sevgi bitmis mi :(((

sinir kirizi gecirerek nisanlimi elimde tutacaksam hic tutmam daha iyi.hatam varmi diyorsun.yaptiklarin bastan sona hata.ailenide buna alet etmissin.acikcasi mustakbel esine acidim

Aşırı tepki veriyorsun..
evlenince adam hep dizinde oturacak diye mi düşünüyorsun??
ben sana söylim çoook arasın nişanlılık sevgili dönemini..

Bu adam yedi yirmidört sadece sizinle ilgilenecekse ölsün o zaman.. kıskanıyorum demenizi anlarım ama bu kadar tehditli bir şekilde dayatma hiç hoş değil bence.. Sonuçta kendi ilgi alanları da olacak bekarkende evlendikten sonrada.. Arkadaşlarıyla arada sırada maç yapmaya da gidebilir mangala da gidebilir balığa da gidebilir.. Sırf sizin için kendi hoşuna giden şeylerden tamamen vazgeçmek zorunda değil sizinde bunu dayatmaya hakkınız yok ve aynı şey sizin içinde geçerli hiç mi kendi arkadaşlarınızla kızkıza bir şeyler yapmayacaksınız?

Valla okuyamadım daral geldi yahu. Şu erkekleri bu kadar sıkmaktan ne zevk alıyorsunuz? Bir de evleneceksiniz.
Bırakın gezsin, dolaşsın. Arkadaşları ile vakit geçirsin. Alın eve kilitleyin bari. Bu nedir?

Yaşınız kaç bilmiyorum da çok çocukça davranmışsınız. Çocugu evden kovmuşsunuz sonra da gitti diye sinir krizi geçirmişsiniz. bana şımarıklık ana babadan güç alıp istediğini yaptırmaya çalışan zavallı bir kadın tipi Görüntüsü çağrıştırdı... Bekar bir Erkeğin dışarıda arkadaşlarıyla gezmesinin ne sakıncası olabilir ki illa yasak konacak ona karşı taraf uysun diye de bir sürü tantana yapılacak
Sevginiz bittimi bilmiyorum da bu şekilde evlilikte düzgün yürümez

Karar verdim zaten canim diyet spor hem aktivite olur kendime zaman ayırmış olurum

Ailesenide dedgnz gibi baska bi tepko görürsem saygi çerçevesinde konusucam

Teşekkürler

Yasim.24 ama 25 gircem dogum gunume az kaldi

yanlis uaptgmn farkındayım ben ne yapablrm bu saatten sonra diyorum

Evlenene kadar eşinin gezmesine falan karışma anası babası var sonuçta
Başka kadınlarla yatıp kalkmıyorsa gezsin dolaşsın ne olacak sanki
Böyle yaparak kendi değerinizi düşürürsünüz sonra her sıkıntıda sinir krizi geçirecekseniz nişanlınız evlenince siz sinir krizi geçirirken kapıyı çeker çıkar gider

Böyle bunaltmaya ve tehdit etmeye devam ettiğin sürece evlenince daha fazla sorunlar yaşarsın
Ahaan buraya yazıyorum

Ah ah benim yerimde olsan napacaksın acaba ...
Bırak istediği yere gitsin sevgisinden emin mi değilsin acaba baskı yaptın
Bende nişanlıyım ve istediği yere gider bende gidiyorum sonuçta yanlış yapmıyoruz Rabbim görüyor hepimizi canım yaparsada engel olamam diye düşünürüm sende onu eve kapatsan gene yapar yapacağını unutma benim çektiklerimi çeksen ne yapardın acaba

Offf bazı kadınlar kendine hayat arkadaşı değil köle arıyor bunu anladım bu forum sayesinde. Bırakın arada bir arkadaşlarıyla da gezsin yaa. Sıkılmıyor musunuz sürekli yapışık ikizler gibi dolasmaktan anlamıyorum??

Yanımda deilki uzaktq calisio aydan aya gorebiliom oda izin alablrse

Yanımda deilki uzaktq calisio aydan aya gorebiliom oda izin alablrse
Biz de eşimle nisanliykan uzaktik birbirimize yaklaşık 1400 km kadar :) ama hiç böyle durumlar yaşamadık açıkçası. Bana garip geliyor bu durumlar anlam veremiyorum. Hem bu kadar sıkarsaniz adami pırr uçuverir. Açıkçası konunuzu okurken ben bile sıkıldım sizden :)

Dogru soze ne denir bende kendime care aradim ama suan iyiyiz unuttuk kavgayi hayat gayesine düştük bende ılımlıym tabi cok sukur :)

Burdaki hanimlar sayesinde kendime geldim

Saolun hepiniz

Dogru soze ne denir bende kendime care aradim ama suan iyiyiz unuttuk kavgayi hayat gayesine düştük bende ılımlıym tabi cok sukur :)

Saolun hepiniz

Ekşiden inciden falan gelmedin de mi sen :)) sanki bizle kafa buluyorsun gibi gibi :)

Saolun hepiniz

Ekşiden inciden falan gelmedin de mi sen :)) sanki bizle kafa buluyorsun gibi gibi :)

Neden kafa bulduğumu dusunuyorsunuz acaba merak.ettim kendi sinirimi kontrol edemiyordum burdaki herkes beni haksz bulunca kendimi ceki duzen verdim bunu dedim ne dedim de konu bu hale geldi kafa bulduğmi dusunmenize cok üzüldüm

Diğer konun kapatıldığı için buradan yazıyorum.
Öncelikle Türkçe'de "y" harfi var kullanmanı öneririm.
"Dio" , "die" , "öle" gibi kelimeler dilimizde yok.

Konuna gelirsek. Bu adamla evlilik de yürümez hayat da geçmez.
Şimdi böyleyse imzadan sonra sana 1 saniyesini de ayırmaz.
Yol yakınken iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…