• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgi bitmis mi :(((

Sevgi de biter, saygı da, her birşey biter, bu kadar bunaltma çocuğu ya, kendinden bıktırırsın, bunu sana 10 yıllık evli bir insan olarak söylüyorum tükenirsiniz böyle davranma

Tecrubelerinizi paylastiginz icn cok tsk ederim
bende sizin dususncelelrinzle kendime gelmeye çalışıyorum ben bole bi insan deilm.son 1 yilda bole oldum :(

Kizlar saglikli bi yuva kurmak istiyorum gerekirse pskologa gdrrim cunku gerçekten eskiden agresif biri deilm

Disari cikmasina izin vermiyor musun? Ben mi yanlis anliyorum yaa...

Hergun ardslaryla bulismasini istemiyorum genelede 12ye kadar disarda olmasi beni rahatsz edio ama artik 10 gibi gtmeye basladi son 3 5 gundur ama.hep disarda olmasi rahatsz edici

boyle yaparsan gider bir daha dönmez cokda haklı psikologa git madem iyi gelir hem bu arkadaslarıyla dısarıya cıkmasına cok takılma oraya gitme buraya gitme napıcak yarın oburgun evlenince neler yapar bana deyip vazgecmek bile ister

Hergun ardslaryla bulismasini istemiyorum genelede 12ye kadar disarda olmasi beni rahatsz edio ama artik 10 gibi gtmeye basladi son 3 5 gundur ama.hep disarda olmasi rahatsz edici

Bu kadar yonetmeye calisman karsi taraf icin cok itici. Eger disariya ciktigi icin seni ihmal ediyor ve sorumluluklarini yerine getirmiyorsa haklisin. Ama sadece kendi keyfin oyle istiyor diye boyle bir kisitlamaya gitmen cekilmez bence.

Gitmesi evet beni cok.kirdi oda bana bagirdi yuzugu çıkardı bende yoruldum ruhsal olrk dugun uzadi uzakta yasamak Istemiyorum ailesinin hatalarini ona bagliyorum :(

Bu kadar yonetmeye calisman karsi taraf icin cok itici. Eger disariya ciktigi icin seni ihmal ediyor ve sorumluluklarini yerine getirmiyorsa haklisin. Ama sadece kendi keyfin oyle istiyor diye boyle bir kisitlamaya gitmen cekilmez bence.

Beni ihmal etmio ama yinede arkdsyla buluşunca uzunca konusamiyoruz :(

Evet bunalttim biliyorum simdi eski halime donmek istiyorum hep asik kalmak istiyorum :KK43: hep sevilmek isterim ALLAHIN izniyle..
yanlislarimi yüzüme vurmussunuz hak veriyorim duzelmek.istiyorum
Bak kardeşim anlamışsın helal sana en azından bundan sonra sakın yapma erkek milleti bu sıkmaya gelmez çabuk kaçar elinden sonra ağlayan sen olursun üzme artık kendinide nişanlınıda mutluluk birazda kendi elimiZde unutma mutluluklar:KK66:

Beni ihmal etmio ama yinede arkdsyla buluşunca uzunca konusamiyoruz :KK43:

sana sevgisi bitmis oldugunu dusunmuyorum. Hatta tam aksi, senin bu kadar agresif tavirlarina ragmen seni bukadar alttan aliyor. Bir anlik patlamayla sana goz dagi vermek istemis ve gitmis. Sevgisi bittigi icin falan degil. Ama sen de bu kadar kisitlama, hayati zindan edersin bu huyundan vazgecmezsen

gitmesi normal.gururunu kıracak sözler söylemişsin.o sana o lafları etse sen bir dakika durmazsın bence.çünkü çok agresif gibisin canım

sana sevgisi bitmis oldugunu dusunmuyorum. Hatta tam aksi, senin bu kadar agresif tavirlarina ragmen seni bukadar alttan aliyor. Bir anlik patlamayla sana goz dagi vermek istemis ve gitmis. Sevgisi bittigi icin falan degil. Ama sen de bu kadar kisitlama, hayati zindan edersin bu huyundan vazgecmezsen

Bende oyzuden buraya konu actim kendi basima kendimle bu huyumla basa edemiyorum :( saolun desteklerinz icn

[_i_n_a_r, post: 38161825, member: 289272"]gitmesi normal.gururunu kıracak sözler söylemişsin.o sana o lafları etse sen bir dakika durmazsın bence.çünkü çok agresif gibisin canım[/QUOTE]

Buaralar kendimi ii hsetmiyorum :(

Suan icin bitmemis ama böyle devam ederseniz yakindir. Ben okurken bunaldim. Nisanliniz yine iyi sabretmis baskasi olsa asla dönmezdi.

Bu saatten sonra nasil davranmaliyim bilmiyorum bi oturup konuscam su 8 ay gecsede evlensek artik uzakta olmaktan yoruldum :(

Disari cikmayacaksin diyorsun. Senden sogudum diyorsun. Onu cok kisitliyorsun ve gelmis bize sevgimiz bitti mi diye soruyorsun. Bence sevgini sen kendin bitiriyorsun. Oldu olacak adamcagizi bir yere bagla. Okurken kendimi nisanlin yerine koyunca ben bunaldim.

Disari cikmayacaksin diyorsun. Senden sogudum diyorsun. Onu cok kisitliyorsun ve gelmis bize sevgimiz bitti mi diye soruyorsun. Bence sevgini sen kendin bitiriyorsun. Oldu olacak adamcagizi bir yere bagla. Okurken kendimi nisanlin yerine koyunca ben bunaldim.

Sanirim baska ugrascaj bisiyim yok atkds cevrem yok başka yere tasindik ve arkdslarim uzakta kaldi bosluga düştüm kursa gitsem kendimle ugrassam eskisi gibi olur muyum yoksa takıntı mi oldu blmiyorum :(

Sizce neden boyleyizcsorusuna cevaptir.
sozumu dinlemedi
arkadaslariyla cikmasini istemiyorum
sogudum senden hadi git artik
................
..................
bunlar yazinizdan cikan bi kactanesi bence eminim yasantinizda daha cok vardir.

Sizce neden boyleyizcsorusuna cevaptir.
sozumu dinlemedi
arkadaslariyla cikmasini istemiyorum
sogudum senden hadi git artik
................
..................
bunlar yazinizdan cikan bi kactanesi bence eminim yasantinizda daha cok vardir.

En cokta sogudum dedigim icn pismanim :(

Back
X