Hazır üzerindeyken eşofman, spora diyete başla hafiften, sinirini kilondan çıkar, ciddiyim :) Sonra bir daha giyme :)
Hem bir taraftan da kendini daha iyi hissetmeye başlarsın, küçük yerin derdi büyük olur haklısınNişanlınla da bu konuları daha sakinken rahat rahat paylaşırsın, illa ailesine saygısızlık etmemek için susmak zorunda değilsin, sakince konuşulunca da dürtmüş oluyorsun karşındakini.
Yaşınız kaç bilmiyorum da çok çocukça davranmışsınız. Çocugu evden kovmuşsunuz sonra da gitti diye sinir krizi geçirmişsiniz. bana şımarıklık ana babadan güç alıp istediğini yaptırmaya çalışan zavallı bir kadın tipi Görüntüsü çağrıştırdı... Bekar bir Erkeğin dışarıda arkadaşlarıyla gezmesinin ne sakıncası olabilir ki illa yasak konacak ona karşı taraf uysun diye de bir sürü tantana yapılacak
Sevginiz bittimi bilmiyorum da bu şekilde evlilikte düzgün yürümez
soran oldu mu bilmiyorum zipzip affet beni kac yasindasiniz acaba..
Böyle bunaltmaya ve tehdit etmeye devam ettiğin sürece evlenince daha fazla sorunlar yaşarsın
Ahaan buraya yazıyorum
Offf bazı kadınlar kendine hayat arkadaşı değil köle arıyor bunu anladım bu forum sayesinde. Bırakın arada bir arkadaşlarıyla da gezsin yaa. Sıkılmıyor musunuz sürekli yapışık ikizler gibi dolasmaktan anlamıyorum??
Biz de eşimle nisanliykan uzaktik birbirimize yaklaşık 1400 km kadar :) ama hiç böyle durumlar yaşamadık açıkçası. Bana garip geliyor bu durumlar anlam veremiyorum. Hem bu kadar sıkarsaniz adami pırr uçuverir. Açıkçası konunuzu okurken ben bile sıkıldım sizden :)Yanımda deilki uzaktq calisio aydan aya gorebiliom oda izin alablrse
Biz de eşimle nisanliykan uzaktik birbirimize yaklaşık 1400 km kadar :) ama hiç böyle durumlar yaşamadık açıkçası. Bana garip geliyor bu durumlar anlam veremiyorum. Hem bu kadar sıkarsaniz adami pırr uçuverir. Açıkçası konunuzu okurken ben bile sıkıldım sizden :)
Dogru soze ne denir bende kendime care aradim ama suan iyiyiz unuttuk kavgayi hayat gayesine düştük bende ılımlıym tabi cok sukur :)
Burdaki hanimlar sayesinde kendime geldim
Saolun hepiniz
Dogru soze ne denir bende kendime care aradim ama suan iyiyiz unuttuk kavgayi hayat gayesine düştük bende ılımlıym tabi cok sukur :)
Burdaki hanimlar sayesinde kendime geldim
Saolun hepiniz
Ekşiden inciden falan gelmedin de mi sen :)) sanki bizle kafa buluyorsun gibi gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?