• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi göstermeyen koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aileniz ne diyor bu duruma bosan arkanda dururuz diyorlar mi? Calisiyor musunuz hemen calismaya baslayip kendi ayaklariniz uzerinde durup bosayin bu es olamamis sahsiyeti.
Babam büyük ihtimalle çok kötü bakar, annem ise biz neler yaşadık bu neki kafasında hakkını yemeyeyim çok üzüldüğünü söylüyor

Bakın babam çok çok dar görüşlü bi adam ve kalbiminde sorun var Allah göstermesin yani bide aşırı eneştecil çünkü eşim insanlara çok farklı kimse inanmaz

Ne hikmetse bu sitede boşan yazılan tüm kadınların aile bireylerinden biri hasta. Zaten belli bir yaşın üzerinde olup kronik hasta olmayan insan yok gibi bir şey. Ben ömrümde çocuğu boşandı diye sağlığından olan tek bir kişi görmedim. Kocanızla babanız evli değil, siz evlisiniz. Bir ömür bu şekilde yaşamayı göze alıyorsanız siz bilirsiniz bu hayat sizin, seçim sizin. Şikayet etmeyi bırakıp kabullenin o zaman. Tek önerim çocuk düşünmeyin

Ne hikmetse bu sitede boşan yazılan tüm kadınların aile bireylerinden biri hasta. Zaten belli bir yaşın üzerinde olup kronik hasta olmayan insan yok gibi bir şey. Ben ömrümde çocuğu boşandı diye sağlığından olan tek bir kişi görmedim. Kocanızla babanız evli değil, siz evlisiniz. Bir ömür bu şekilde yaşamayı göze alıyorsanız siz bilirsiniz bu hayat sizin, seçim sizin. Şikayet etmeyi bırakıp kabullenin o zaman. Tek önerim çocuk düşünmeyin
Aslında haklısın cesaret yok çünkü olsa baba dinlermiyim

Benim kaynana kayınpeder oğlu boşandı diye üzüldü oğlu 3. karıyı aldı düşündü alışkanlık oldu.

Düşünme yetinizde sıkıntı var herhalde.

İstiyorsunuz ki zavallı bir bebek de babadan sevgi görmesin. Biraz büyüyünce baba ona dayak hakediyosun desin hatta dövsün. Hatta kız olursa ilerde kocanız gibi bi öküzle evlenirse boşanmak istediğinde babası höst annesi ben neler çektim desin.

Bugün dayak hakediyosun diyen adam yarın hakettin dövdüm der. Siz de oturup bekleyin sizi dövüp geberteceği günü.

Babam büyük ihtimalle çok kötü bakar, annem ise biz neler yaşadık bu neki kafasında hakkını yemeyeyim çok üzüldüğünü söylüyor
O zaman ailenize guvenmeden bosanmaya cabalayin boylr koca olmaz boyle evlilikte yurumez bosuna kendinizi heba etmeyin.

Nereye gideyim çarem olsa buraya yazmam dimi malesef her kadın öyle şanslı değil
İnsan şansını kendi yaratır.
Sözlüyken adam bütün kartlarını açmış, size gerçek karakterini göstermiş. Siz gitmeyi değil adamla evlenmeyi seçmişsiniz. Şimdi bu şans mı? Yoksa sizin kendi seçiminiz mi...
Kurban psikolojisinin konforu tatlı geliyor bazı kadınlara, ben bunu anladım. Zor yolu seçip ayaklarınızın üzerinde durmaktansa, alıştığınız düzende kalıp ah vah etmeyi tercih ediyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X