• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgi bitmis mi :(((

Evden gitmis olmasi yüzüğü atmış olmasi sevgdi bittgi anlamina gelmio dimi :( kizlar

Seni cevren fazla şımartmış bana kalırsa. Nişanlının da payı buyuk.. hem olay cikarip karsindaki insanin gururunu rencide ediyorsun hem ama gitti ya diye sizlaniyorsun.
Burada bir arkadasimiz konu acmisti kendini prenses sanan kadinlar diye.. karsindaki insan seni sevdigi icin kul kole olmak zorunda degil. Gel dediginde gelecek git dediginde gidecek.. 7 yil yapmis olabilir ama unutma herkesin siniri vardir.
Cevremdn cok gordum yillarca esinin her dedigini yapip bir anda patlayan insan. Tabi karsisindaki sasiriyor degisime alismis el pence duran sevgiliye..
bundan sonra sorun yaratmamaya calis karsindaki insanin yasamina saygin olsun biraz. Gondermene ragmen gitmesine sasirmaktan vazgec ayrica ve konusunu acma.

Evlenince gorusmem.dio sanirim oda evlenince esiniz gibo davrancak haftada bir o normal yine hergun cikmada bari evlenincede

siz nisanliyken kiziyormuydunuz cikio die :KK43:

ALLAH korusun nedym

Tabi bende arada SIKINTI cikariyordum hatta tanismak istedim tanistirdi beni arkadasiyla.
ama bagrmiyordum trip yapmiyordum sadece sakayla karisik laf vuruyordum o anliyordu beni bana hep derdi
"BANA GUVEN" bende guvendim iyikide guvenmisim

Seni cevren fazla şımartmış bana kalırsa. Nişanlının da payı buyuk.. hem olay cikarip karsindaki insanin gururunu rencide ediyorsun hem ama gitti ya diye sizlaniyorsun.
Burada bir arkadasimiz konu acmisti kendini prenses sanan kadinlar diye.. karsindaki insan seni sevdigi icin kul kole olmak zorunda degil. Gel dediginde gelecek git dediginde gidecek.. 7 yil yapmis olabilir ama unutma herkesin siniri vardir.
Cevremdn cok gordum yillarca esinin her dedigini yapip bir anda patlayan insan. Tabi karsisindaki sasiriyor degisime alismis el pence duran sevgiliye..
bundan sonra sorun yaratmamaya calis karsindaki insanin yasamina saygin olsun biraz. Gondermene ragmen gitmesine sasirmaktan vazgec ayrica ve konusunu acma.

Haklsinz okdr alismisim gibi heo altan almasına sanirim gtmesi agrima gitti o somartmis beni duzelmek.istiyorim ama onun icn

Ben bu tarz sorularinizi anlayamadim inanin, cok mu safsiniz bizi mi isletiyorsunuz karar veremedim.

Yemin ederimki isletmiyorum sadece sizler bole izn veriomssunuzya ben arksyla cikiyo die kiyameti kopariyorum kendiimi duzeltmek icn yardim istedim sizden kotu niyetim yoktu :( cunku bugun ilk kez bole tepko verdi bende korktm aylrz die :(

Adamı evden kovmuşsun, gitmiş. Annen acıtasyon yapmış, dönmüş.

Ben olsam senin suratına bakmam. Ailenin içinde küçük düşür, kov, sonra tıpış tıpış gelsin.

Kusura bakma ama karakter yokmuş adamda. Sen ayrı bi olaysın zaten..

Artik ona bagirip cagrmicam :KK43: ALLAHIM korusun

sevgisi umarım bitmemistir:KK43:

"kusura bakma o gün çocukça davrandım, seni çok seviyorum" demeniz yeterli

burada size söylenenleri hiçbir zaman unutmayıp yanlış tavırlarınıza da bir son verirseniz sorun kalmayacaktır..

Yemin ederimki isletmiyorum sadece sizler bole izn veriomssunuzya ben arksyla cikiyo die kiyameti kopariyorum kendiimi duzeltmek icn yardim istedim sizden kotu niyetim yoktu :KK43: cunku bugun ilk kez bole tepko verdi bende korktm aylrz die :KK43:
Daha once de yazmistim, her iliskinin bir dinamigi vardir. Baskalarinin iliski anlayisina gore de kendi iliskinize yon veremezsiniz. Herkesin yapisi ayri, toleranslari farkli. Sadece istediginiz iliskiyi dayatmalarla, tehditlerle saglamaya calismayin. Kesinlikle cikmasina karsiysaniz akillica davranarak anlatin, ergen tavirlariyla degil...

Adamı evden kovmuşsun, gitmiş. Annen acıtasyon yapmış, dönmüş.

Ben olsam senin suratına bakmam. Ailenin içinde küçük düşür, kov, sonra tıpış tıpış gelsin.

Sonra yaptgm icn cok pisman oldum:(
Kusura bakma ama karakter yokmuş adamda. Sen ayrı bi olaysın zaten..

Daha once de yazmistim, her iliskinin bir dinamigi vardir. Baskalarinin iliski anlayisina gore de kendi iliskinize yon veremezsiniz. Herkesin yapisi ayri, toleranslari farkli. Sadece istediginiz iliskiyi dayatmalarla, tehditlerle saglamaya calismayin. Kesinlikle cikmasina karsiysaniz akillica davranarak anlatin, ergen tavirlariyla degil...

Bidaha ozelikle sarilmakla opmekle tehtit etmicem bu cok yanlış

"kusura bakma o gün çocukça davrandım, seni çok seviyorum" demeniz yeterli

burada size söylenenleri hiçbir zaman unutmayıp yanlış tavırlarınıza da bir son verirseniz sorun kalmayacaktır..

Kavga etmek istemiyorum 8 ay sonra dugunumuz olcak bugunleri mahvetmek istemiyorim dedgnz gibi yapicam sevgimi soylicm gderkn söylemiştm ama. Yine soylerim bisi kaybetmem hatta kazanrm

Kizlar moralim bozuk olan biteni anlatip sizlerden fikir almak istedim burayi takip ediyordum ama.yebi uye oldum

Nisanlimla 7 yildir beraberiz bunun 1 yili nisanlilik dönemi.. dugunumze 8 ay kaldi ama heo kavha edioruz hic bole kavga etmemisdir nedeni bilmiyorum sevgmz mi bitio korkuyorum ben cok kiskancim arkadasiyla ciksa kiyameti kopariyorum ona dedim ki eger arkadasinla her gun cikarsan disari gezmeye falan elin elime degemez dedim biliyorum cocukca bi tehtit ama ole dedim buda disari cikti ogun ama erken dönmüş

ertesi gun aramizda 3 saat uzaklikta yanima geldi

Okadar kavga ediyoruz ki sofrada yemek yerken brn dedim sana elin elime degmick ciksrsan dedim sen disari ciktin dedim ya cok büyütuosunfln dedi erken geldim sonucta fln dedim actim agzimi yumdum gozumu oda ayni sekilde ole kavga hic etmemistik :( annemde vardi evde

Opmiceksin beni fln dedim cokta onemli deil dedi cok sinirlendim iste kavga yine buyudu ya arkdsinla gezme dedim yada ben dedim gozum dondu souzmu dinlememsi oda yumusatmak icn tam opucekti beni elimle ittirerek asla istemiyorum sogudum senden dedim halbuki sogmadim gurur yaptim ole :( oda yuzugun aldi masaya koydu ben gidiyorum ozmn dedi annem sasirdi ne oldu dedi annemle konustular ben gitmiomusun hadi git dedim oda aldi telfnu tmm gidiorum dedi gitti ben sinir krizi gecrdm annemde babm iste annemde aramis buket sibirnkrizi gecrdi demis nisnalima egrr gidersen tamamen biter donusu olmaz devam etmek istiosan gelirsen gel demos rest cekmis habi gel illlaha dememis ona birakmis oda kosarak geldi sarildi tmam disari cikmicam senin istedgn olcak fln dedi ole konustuk sogdum diyince zoruma gitti gozlerin nefretle bakoodun dedi ondan gttim ama yarim saate sigara icip gelicektim zaten tamamen gtmedim dedi

ama benim cok zoruma gitti ole cikip gtmesi cok şükür geldi ama

annem nazar duasi okudu resmen gözlerinden yas geldi bazardan mi bole hergun kavga edioruz jotmalde cok uysaldir ama neden bole.dik basli oldu bende oda bilemedn:(

7 yildr bekledik 8 ay bekleyeniyoruz ne oluo bize fln dedi sarildik falan ama ole gidisi bana cok koydu sonra baristik isinden dolayı sbaha karşı ugurladik

sizce neden Böyleyiz bende hata varmi objektf olamıyorum sizlere dsnismak istedim cok buyuk kavgaydi ilk kez bukdr buyuktu bitti sandim:( biraz uzun oldu ksbkmayin:(
Valla gülüm al sana objektif bi bakış. Sevgi değil saygı bitmiş hemde senin yüzünden. Öyle şaçma kıskançlıklar, gereksiz tehditler yıpratmış. Sevgi öyle yıllar geçtikçe biten birşwy değildir, hareketlerle, davranışlatla köreltilebilir anca. Sende öyle yapıorsun. Yapma yanlış. Bizde eşimle 8 senelik sevgiliydik 2 yılda nişanlı kaldık. Bize sevginiz bitti diyenler şimdi tökezlerken biz birbirimizee daha da aşık oluyoruz. Ama saygımızı hiç yitirmedik. Adam arkadşlarıyla çıktı die elimi tutamazsın demedik, dönüncw eğlendinmi hayatım dedik, aynısını kendimize dedirttik...

Back
X