benim kocam sen aramazsan aramaz o kadar inatlaşır ki... ben hamileyim (şu an şehirdışında)geçen de sinirlendim ilgisizliğinden, normal bi msj attım bir hafta ne aradı ne sordu hiç bişey söylemeden çıktı geldi. düşün bu kadar dengesiz ve bencil bi insanla evliyim benimle inatlaşıyor ya böyle bişey olabilir mi, birkaç gündür de acaip rahatsızım bir kaç kez aramış uyuduğum saatlerde, bende geri dönmedim,içimden gelmiyor çünkü o canı isterse arar istemezse aramaz bende bu hakkı kendime görüyorum ve geri dönmüyorum, sabah msj attım ne msj attı ne aradı ne sordu, zaten akşam 9 da arar gün boyu hiç mi fırsatın olmuyor be adam söylesen bu sefer de arıyorum ya bu işin saatimi olur der çıkar işin içinden, valla artık çok bunaldım. hamilelik bi taraftan, kızım bi taraftan, bu adamın ilgisizliği, sorumsuzluğu bi taraftan, artık kafayı yiyecem, ölsem haberi olmayacak, o kadar umursamaz.
Allah size de kolaylık versin.Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.Bu inatçılık hepsinde mi oluyor acaba?Ben de bi ara çocuklarla uğraşmaktan mı nedir beklenti içine girmiyordum bir şekilde kendimi avutuyordum ama bunaldım artık.