• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgi bitmis mi :(((

Hergun buluşuyor her is cikisi omzouma giden ynede hakszmym :(

K.bakma ama sormussun ya hatam varmi diye bence hatali olan SENSIN yok elin elime degmicek opme sarilma fazla naz asik usandirir evet karisman gerek nereye gittigine fln ama sInIrlarI olmali adam erkenden donmus ne var bunda bence fazla SIKMA derim...

sizi gerçekten bırakıp gitseydi düzelirdiniz ! bırakmadan önce düzelmek için önce ona güvenin, sonra emir vermekten, tehdit etmekten vazgeçin, istekleriniz mantıklı ve yapılabilir şeyler olsun.. biraz EMPATİ !!

Tehtit ettgin cok acimasiz dedi sen onla onu nasil bo tutar tehtit edrrsn dedi onu ittigim icn öperken cok zoruna gtmis hakaret bu dedi ben barismak icn ugrasrken dedi bide sogdum die bagrdim :( cocukluk yapıyorum dedgnz gibi kendime gelmem lazim

Bulustugunda bagrmiym mi mesala ne yapicam gerçekten bilemiyorum
BAgirmayin tabiki, zaten hep bagiriyorsaniz bagirmadan tepki koymaniz daha etkili olacaktir. Guzelce anlatin, bu iliskiyi nasil istediginizi. suzgecten gecirin disari cikmasini. Icim rahat etmiyor, kendimi frenlemeye calisiyorum ama disari bekar arkadaslarinla gece yarilarina kadar cikman aile yapima, evlilik beklentime uymuyor diyebilirsiniz. Ben beraber mutlu olalim istiyorum gibi cumlelerle de karsidakinin algisini bu noktaya kanalize edebilirsiniz...

K.bakma ama sormussun ya hatam varmi diye bence hatali olan SENSIN yok elin elime degmicek opme sarilma fazla naz asik usandirir evet karisman gerek nereye gittigine fln ama sInIrlarI olmali adam erkenden donmus ne var bunda bence fazla SIKMA derim...

Hergun disari çıkıyor köy gibi yerde canım sklio is cikisi dio ailesi de başka şehirde kimsem yok dio arkdsimla.oturuorum dio bende hergun cikma diom yoksa 2 gunde 1 ciksin 12ye kadar disarda ona üzülüyorum :(

BAgirmayin tabiki, zaten hep bagiriyorsaniz bagirmadan tepki koymaniz daha etkili olacaktir. Guzelce anlatin, bu iliskiyi nasil istediginizi. suzgecten gecirin disari cikmasini. Icim rahat etmiyor, kendimi frenlemeye calisiyorum ama disari bekar arkadaslarinla gece yarilarina kadar cikman aile yapima, evlilik beklentime uymuyor diyebilirsiniz. Ben beraber mutlu olalim istiyorum gibi cumlelerle de karsidakinin algisini bu noktaya kanalize edebilirsiniz...

Bu soylediklerinizi nazikce sizin gibi denicem ise yarayacak gibi görünüyo onun hic mi sucu yok sizce bu olayda tam hatalı benmym

Hergun buluşuyor her is cikisi omzouma giden ynede hakszmym :KK43:

her iş çıkışı arkadaşı ile buluşmasına ancak evlendikten sonra karışabilirsiniz, arkadaşlarıyla yarış içinde olmaktan vazgeçin.. herkesin yeri ayrıdır, size karşı bir ihmali olmadıkça konusunu dahi etmeniz yanlıştır..

ilişkiniz sanki 7 yıl değilde 7 günlükmüş gibi davranmaktan vazgeçin..

Simdi aklol basima gelio onla.onu nasil bir tutarsn dio bilemedim :( herkes beni hatali buldu

her iş çıkışı arkadaşı ile buluşmasına ancak evlendikten sonra karışabilirsiniz, arkadaşlarıyla yarış içinde olmaktan vazgeçin.. herkesin yeri ayrıdır, size karşı bir ihmali olmadıkça konusunu dahi etmeniz yanlıştır..

ilişkiniz sanki 7 yıl değilde 7 günlükmüş gibi davranmaktan vazgeçin..

Yüzume gerçekten gerçekleri vurmussunuz :( cok şükür ihmali yok ario soruo bende kavga çıkarıyorum eve git git die :( oda aramak.istemio dogal olrk kendimi torpilemm lazim

Nisanliniz icin ne sıkici bir iliski haline gelmis. Disari cikma, elime dokunma, ucma kacma...
Adam disari cikinca ne yapiyor ki, ne var yani arkadaslariyla bulusuyorsa, bi nefes alsin bence. bu baskiya ragmen kalkmis uc saatlik yoldan gelmis, siz triplere devam etmissiniz, ne sacma. Sogurum valla oyle nisanlidan. Hepsi yetmedi bi de evden gidiyodu kismina takilmissiniz. Dua edin ki ailenizin tehditlerini ciddiye alip geri donmus, donmeyebilirdi de. Ama boyle giderse cok dayanmaz bu adam ben soyleyeyim.nasil duzeleyim diye soruyorsunuz, en basta mantiginizi degistirin, o sizin nisanliniz, cocugunuz degil. Bu kadar baski kurulmaz koskoca adamin ustunde. Biseyi soylemenin uslubu vardir, dokunma, opme, cikma, gelme gitmeyle yurumez. Olgun davranin biraz, rahatsiz oldugunuz birsey olursa cocuk egitir gibi degil sevdiginiz bir bireyle konusur gibi konusun. Sinir krizleri falan cok ergence, ona biraz ozgurluk alani birakin. Tum hayati siz degilsiniz, olmayacaksiniz da. Ailesi, arkadaslari hep onun hayatinda bir yerlerde olacak.

Ya arkdsin ya ben dedim bole seymi olir dio o benim.zmn gecrdgm insan dio kahvede oturuorum dio okey onuolar faln vs. Ama sen kendini ila nasil kiyarslarsn dio arkdsini kiskaniorum resmnen tovbee :(

Yüzume gerçekten gerçekleri vurmussunuz :KK43: cok şükür ihmali yok ario soruo bende kavga çıkarıyorum eve git git die :KK43: oda aramak.istemio dogal olrk kendimi torpilemm lazim

neyse, iyi ki buraya konu açmışsın kendinin farkına varmış oldun, umarım bu farkındalığını artık ilişkine de yansıtırsın yoksa yazık adama valla :KK51:

[Öylemi duyo"Lim-on, post: 38141657, member: 636400"]Nisanliniz icin ne sıkici bir iliski haline gelmis. Disari cikma, elime dokunma, ucma kacma...
Adam disari cikinca ne yapiyor ki, ne var yani arkadaslariyla bulusuyorsa, bi nefes alsin bence. bu baskiya ragmen kalkmis uc saatlik yoldan gelmis, siz triplere devam etmissiniz, ne sacma. Sogurum valla oyle nisanlidan. Hepsi yetmedi bi de evden gidiyodu kismina takilmissiniz. Dua edin ki ailenizin tehditlerini ciddiye alip geri donmus, donmeyebilirdi de. Ama boyle giderse cok dayanmaz bu adam ben soyleyeyim.nasil duzeleyim diye soruyorsunuz, en basta mantiginizi degistirin, o sizin nisanliniz, cocugunuz degil. Bu kadar baski kurulmaz koskoca adamin ustunde. Biseyi soylemenin uslubu vardir, dokunma, opme, cikma, gelme gitmeyle yurumez. Olgun davranin biraz, rahatsiz oldugunuz birsey olursa cocuk egitir gibi degil sevdiginiz bir bireyle konusur gibi konusun. Sinir krizleri falan cok ergence, ona biraz ozgurluk alani birakin. Tum hayati siz degilsiniz, olmayacaksiniz da. Ailesi, arkadaslari hep onun hayatinda bir yerlerde olacak.[/QUOTE]

Oylemi diyorsunuz arkdsila cikmasi tek sorunumuz korkum var benden gezerken sogursa akrdsina uyarsa gibi neblym kiskanclik mi fesatlikmi bilemdim:( ama cocukca dokunma fln dedim ittim aglicakti resmen :( ilknkez yuzuk atti sok oldum bende aklm basima geldi sizlerle paylaşmak istedim kendimi gelmem.lazim yaridm edin :(

Hergun disari çıkıyor köy gibi yerde canım sklio is cikisi dio ailesi de başka şehirde kimsem yok dio arkdsimla.oturuorum dio bende hergiom yoksa 2 gunde 1 ciksin 12ye kadar disarda ona üzülüyorum :KK43:

Benim esiminde cook yakin bi arkadasi var nisanliyken hergun bulusurdu evlendik suan haftada 1 gorusuyorlar cunku esim sorumluluklarimin farkindayim diyor eger nisanlin kotu bsy yapcaksa istiyorsan eve kapat gene yapar yapcaksada simdi yapsin evlendikten sonra daha cok uzulursun

neyse, iyi ki buraya konu açmışsın kendinin farkına varmış oldun, umarım bu farkındalığını artık ilişkine de yansıtırsın yoksa yazık adama valla :KK51:

Sizlerim destegini alip duzelmek istioyrum ayrilir mi kokruyoeum :(

Bu soylediklerinizi nazikce sizin gibi denicem ise yarayacak gibi görünüyo onun hic mi sucu yok sizce bu olayda tam hatalı benmym
Cocukca kaprisler, dayatmalar, kavgalar yorar sizi, yipratir. Birbirinize dogru adimlar atin, hatalariniz var ama kendiniz de iyice suclu psikolojisine sokmayin. Daha akillica yaklasin, yasiniz kac nu arada? Ya arkadasin ya ben, demissiniz de...

Benim esiminde cook yakin bi arkadasi var nisanliyken hergun bulusurdu evlendik suan haftada 1 gorusuyorlar cunku esim sorumluluklarimin farkindayim diyor eger nisanlin kotu bsy yapcaksa istiyorsan eve kapat gene yapar yapcaksada simdi yapsin evlendikten sonra daha cok uzulursun

Evlenince gorusmem.dio sanirim oda evlenince esiniz gibo davrancak haftada bir o normal yine hergun cikmada bari evlenincede

siz nisanliyken kiziyormuydunuz cikio die :(

ALLAH korusun nedym

Cocukca kaprisler, dayatmalar, kavgalar yorar sizi, yipratir. Birbirinize dogru adimlar atin, hatalariniz var ama kendiniz de iyice suclu psikolojisine sokmayin. Daha akillica yaklasin, yasiniz kac nu arada? Ya arkadasin ya ben, demissiniz de...

24 yasndaym nisanlim 25

Back
X