- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Aç.Normal davran.Ama seni aramazsa sen de arama.Veya şikayet edip durma.Bana vakit ayırmıyorsun şu bu deme..Oluruna bırak.Sana karşı ağır bir lafı olursa (küfür gibi)haddini bil ve hatanı düzletmeden benle konuşma de.Telefonlarini acmiyimm mi bi sure yoksa acipta.soguk mu olayim
bıkacağı belliydi.
o kadar kavga küfür kovulma, saygı bitmiş. ne bekliyordunuz ki. sizi sevmemesi için her şeyi yapmışsınız.
şimdi o da onu sevmemeniz için her şeyi yapıyor.
son kavga çok büyüktü dediniz, şimdi nişanlınız sizin iki günde düzeldiğinize inanmıyor.
siz önceki kavgaları nasıl sindiremediniz, şimdi o da aynısını yapıyor.
birbirinizi, sevginizi yıpratmışsınız.
Aç.Normal davran.Ama seni aramazsa sen de arama.Veya şikayet edip durma.Bana vakit ayırmıyorsun şu bu deme..Oluruna bırak.Sana karşı ağır bir lafı olursa (küfür gibi)haddini bil ve hatanı düzletmeden benle konuşma de.
Olaylar boyut degistirdi canim hersey tersine döndü zaten ben artik agizmi acmiyorum ama karsi taraf cok vurdum duymaz diger konumda anlattim devami die kapandi benimde yasadigim kötü seyler var nisanlimda sutten cikmis ak kasik deil
Tamam nişanlınızın da sorunları olabilir, o zaman durum çok daha vahim zaten. Nişanlılık birbirini daha iyi tanıma süreci, hazır bu süreçteyken bence siz oturup adam akıllı sorunlarınızı konuşun, çözmeye çalışın. Daha ciddi sorunlarınız varken onun arkadaşlarıyla dışarı çıkmasını problem edip olay çıkarmanız hiç doğru değil. Siz burada istediğiniz kadar kendinizi haklı çıkarın, burada hiç tanımadığınız insanlarız biz. Önemli olan evleneceğiniz adamla sorunlarınızı çözmeniz.
Bir süre görüşmemek filan bunlar hep tavır almak ama, onu cezalandırıyorsunuz bir nevi... Karşınızda flört ettiğiniz birisi yok ki, adı konmuş, 8 ay sonra evleneceğiz diyorsun. Bence sorunlardan kaçmak yerine onları çözmeye çalışın. İkinizin de hataları var, bunları beraber çözmeniz lazım. O kaçıyorsa sen adım at. Birazcık ılımlı, çözüm odaklı konuşmaya çalışın, bir şeyler yaptırmak istiyorsanız tatlı dili kullanın. Karşınızdaki erkek nihayetinde, büyüse bile hep çocuk aslında...Yok sizi incitmek istemedim
Cozmek.istiyorum ama sadece benle olmuyor adam her sozumu yanlış anlıyor bence bi sure gorusmemek kafami dinlemek istiyorum
Bir süre görüşmemek filan bunlar hep tavır almak ama, onu cezalandırıyorsunuz bir nevi... Karşınızda flört ettiğiniz birisi yok ki, adı konmuş, 8 ay sonra evleneceğiz diyorsun. Bence sorunlardan kaçmak yerine onları çözmeye çalışın. İkinizin de hataları var, bunları beraber çözmeniz lazım. O kaçıyorsa sen adım at. Birazcık ılımlı, çözüm odaklı konuşmaya çalışın, bir şeyler yaptırmak istiyorsanız tatlı dili kullanın. Karşınızdaki erkek nihayetinde, büyüse bile hep çocuk aslında...
Daha dikkatli olucam
Ilk bi kaç sayfa hariç yorumları okumadım
Gerçekten objektif ol çok hataların var .. hem adami evden kovuyorsun hemde karşı taraf çekip gitmezdi diyorsun inan kredini tüketmek uzerezin ..
En yakın canım arkadaşım 1 yıl önce boşandı sırf bu yüzden .
Eşi haftanın bi kaç günü arkadaşlarıyla çıkmayı seviyordu arkadaşımda kesinlikle izin vermiyordu çok büyük kavgalar ediyordu eşi hep ilimliydi hep alttan alırdı adamin tek istedigi sadece haftada bir gun yada iki gun arkadaşlarıyla çıkmak ve saat 9 gibide geri evine dönmek adam bir gun bi çıktı gidiş o gidiş geride dönmedi boşanma davası açtı ve boşandılar .. arkadaşım suan çok pişman o kadar farkındaki hatalarının keşke buyutmeseydim diyor izin verseydim bunaltmasaydim diyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?