bende hata var mı diye sormuşsunuz ya ; baştan sona hatasınız !
Nazar değecek bir durum göremedim ben. Dayatma, kontrol, rest çekme, sahiplenme, kural koyma, tehdit. Böyle evlilik mi olur, nası bi ilişkiniz var sizin anlayamadım.
Buna da artik kafanizda problem haline getirmekten cikarin, devam karari almissiniz olanlari kurcalamayin. Sevgisi bitmemis ki kosup gelmis. Buna takilip surekli soz konusu yapmayin.Ne hatam var sizce onun sevgisi bitmis mi evden cikip gitti zoruma gitto
Disari cikmasini istemiyorsaniz bunu farkli sekillerde ona anlatin. Tehdit ederek degil. Burda herkes sizse ciksin ne var, bogma bunaltma diyecektir. Ben her iliskinin kendi dinamigi olduguna inaniyorum. Nasil huzurlu olunuyorsa oyle ilerlemeli. Kimi aman ciksin ne var der, kimisi istemez. Ama bu istememenin ucunu buralara getirmek hata. Bakin herkesin karsisindakinde kredisi vardir, bu krediyi bosa harcamayin. Sizi saymasi guzel ve hep boyle devam etsin, tehditlerle, fevriliklerle( gereksiz ) bunun yaralanmasina musade etmeyin. Blofle adimlar atmayin, yuzugun de tak-cikar haline gelmemesi gerektigini guzel bir dille anlatin. Insallah cok guzel olur hersey, sevginiz daim olsun...
Buna da artik kafanizda problem haline getirmekten cikarin, devam karari almissiniz olanlari kurcalamayin. Sevgisi bitmemis ki kosup gelmis. Buna takilip surekli soz konusu yapmayin.
Disari cikma ne demek, adam bi nefes de mi almayacak, k.bakmayin ama hatali olan sizsiniz, bende olsam ben de isyan ederdim size kardesim, cok boguyosunuz, boyle devam ederse adami tuketirsiniz, bu sefer o sizden sogur, uzulursunuz Allah korusun, hemen kendinize gelin lutfen!
Olabilir siz de tetiklemissiniz bunu. Bakin erkekler bize kul kole olmazlar sirf sevdikleri icin. Ve ne onlar beyaz atli mukemmel prensler ne de biz pamuklar icindeki prensesleriz....INŞALLAH cok soalun birden oldu sasrdim htalarimda var biliyorum sevgmz bitti diye korku girdi icime normalde asla.gtmezdi evden cekti gittisonra geldi ama ne blym ama.gitti
Ne hatam var sizce onun sevgisi bitmis mi evden cikip gitti zoruma gitto
Ayyy bu ne böyle, resmen nişanlını gitmesi için gaza getirmişsin. Ayrıca arkadaşlarıyla dışarı çıksa biraz ne olacak yani, nişanlın diye kölen değil ya. Hiç anlamıyorum bu mantığı rahat bırakın adamları biraz yahu
Daha temkinli adimlar atin sadece, kendinizi de nisanliniz karsisinda suclu konumunda gostermeyin. Aman cok hataliyim vs demeden aklinizi kullanarak adimlarinizi atinALLAH korusun duzelteblrmym peki suanis isten gecmis mi
şaşkınlıktan ölücem size :) adama etmediğinizi bırakmamışsınız çıkıp gidince de kabahatli olmuş..
duymak istediğiniz şuysa eğer söyleyebilirim ; bu adam sizi çok seviyor ! bunca tehdite bunca kaprise bunca bağırış çağırışa evden bile kovuşa rağmen dönüp özür diliyorsa bu adam sizi çok seviyor !
ama size şunu da söyleyeyim buraya yazan siz değilde sevgiliniz olsaydı yada sevgiliniz size bunları yapsaydı buradaki yorumların tümü "deli misin bırak onu, bu hayatı sana zindan eder " gibi cümleler olurdu
dolayısı ile Allah sevgilinize hayırlısını nasip etsin !
Arkadasi bekar nebilym korku girio icime arkdsyla olunca uzun uzun konusamiyoruzdasacmaliyorumm bliyorum
Daha temkinli adimlar atin sadece, kendinizi de nisanliniz karsisinda suclu konumunda gostermeyin. Aman cok hataliyim vs demeden aklinizi kullanarak adimlarinizi atin
Yazidklarinzla cok haklsnz hemde cok hakliBende onu canimdan cok seviyorum neden bole oldum sizce duzeleblrmym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?