sevgi bitmis mi :(((

Telefonlarini acmiyimm mi bi sure yoksa acipta.soguk mu olayim
Aç.Normal davran.Ama seni aramazsa sen de arama.Veya şikayet edip durma.Bana vakit ayırmıyorsun şu bu deme..Oluruna bırak.Sana karşı ağır bir lafı olursa (küfür gibi)haddini bil ve hatanı düzletmeden benle konuşma de.

Bitti mi diye düşünüyorum

PEKİ küfür etmiyor artik.ama kufurr etmesede dediigi kufur gibi agir olan duugusaligi bitmis bu kelime en agir kufurr geldi bana ben 15 dk dilenirken o uyucam dio bi baktim face girmis sanirim.benden uzaklasti hisediyorum

Çok açık kıskançlık sorun. Sende bunun farkındasındır değil mi.
Adam da bir yere kadar sabreder. Biri bana böyle dese ne halin varsa gör derdim herhalde.
Ne demek arkadaşlarınla çıkma. Sende çıkarsın o da çıkar, özgürlük kısıtlamak sizi bu hale sokar.
Bence sen üstünlük kurma çabasındasın, kuramayınca da iyice nefret ekiyorsun.

Ben telelfonumu kökten kapatyim.diyorum bence gorusmemek en iyisi belki beni sevdiğini hatirlar hersey arkadas olmadigini hatirlar bende pskoloogdan randevu aldim zaten sağlığımi dusunmem lazim emin olun konusmak suan icimden gelmiyor bakalim duugusaligi gerçekten bitmis mi bitiyse inceldigi yerden kopar bitmese biraz beni kaybetme korkusu sarar kismet bensizlik onu mutlu ediyorsa zaten elden bisey gelmez hersey bitmis demektir

Olaylar boyut degistirdi canim hersey tersine döndü zaten ben artik agizmi acmiyorum ama karsi taraf cok vurdum duymaz diger konumda anlattim devami die kapandi benimde yasadigim kötü seyler var nisanlimda sutten cikmis ak kasik deil

Tamam nişanlınızın da sorunları olabilir, o zaman durum çok daha vahim zaten. Nişanlılık birbirini daha iyi tanıma süreci, hazır bu süreçteyken bence siz oturup adam akıllı sorunlarınızı konuşun, çözmeye çalışın. Daha ciddi sorunlarınız varken onun arkadaşlarıyla dışarı çıkmasını problem edip olay çıkarmanız hiç doğru değil. Siz burada istediğiniz kadar kendinizi haklı çıkarın, burada hiç tanımadığınız insanlarız biz. Önemli olan evleneceğiniz adamla sorunlarınızı çözmeniz.

Yok sizi incitmek istemedim

Cozmek.istiyorum ama sadece benle olmuyor adam her sozumu yanlış anlıyor bence bi sure gorusmemek kafami dinlemek istiyorum

Yok sizi incitmek istemedim

Cozmek.istiyorum ama sadece benle olmuyor adam her sozumu yanlış anlıyor bence bi sure gorusmemek kafami dinlemek istiyorum
Bir süre görüşmemek filan bunlar hep tavır almak ama, onu cezalandırıyorsunuz bir nevi... Karşınızda flört ettiğiniz birisi yok ki, adı konmuş, 8 ay sonra evleneceğiz diyorsun. Bence sorunlardan kaçmak yerine onları çözmeye çalışın. İkinizin de hataları var, bunları beraber çözmeniz lazım. O kaçıyorsa sen adım at. Birazcık ılımlı, çözüm odaklı konuşmaya çalışın, bir şeyler yaptırmak istiyorsanız tatlı dili kullanın. Karşınızdaki erkek nihayetinde, büyüse bile hep çocuk aslında...

Yuz yuze gelince cozmek en iyisi hakkimzda hayrlisi haklsnz ilgniz icn cok tesekkur ederim

yuh nasıl bir insansınız ya adamı kendinize köle mi yapmaya çalışıyorsunuz? böyle kızlara acayip sinir oluyorum ben sen ondan sana düzgün davranmasını niye bekliyorsunki önce bir kendine baksana? nazar duası falanmı bence annen önce kızına bir düzğün nasihat versin

Ilk bi kaç sayfa hariç yorumları okumadım
Gerçekten objektif ol çok hataların var .. hem adami evden kovuyorsun hemde karşı taraf çekip gitmezdi diyorsun inan kredini tüketmek uzerezin ..

En yakın canım arkadaşım 1 yıl önce boşandı sırf bu yüzden .
Eşi haftanın bi kaç günü arkadaşlarıyla çıkmayı seviyordu arkadaşımda kesinlikle izin vermiyordu çok büyük kavgalar ediyordu eşi hep ilimliydi hep alttan alırdı adamin tek istedigi sadece haftada bir gun yada iki gun arkadaşlarıyla çıkmak ve saat 9 gibide geri evine dönmek adam bir gun bi çıktı gidiş o gidiş geride dönmedi boşanma davası açtı ve boşandılar .. arkadaşım suan çok pişman o kadar farkındaki hatalarının keşke buyutmeseydim diyor izin verseydim bunaltmasaydim diyor ...

Ya ben baska bi konuda anlatıgim gibi cok ilimli davrandim ama bana karsi cok kirici ebn sadece 15 dk bana ayrsn hep.arkdaslaryla birazda bana zaman ayrsn istedim sorun arklari deil ilgiszlik eskisi gibi deil varsa yoksa arklari

Neden boyle simariksiniz?
Boyle kisitlayarak ne elde ediyosunuz?
Varya ben o erkek olsam gitmistim resmen ve bi daha donmemistim.
Disari cikmaya izin vermemek ne demek ya.
O sizin kopeginiz degilki baglayasiniz.
Cok kavga ediyoruz demissin. Bu oglan sana 7 sene nasil dayandi hala hayretler icindeyim.
Bide yarim saat sonra geri gelicektim zaten diyor. Nisanliniz asiri uysal ve siz? Asiri simariksiniz. Trip atiyon git diyon sonra gittigine kiziyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…