sevgi bitmis mi :(((

biz sevgilimize şunun onda birini yapsak anında terk ediliriz. ben hiç anlamıyorum bu dinamikleri.. sanırım ben bir yerlerde hata yapıyorum ama nerde :)
kılıbık mıdır nedir herif ? dışarı da çıkmayacak da ne yapacak ? evde oturup örgü mü örsün boş vakitlerinde..siz asosyalsiniz diye nişanlınız da öyle olmak zorunda değil.. bundan sonra karar aldım pısırık sevgili edinecem..burdaki kızları okudukça anlıyorum hata bende. baskıcı-kontrol manyağı olacaksın ki kıymetin bilinsin

Bir anda sevgi bitmez, hemen bu kadar kötü olma panik yapma. Seni sevmese geri dönmezdi, dönse bile iyi davranamazdı, bu olaydan sonra ne oldu aranız nasıl mesela?
Sen de davranışlarına dikkat et, seni seven insana değer ver kıskanıyorsan kıskan ama dozajında olsun bu. Malınmış gibi davranma, insan olduğunu, düşünceleri beğenilerinin olduğunu unutma. Tabi sana demiyorum ki o bar bu bar gezsin 300-500 eller havaya eğlensin her gece.. İşte sen ilişkinizin durumuna göre ayarlamaya çalış bunu.

Aramiz suan cok şükür iyi ama ben bu olaydan etkilendim korktum onu kaybetmekten :( telas ettim

İnanın nasıl bir pskolojidesin bilmiyorum ama ben nişanlınıza üzüldüm adamı aşırı sık boğaz ve dayatma görüyorum burada nazarla alakalı bir şeyin söz konusu olduğunu da düşünmüyorum bu kavgalarınızın eğer siz herdefasında bu şekilde yaklaşıyorsanız emri vaki yok o yok bu ondan dolayı bu kavgalar çıkıyordur ama nişanlınız belliki sizi sevmiş allah korusun muhabbetiniz daim olsun bence bu şekildeki tavrınızı bir an önce değiştirmelisiniz karşınızdakini yıpratıyosunuz farkında olmadan evliliğinizin temelini bu şekilde çürütürsünüz.MUtluluklar dilerim...

Saolun ALLAH korusun haklsnz cok üzüldüm buaralar bu haldeyim bilemiyorum :(

Belliki strese girmisiniz ona yansitiyorsunuz . Dugun gunu stresten bu sekilde kavga eden arkadaslarim var. Normal bence ama sakin olmalisin cocugu biktirma erken gelmis disari cikmasinda bir sakinca yokki bari tartismalari uzatmamaya calis

Sanirim stres :( kendimi ii hsetmiyorum :(

Bence konu Sahibi 5 yaşında falan türkçesi de bunu gösteriyo zaten..

Lutfen ya hızlı yaziyorum telefndan oyuzden bole yaziyorum lütfen rica ediyorum ben bole biri deilm cok sorun yasadim ailesyle bende sinirliym agresfm bilemiyoerum 1 senedir boyleyim ama eski halime gelmek istiorum sizlerden yardim istedim bole davranmayn :(

bence çok saçma bir kıskançlığın var,çok saçma biçimde tehdit etmişsin,hadi git diyerek çok saçmalamışsın.......biraz kendini düzelt bence asıl dik kafalı sensin..çocuk dik kafalı olsaydı geri gelmezdi zaten..dua et nişanlın daha ılımlı..ama dikkat et bu hep böyle sürmez..bukadar sıkıntıya sokma nişanlını derim ben!!!

Daha dikkatli olucam :(

Allah nisanliniza sabir versin, simdide biseye sinirlendiniz mi, sen yüzügü cikartip gittin ama deyip yine olayi büyütürsünüz... :ssz:

Kızlarını okutmak yerine,henüz olgunlaşmadan evlendirmeye kalkan ailelere kızıyorum aslında.Yazı yazımın bile o kadar kötü ki.Bazı kızlar kocayı malları gibi görüyor.Gel git gitme onla görüşme.Ne olmuş arkadaşıyla görüşmüşte.Ben anlamıyorum.Babalarınızdan çok baskı görüyorsunuz da,nişanlanınca erkekten biraz sevgi ilgi görünce kendinizi onun amiri sanıyorsunuz.

Ben babamdan baskı falan görmüyorum cok sukur ailem bitane bende bole bi insan degildim ama son 1 yilda bole oldum ruh halim
Onun ailesel.probleri beni yipratti nisanlimimda kufur aliskanligi var ben pskolojk bole oldum ama düzeltmek istiorum ilskimizi

Ben babamdan baskı falan görmüyorum cok sukur ailem bitane bende bole bi insan degildim ama son 1 yilda bole oldum ruh halim
Onun ailesel.probleri beni yipratti nisanlimimda kufur aliskanligi var ben pskolojk bole oldum ama düzeltmek istiorum ilskimizi

Ee başta böyle anlatsana canım.
Küfür eden adama böyle eziyetler revadır sorun yok.

Siz böyle yapmaya devam ederseniz zamanla azala azala biter sevgisi.
Özür dileyerek söylüyorum ama evlendikten sonra başkasına bile gidebilir, evdeki baskıdan dolayı.
. o_O

Ee başta böyle anlatsana canım.
Küfür eden adama böyle eziyetler revadır sorun yok.

Bende bole deildim :( deistim ruhsal olarak herkes beni suclamis haklsnz ama bende kendimce üzüldüm bole . oldum simdi o kufur aliskanligini yok etti bende bole azarlamak kavga etmek istemiyorum deismk istioyrum :(

Bitsin istemiyorum :( o düzeldi bende duzelmek istioyrum haklsinz hatalarım var ama bu hale bende kilay gelmedim cok uysalim normalde ama pskoljk etklendgm durumlar oldu ailesi beni yipratti ama artik ailesiyla ayni yerde oturmicaz baska sehirde isbbulduk bende ailesini kafama takamyip bzm icn bisi yapmak istiorum

Yahu bazı kızlarımız erkeği ne zannediyo robotmu bi tuşla onu yaptırırım diyemi düşünüyo acaba bazısı yok ailene gitme yok arkadaşlarınla çıkma niye evlenince ne değişiyo sahiplenmene yooooo yoooo eve evcil hayvan almıyoruz bayanlar biz nasıl insansak onlarda öyle biz nasıl kızıyorsak anamıza babamıza eşimiz trip yapsa biz ne istiyorsak onlarada yapmalıyız bu kadar sıkmayın yahuuu çabuk kaçarlar elinizden hiç bir şekilde karışmam eşime o nerde ne yapmasını bilen bir erkek aynı şekilde oda beni kısıtlamaz birgün kuzenim böyle devam edersem boynuzlanırsın dedi ben sürekli kontrol ederim anasına dahil tek yollamam dedi şuanda dert yanıyo boşanalım diyormuş eşi çok bunaldım bu evlilikden demiş çünkü bunlar eşini kendisinin yönetmesinden kaynaklanıyo eşininde sabrı bi yere kadar yapmayın allah aşkına iki erkek arkadaşıyla dışarı çıkdı diye bu nedir çoçuğa suç işleyince ceza vermeniz gibi ceza verme yönteminiz birde sevgi bittimi diye sormuşsunuz sence bittimi yoksa çokmu aşık nişanlın sen bi düşün

Siz böyle yapmaya devam ederseniz zamanla azala azala biter sevgisi.
Özür dileyerek söylüyorum ama evlendikten sonra başkasına bile gidebilir, evdeki baskıdan dolayı.
. o_O[/QUOTE

yanima geldgnde oturup sagliklica konusmak istiyorum en buyuk hatam bana dokunamazsin dmeem onu ole kulanmam lazimdi ve ittim hatalym birikim bu bendeki ALLAH huzurli bi yuva versin İNŞALLAH ALLAH korusun

Yahu bazı kızlarımız erkeği ne zannediyo robotmu bi tuşla onu yaptırırım diyemi düşünüyo acaba bazısı yok ailene gitme yok arkadaşlarınla çıkma niye evlenince ne değişiyo sahiplenmene yooooo yoooo eve evcil hayvan almıyoruz bayanlar biz nasıl insansak onlarda öyle biz nasıl kızıyorsak anamıza babamıza eşimiz trip yapsa biz ne istiyorsak onlarada yapmalıyız bu kadar sıkmayın yahuuu çabuk kaçarlar elinizden hiç bir şekilde karışmam eşime o nerde ne yapmasını bilen bir erkek aynı şekilde oda beni kısıtlamaz birgün kuzenim böyle devam edersem boynuzlanırsın dedi ben sürekli kontrol ederim anasına dahil tek yollamam dedi şuanda dert yanıyo boşanalım diyormuş eşi çok bunaldım bu evlilikden demiş çünkü bunlar eşini kendisinin yönetmesinden kaynaklanıyo eşininde sabrı bi yere kadar yapmayın allah aşkına iki erkek arkadaşıyla dışarı çıkdı diye bu nedir çoçuğa suç işleyince ceza vermeniz gibi ceza verme yönteminiz birde sevgi bittimi diye sormuşsunuz sence bittimi yoksa çokmu aşık nişanlın sen bi düşün

Evet bunalttim biliyorum simdi eski halime donmek istiyorum hep asik kalmak istiyorum :( hep sevilmek isterim ALLAHIN izniyle..
yanlislarimi yüzüme vurmussunuz hak veriyorim duzelmek.istiyorum

Böyle uzun süreli ilişkilerde biz kadınlar bazen çok saçma tavırlara girebiliyoruz. Geçirdiğimiz o uzun yıllar içinde o kadar iyi biliyoruz , tanıyoruz ki sevgilimizi. Hem evli hem sevgiliymiş gibi git geller yaşıyoruz.Tam olarak ifade edebildim mi bilmiyorum. Benimde uzun süreli bir ilişkim var . Benimde çok saçma tavırlarım oluyordu eskiden. Şimdi tartıştığımız zaman uzatmadan bir şebeklik yapıyorum. Küslüğe götürmüyorum durumu.

Sevgi de biter, saygı da, her birşey biter, bu kadar bunaltma çocuğu ya, kendinden bıktırırsın, bunu sana 10 yıllık evli bir insan olarak söylüyorum tükenirsiniz böyle davranma

Böyle uzun süreli ilişkilerde biz kadınlar bazen çok saçma tavırlara girebiliyoruz. Geçirdiğimiz o uzun yıllar içinde o kadar iyi biliyoruz , tanıyoruz ki sevgilimizi. Hem evli hem sevgiliymiş gibi git geller yaşıyoruz.Tam olarak ifade edebildim mi bilmiyorum. Benimde uzun süreli bir ilişkim var . Benimde çok saçma tavırlarım oluyordu eskiden. Şimdi tartıştığımız zaman uzatmadan bir şebeklik yapıyorum. Küslüğe götürmüyorum durumu.

Beni anlamaniza cok sevindim gerçekten ruh olarak bi buhramdayim beni anladgnz icn saolin :( bende kavga uzadgnda artik sebeklik yapamıyorum sinirlerim bozuk

aranizin ii olmasina cok sevindim :)

Back
X