Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi gerçekten bırakıp gitseydi düzelirdiniz ! bırakmadan önce düzelmek için önce ona güvenin, sonra emir vermekten, tehdit etmekten vazgeçin, istekleriniz mantıklı ve yapılabilir şeyler olsun.. biraz EMPATİ !!
BAgirmayin tabiki, zaten hep bagiriyorsaniz bagirmadan tepki koymaniz daha etkili olacaktir. Guzelce anlatin, bu iliskiyi nasil istediginizi. suzgecten gecirin disari cikmasini. Icim rahat etmiyor, kendimi frenlemeye calisiyorum ama disari bekar arkadaslarinla gece yarilarina kadar cikman aile yapima, evlilik beklentime uymuyor diyebilirsiniz. Ben beraber mutlu olalim istiyorum gibi cumlelerle de karsidakinin algisini bu noktaya kanalize edebilirsiniz...Bulustugunda bagrmiym mi mesala ne yapicam gerçekten bilemiyorum
K.bakma ama sormussun ya hatam varmi diye bence hatali olan SENSIN yok elin elime degmicek opme sarilma fazla naz asik usandirir evet karisman gerek nereye gittigine fln ama sInIrlarI olmali adam erkenden donmus ne var bunda bence fazla SIKMA derim...
BAgirmayin tabiki, zaten hep bagiriyorsaniz bagirmadan tepki koymaniz daha etkili olacaktir. Guzelce anlatin, bu iliskiyi nasil istediginizi. suzgecten gecirin disari cikmasini. Icim rahat etmiyor, kendimi frenlemeye calisiyorum ama disari bekar arkadaslarinla gece yarilarina kadar cikman aile yapima, evlilik beklentime uymuyor diyebilirsiniz. Ben beraber mutlu olalim istiyorum gibi cumlelerle de karsidakinin algisini bu noktaya kanalize edebilirsiniz...
Hergun buluşuyor her is cikisi omzouma giden ynede hakszmym![]()
K.bakma ama sormussun ya hatam varmi diye bence hatali olan SENSIN yok elin elime degmicek opme sarilma fazla naz asik usandirir evet karisman gerek nereye gittigine fln ama sInIrlarI olmali adam erkenden donmus ne var bunda bence fazla SIKMA derim...
her iş çıkışı arkadaşı ile buluşmasına ancak evlendikten sonra karışabilirsiniz, arkadaşlarıyla yarış içinde olmaktan vazgeçin.. herkesin yeri ayrıdır, size karşı bir ihmali olmadıkça konusunu dahi etmeniz yanlıştır..
ilişkiniz sanki 7 yıl değilde 7 günlükmüş gibi davranmaktan vazgeçin..
Yüzume gerçekten gerçekleri vurmussunuzcok şükür ihmali yok ario soruo bende kavga çıkarıyorum eve git git die
oda aramak.istemio dogal olrk kendimi torpilemm lazim
Hergun disari çıkıyor köy gibi yerde canım sklio is cikisi dio ailesi de başka şehirde kimsem yok dio arkdsimla.oturuorum dio bende hergiom yoksa 2 gunde 1 ciksin 12ye kadar disarda ona üzülüyorum![]()
neyse, iyi ki buraya konu açmışsın kendinin farkına varmış oldun, umarım bu farkındalığını artık ilişkine de yansıtırsın yoksa yazık adama valla![]()
Cocukca kaprisler, dayatmalar, kavgalar yorar sizi, yipratir. Birbirinize dogru adimlar atin, hatalariniz var ama kendiniz de iyice suclu psikolojisine sokmayin. Daha akillica yaklasin, yasiniz kac nu arada? Ya arkadasin ya ben, demissiniz de...Bu soylediklerinizi nazikce sizin gibi denicem ise yarayacak gibi görünüyo onun hic mi sucu yok sizce bu olayda tam hatalı benmym
Benim esiminde cook yakin bi arkadasi var nisanliyken hergun bulusurdu evlendik suan haftada 1 gorusuyorlar cunku esim sorumluluklarimin farkindayim diyor eger nisanlin kotu bsy yapcaksa istiyorsan eve kapat gene yapar yapcaksada simdi yapsin evlendikten sonra daha cok uzulursun
Cocukca kaprisler, dayatmalar, kavgalar yorar sizi, yipratir. Birbirinize dogru adimlar atin, hatalariniz var ama kendiniz de iyice suclu psikolojisine sokmayin. Daha akillica yaklasin, yasiniz kac nu arada? Ya arkadasin ya ben, demissiniz de...
Sizlerim destegini alip duzelmek istioyrum ayrilir mi kokruyoeum![]()