var son bir aydır bunaldim bu da normal daha iyi olmasını istedim bitirmek istemedim hemen.

Neyse aksamustu aradı nöbetten cikis yatıyordum.Goruselim diyecektim bir yerde veya bizde "dedi.Uykulu ne diyeceğimi bilemedim banyo yapmam lazım dedim.Sonra sen uykulusun yat sonra ararsin diye geveledi.Kapattik.

Oyle işte daha aramam son sözü söylemişim ben.Bu yine arayacak beni;ne desem ?Nasıl davransam.?
Amacim, bir süre de olsa ona ayrılığı yaşatmak, sonucu ayrılık olsa bile.Bakalim ozaman nasil olacak.Hem ben de onla hiçbirşey olmamış gibi devam edemem ona kirginim öfkeliyim.Biterse de biter.

Bu adam ayrılınca sevdiğini anlıyor ozaman önceki birlikteliklerinde de ilgisizse.Facede bir paylaşımları olmuş bu adam tutkulu bir aşık nasıl ilgisiz dersiniz.
Hala arada ayrılık şarkıları dinlerdi.Bir gün de birlikte zaman geçirdiniz ardından"""goz görmeyince gonul katlaniyor mu?""diye bir siz paylaşmıştı.Kendi yazmış bir yerde biryerde görüp paylaşmamış bir de.Sordugumda hoşuma gitti paylaştım demişti.Sarklilari icinse "efkarlanmissin unutamadığım biri mi var" (cok sevip terkedildigi baska birine tercih edildigi biri olmus sonra iki kisiyi daha sevmis terkedilmis aldatilmis baska birine tercih edilmis)demistim.
Ogunku sürtüşmemişim ardından şarki da paylaşmamaya başladı.

Yani bu adam ilgisizse ayrılınca kıymete biniyor herhalde.

Biterse de biter bana kotu duygular hissettirdikten sonra..Elinden geleni yapmadıktan sonra...

mesafeli Ve diğer arkadaslar

Son düzenleme:
(Hani nöbetlerimiz çakişıyor görüşme vaktimiz pek olmuyor bu sıralar daha çok oluyor.Ben de fırsat oluşturmaya calisiyorum)

Isyerine gelmemi istememesi konusunda sizce haklılık payı var mı?Orda daha once beraber çalışmıştık.Ama ben goreecekleri yerde egil göremeyecekleri yerde bulunmaktan bahsediyorum yine yok Dediki""işyerinde gorusenlere laf söylüyorum kendim mi yapacam .Ben"" ozaman fırsatları degerndireceksin o da yok ""dedim.

Onun ardına işte bana dediki cok da yaraladi" seni hep sempatik bulurdum mutluluğu bulamamış bir masum
Böyle takıntılı saplantili olduğumu bilseydim hiç görüşmezdim."
Bu sözümün ardına bu oldu mu yani. Hak miydi bunu söylemesi.Cok yaraladı.
Onurum özellikle ona karsi benim için önemli oldu hep .Vazgecersem bu yüzden geçerim.
(Onur meselesi yaptığım(beraber çalıştığımız iş arkadaşlarıyla ilgili) kriz yasadıgımiz sonra duzeldigimiz bir konu daha olmuştu.Bunu da biliyor.)

Bu konuşmayı değerlendirir misiniz dikkatlice..

Son düzenleme:
Instigramima ekledim yemek sayfalari içimi burkacak.Silerim sanırım.Begenip aldigim ceyizlikler vardi cok onceden.Simdi almadım neyseki. Kopruden onceki son çıkış hayal oldu..

Çocukça davranışların yüzünden ciddi adım atmıyor demek istedim.

Bak tulipacım.
Adam açıkça davranışlarından rahatsız olduğunu söylemiş,uzaklaştığının da farkındasın zaten.
Kendine acı çektirmekten vazgeçsen daha iyi olmaz mı?
Adama borç mu verdin,hibe mi ettin bilmiyorum da inşallah bir daha böyle bir şey de hiç kimseye yapmazsın.

Bence erkek arkadaşın hakkında kafan bu kadar karışıkken evlilik planları yapma... Evlenmek için evlenme...

tulipa cım temiz bir yureğin var , mutlu olmanı inan çok isterim.

Ancak once biraz kendini rahat bırak. Sonra sevgilini. Her olayi analiz etme.

Senin şu an yapman gereken hiç bir sey beklememek. Karsindaki kisiye baski uyguluyorsun. O da buna hakli olarak takinti diyor. Evet sen de ilgi istemekte haklisin ama yontemin yanlis.

Kaybetme korkunu yenmedikce mutlu olamayacaksin. Ve tabii mutlu edemeyeceksin.

Bulusmak icin çok heveslisin adam bulusalim deyince banyo yapicam diyorsun.

O sana adim atinca geri cekilip gelsin diye bekliyorsun, gelmeyince eyvah kaybettim diye ısrarla üstüne gidiyorsun. Bence en guzeli bi sakin ol. Aceleyle iliskiyi yoluna koymaya calısirken bocalayıp karsi tarafi da yipratıyorsun.

Biraz soluklan. Güzel konuş, tatli konuş, sana ilgisi var mi ölcmeye calışma, aradi mi, yazdi mi takip etme biraz ara ver lutfen analizlerine, kafanda da cok dusünme, yoksa bu sekilde tukenecek, yapma lutfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…