• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi açlığı

benim kocam sen aramazsan aramaz o kadar inatlaşır ki... ben hamileyim (şu an şehirdışında)geçen de sinirlendim ilgisizliğinden, normal bi msj attım bir hafta ne aradı ne sordu hiç bişey söylemeden çıktı geldi. düşün bu kadar dengesiz ve bencil bi insanla evliyim benimle inatlaşıyor ya böyle bişey olabilir mi, birkaç gündür de acaip rahatsızım bir kaç kez aramış uyuduğum saatlerde, bende geri dönmedim,içimden gelmiyor çünkü o canı isterse arar istemezse aramaz bende bu hakkı kendime görüyorum ve geri dönmüyorum, sabah msj attım ne msj attı ne aradı ne sordu, zaten akşam 9 da arar gün boyu hiç mi fırsatın olmuyor be adam söylesen bu sefer de arıyorum ya bu işin saatimi olur der çıkar işin içinden, valla artık çok bunaldım. hamilelik bi taraftan, kızım bi taraftan, bu adamın ilgisizliği, sorumsuzluğu bi taraftan, artık kafayı yiyecem, ölsem haberi olmayacak, o kadar umursamaz.

Allah size de kolaylık versin.Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.Bu inatçılık hepsinde mi oluyor acaba?Ben de bi ara çocuklarla uğraşmaktan mı nedir beklenti içine girmiyordum bir şekilde kendimi avutuyordum ama bunaldım artık.

oley yalnız değilim :29:

hep hayal ederiz değilmi eşimiz hayallerimizin baş kahramanıdır
çok güzel vakitler geçiririz. birlikte sinemaya gideriz, romantik akşam yemekleri yeriz, el ele deniz kenarlarında gezeriz.
sonra bi bakmışsın telefonun alarmı çalar ve uyanırsın

hayat işte filmlerdeki gibi değil
el ele kol kola daha iki adım attığımızı bilmem çarşıda pazarda dolaşırken o önden ben arkadan tin tin gideriz
benim en büyük hayalim de eşimle el ele yürümek :53: çok saçma değil mi

sen cıddımısın arkadaşım ya..neden böyle dedın dıceksın 8 aylık evlı olduğun yazıo ondan..hanı böyle elele gezmeyenler anamlar babamlar oyle gelmısler 50 yasına doğal ama senınkı anormal geldı..zaten ılerde tutmayacak..bıraz erken olmamısmı

sen cıddımısın arkadaşım ya..neden böyle dedın dıceksın 8 aylık evlı olduğun yazıo ondan..hanı böyle elele gezmeyenler anamlar babamlar oyle gelmısler 50 yasına doğal ama senınkı anormal geldı..zaten ılerde tutmayacak..bıraz erken olmamısmı

eşimin tarzı böyle arkadaşım
utanır sıkılır evlendiğimizin ilk zamanları evin dışında yan yana bile oturmazdı benimle
4 ay nişanlı kaldık birkere bile bize gelmedi haa geldi nikah için geldi sadece
bi kerede elimi tuttu kavga ettik alışveriş merkezinde peşinden geliyorum sandı ama duranadam :1: olmuştum o sırada döndü arkasına ben yokum geldi elimden tuttu çekiştire çekiştire götürdü çok mutlu olmuştum :16:

çocuğumuz olsa bir elinden ben tutsam diğer elinden de sen tutarmısın diyorum o zaman gelsin bakarız diyo :1:

yani o öyle, şimdi mahallemizde bizi örnek gösterirlermiş gençlere çok ağır ikisi de diye :31: (ne alakaysa)

Sudioz, oznel, sadem_karamel ve elian, sizlerin yazdıklarını okuyunca içim parçalandı. Kendimi yaşadım, eşimin bana yaşattıklarını hatırladım. Ne umutlarla evlenmiştim. Onunla evlenmek için yaptıklarımı anlatsam şaşarsınız.
Herkes bir kurbağa ile evlenir, öpünce kurbağa prense dönüşür ya, bense bir prensle evlenmiştim ama öpünce kurbağaya dönüştü.
İlk evlilik yıldönümümüzdü. Karşısına gelinliğimi giyerek onu karşılamayı düşünmüştüm. K. valide çıktı geldi, ne hayal ettiysem olmadı. Neyse akşam kutlamak için beni karate filmine götürdü. Düşünün işte.
Daha anlatsan çoook gülersiniz...

canım eğer senin aldığın pastadan almamışsa söyleyeceksin öyle içine atmakla olmuyo.. erkeğe gurur yapılmaz bunu öğrendim ben.. içinde tutacağına yılmadan her defasında söyle bak elbet anlayacaktır bidahakine senin istediğinden de alır.. ne kaybedersin ki söle güzel bi dille..

Kesinlikle söylemeli, içine atmamalı ve beklenti içersinde olmamalısın ve gerekirse acımayacaksında :20:

oley yalnız değilim :29:

hep hayal ederiz değilmi eşimiz hayallerimizin baş kahramanıdır
çok güzel vakitler geçiririz. birlikte sinemaya gideriz, romantik akşam yemekleri yeriz, el ele deniz kenarlarında gezeriz.
sonra bi bakmışsın telefonun alarmı çalar ve uyanırsın

hayat işte filmlerdeki gibi değil
el ele kol kola daha iki adım attığımızı bilmem çarşıda pazarda dolaşırken o önden ben arkadan tin tin gideriz
benim en büyük hayalim de eşimle el ele yürümek :53: çok saçma değil mi

Allahım sen koru bizleri :18:

Kesinlikle söylemeli, içine atmamalı ve beklenti içersinde olmamalısın ve gerekirse acımayacaksında :20:

Aah arkadaşım söylemez olur muyum?Artık aynı şeyleri tekrarlamaktan sıkıldım.O da gıcık kapmaya başladı.Bir adım bile ilerleme yok.Benim eşim bulutların üzerine çıkarıp ordan tepetaklak yuvarlamayı çok sever.Aile kavramı yok adamda.Önceki gün güya ailece parkta dlaşıp dondurma yiyecektik.İşi uzamış hatırlayamamış.Dün arkadaşlarla yemek sonrası dondurma yemeyi teklif ediyor .Niye ailece değil hep kalabalık olmak zorundayız ki.Ben çok söyledim içime atmadım.Ama dırdırcı oldum söyleyince.

erkekleri tatlı dille her zaman uyarmak gerek gerçekten düşünemiyorlar durmadan uyaracaksın benim eşimde öyle diyorum ki neden böyle yapmadın düşünemedim deyip işin içinden çıkıyor sinirleniyorum o zaman

ben hamileyim cipsten koladan uzak duruyorum güya oda bana yasakladı yeme diye ama kendisi alıp karşımda yiyor canım nasıl çekiyor anlatamam bir tane ver dediğimde olmaz sen yeme diyor ya boşu boşuna sinirlendiriyor beni ne oluyor ertesi gün ben alıp gizli gizli evde yiyorum 10 kere uyardım bunun için şimdilerde vazgeçti artık almıyor

Sana yasak olduğu halde karşına geçip yiyor mu utanmadan yazık ya hamilesin can taşıyorsun, hiç mi canı sıkılıp üzülmüyor :47::47: Sende yiyerek iyi yapıyorsun dicem ama değil aslında ama hamilesin birşey diyemem :103:

Mesela bizde birimizden birinin yememesi içmemesi gereken birşey varsa birlikte bırakırız hemde onun desteği ve söylemesiyle; bu konuda çok şanslıyım :16:

benim kocam sen aramazsan aramaz o kadar inatlaşır ki... ben hamileyim (şu an şehirdışında)geçen de sinirlendim ilgisizliğinden, normal bi msj attım bir hafta ne aradı ne sordu hiç bişey söylemeden çıktı geldi. düşün bu kadar dengesiz ve bencil bi insanla evliyim benimle inatlaşıyor ya böyle bişey olabilir mi, birkaç gündür de acaip rahatsızım bir kaç kez aramış uyuduğum saatlerde, bende geri dönmedim,içimden gelmiyor çünkü o canı isterse arar istemezse aramaz bende bu hakkı kendime görüyorum ve geri dönmüyorum, sabah msj attım ne msj attı ne aradı ne sordu, zaten akşam 9 da arar gün boyu hiç mi fırsatın olmuyor be adam söylesen bu sefer de arıyorum ya bu işin saatimi olur der çıkar işin içinden, valla artık çok bunaldım. hamilelik bi taraftan, kızım bi taraftan, bu adamın ilgisizliği, sorumsuzluğu bi taraftan, artık kafayı yiyecem, ölsem haberi olmayacak, o kadar umursamaz.

Allah korusun söylemeyin öyle..

İş konusuna gelince, bende o konudan muzdaribim. İş iş iş, o kadar çok yoğunki... :14::14: Ölsem haberin olmaz diye bende söylerim ve ilgi beklediğimi söyleyincede kızıyor :47: daha ne kadar ilgilenebilirimki, sana seninleyken daha rahat vakit ayırabilmek için çalışıyorum diyor.

Artık alışmaya başladım çünkü mecburum alışmaya, nereye kadar kızıp öfkelencemki kendime zarar hemde ne zarar :50: Çalışma diyemem, mecbur çalışmaya. Rahat olcan, arayıp sormucan, birlikteyken dolu dolu yaşıcaksın ve en önemlisi oyalancak birşeyler bulmalısın yoksa zaman geçmek bilmiyor ve sarıyorsun ister istemez :83:

Allahım sen koru bizleri :18:

öyle deme ben onun o halini bile seviyorum inan
çok temiz bir insandır eşim
benden önce kimsenin elini tutmamış zaten hep çalışmış kuzenleri dışında başka kızlarında bu dünyada yaşadığının farkında değilmiş
taa ki benim elime düşene kadar :16:

Sudioz, oznel, sadem_karamel ve elian, sizlerin yazdıklarını okuyunca içim parçalandı. Kendimi yaşadım, eşimin bana yaşattıklarını hatırladım. Ne umutlarla evlenmiştim. Onunla evlenmek için yaptıklarımı anlatsam şaşarsınız.
Herkes bir kurbağa ile evlenir, öpünce kurbağa prense dönüşür ya, bense bir prensle evlenmiştim ama öpünce kurbağaya dönüştü.
İlk evlilik yıldönümümüzdü. Karşısına gelinliğimi giyerek onu karşılamayı düşünmüştüm. K. valide çıktı geldi, ne hayal ettiysem olmadı. Neyse akşam kutlamak için beni karate filmine götürdü. Düşünün işte.
Daha anlatsan çoook gülersiniz...

napalım sonanda bize bunlar düşmüş işte :1:
ben mutluyum onun temiz oluşuydu zaten beni ona aşık eden

Sana yasak olduğu halde karşına geçip yiyor mu utanmadan yazık ya hamilesin can taşıyorsun, hiç mi canı sıkılıp üzülmüyor :47::47: Sende yiyerek iyi yapıyorsun dicem ama değil aslında ama hamilesin birşey diyemem :103:

Mesela bizde birimizden birinin yememesi içmemesi gereken birşey varsa birlikte bırakırız hemde onun desteği ve söylemesiyle; bu konuda çok şanslıyım :16:

maalesef öyle canım ama bütün gece rüyamda görüyorum yemek zorunda kalıyorum resmen almazsa aklıma gelmiyor alınca canım çekiyor

çoğu eş böyle benzer özellikler taşıyor malesef...kimi ilgisizlik dozunu aşıyor kimi de idare eder işte dedirtiyor..napalım bizimde kaderimiz de böyle eşler varmışş....
oysa ki ne ilgili ne romantik ne düşünceli eşler de var..arkadaşlarım kuzenlerim anlattıkça onları gördükçe imreniyorum valla..
neyse ki yıllar sonra eşim yola gelmeye başladı allaha şükür..

aslında erkeklerin çoğu böyle canım çoğunda odunluk ilgisizlik var sadece dozları farklı :19:
en iyisi eşlerimizle ilgili çok fazla beklentiye girmemek ama kadınız işte hep ilgi şefkat iki güzel söz bekliyoruz seni anlıyorum:31:
birde ne istiyorsan açık açık söyle beklentini dile getir tartışma kavga etme sempatik bir şekilde şakayla karışık da söyleyebilirsin ama kilit nokta şu fazla ilgi alaka beklememek bence:40:

Back
X