sevgi her şeyin üstesinden gelir mi?

kumsalyakin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
62
19
3
Merhaba arkadaşlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve uzun mesafe ilişkisi hakkında yazılan her şeyi inceleyerek kendi hayatımı göz önünde bulundurarak okudum fakat ilişkime dışarıdan bakmayı hiçbir zaman öğrenemediğim için yardımlarınıza ihtiyacım var.
4 yıllık bir ilişkim var ve son iki yılımızı üniversiteden dolayı ayrı şehirlerde geçirdik başlarda bi sorun yaratmıyordu bizim için ama son 4-5 aydır ilgisinin dağıldğını hissediyorum bana karşı.
Yalanlarını yakaladım bir kaç kez ve kesinlikle duygusal anlamda bir şey hissetmediğine eminim erkek arkadaşımın sevgisine inanıyorum ama rahatsız olacağımı bile bile hep gece saatlerinde kız arkadaşlarıyla konuşmalarını yakaladım(normal konuşmalar ama işte gün içinde değilde hep gece geç saatlerde).Güvenim öyle kırıkki onunlada konuşuyorum bunu, güvenini tekrar kazanıcam diyo ama ben her kavgamızda onun bu hatalrını yüzüne vuruyorum çünkü unutamıyorum.. Buraya geldiğinde bile arkadaşlarını görmek yerine her dakikasını benimle geçiren, bana bakarken gözlerinin içi gülen adama şehrine dönünce güvenemiyorum. Güven eksikliği yaşarken ilişkimi sürdürebilir miyim? Lütfen bana bir yol gösterin. Bir aylık bir ayrılık yaşadık geçtiğimiz günlerde ve gerçekten çok çabaladı ilişkimizi bitirmemek adına şimdi tekrar arayı düzeltmiş gibiyiz fakat bana karşı hala soğuk, hala ilgisiz. Beraberken her şey mükemmelken dönünce neden soğukluk başlıyor?

Son düzenleme:
Gelir. Yanı sorunun cevabı bu

Lise döneminde başlayıp aynı üniversitede devam edemeyen ilişkilerde mutlaka böyle sorunlar yaşanır. Biz ayrılmadııııık liseden beri uzaktan uzağa ilişkimizi yürüttüüüüük diyenleri biraz irdele, mutlaka aldatılmışlardır ama ayrılamayıp affetmişlerdir.Ne yazıkki erkekler yeni okul yeni ortam aile yok üniversite var olunca artık değişiyolar bi süre sonra.Yerinde olsam ayrılırdım. Yinede sen bilirsin.

aldatmadığını öyle bir şeyin zaten olamayacağını söylüyor yeminler ediyor bende ona inanmayı tercih edip uzatmadım zaten arkadaşça konuşmalar ama hep gece yarıları yapılmış telefon görüşmeleri mesajlar bu yüzden aklımdan çıkmıyor, soru işaretlerimden kurtulamıyorum. 4 yılımıda kuruntularım yüzünden bitirmek ne kadar doğru bilemiyorum ama mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve güven en temel şey olmalı salinamunhasir

Yanı soğuduğunu ve inamadığınız söylüyorsnuz zaten kopuk bir ilişki sürdürmeninde bir anlamı yok kayıp bir zaman dilimden ileri gelmez hayatınızda

Son düzenleme:
Arkadaşça konuşmalar zaten her yerde resimlerimiz var benide onun sevgilisi olarak bilen kızlar ama nedense hep saat 12-1 arası geçiyor geceleri 3-4 kere yakaladım, fazlası var mı acaba yanıma gelirken siliyorda o günlerde silmeyi mi unutmuş bilmiyorum. Güvenebilir miyim bilmiyorum açıklamalarına B BayanHicKimse

bende sevgilimle ayrıyım yani ayrı şehirlerdeyiz şunu söylemeliyim ki ister uzak ol ister yakın bi ilişki de sevmek yetmiyor bi ilişkinin temeli güvendir bence şüpheyle ne kadar yürür bi ilişki bilmiyorum ama madem ki uzatmadınız bunu sürekli sevgilinizin önüne getirmeniz doğru değil şüphelenseniz bile bunu ona hissettirmeyin

Bende ondan korkuyorum çünkü orda nerde ne yapıyor bi yere kadar bilebiliyorum. Daha önce olsa hiç ihtimal dahi vermezdim ama işte bi kaç kere denk gelince artık sorguluyorum her hareketini gzddmrlli

şu gece konuşmaları nasılmış,
soğukluk derken neyi kastediyorsun biraz açsan

çünkü böyle anlaşılmıyor sen mi kapris yapıyorsun yoksa o mu hatalı davranıyor

neticede üniversite öğrencisi, gece ders çalışıyorlardır, belki gerçekten lak lak ediyor
belki sen çok kıskançsın
belki ilgisiz dediğin günde 3 kere aramaması

yanlış anlama seni suçlamaya çalışmıyorum
ama "ilgisiz"den anlamamız gereken nedir mesela?

bence yazdıkların yorum için yetersiz...

Çok seviyorum ve onunda çok sevdiğini biliyorum bunu hissettiriyor fakat dediğiniz gibi ilişkinin temeli güven olmalı ki uzun mesafeler girince araya güven dahada önemli oluyor bi noktada. Bizde güven üstüne kurmuştuk ilişkimizi ama şimdi tamir edilebilir mi kırılan güvenim bilmiyorum. Yeni bir hat almış hattı eski bana verdi senden başka kimse olmicak diyor çabaladığınıda görüyorum ama bunun içinde hemen 4 yılımı bir kenara atmak istemiyorum salinamunhasir
sizede mutluluklar diliyorum bu arada allah ayırmasın

İki tarafda gerçekten seviyorsa evet herşeyin üstesinden gelir

kötüyüm diye mesaj atmış bir keresinde kendi okulundan bi kıza, sorduğumda benimle tartıştığı bi gece ona anlatma ihtiyacı hissettiğini söylemişti kız gözüyle görebilsin diye ama yinede diyorum ya hep mi gece saatlerine denk geliyor. Kız aynı zamanda bir arkadaşının sevgilisiki ben o kızın yerinde olsaydım ve onun bir arkadaşı aynı şey için bana mesaj atsaydı oğlanı mahvederdi bunu ona söylediğimde pişman olduğnu benim ne düşüneceğimi düşünemediğini söylüyor bende kıskanç bi kızım belki çok büyütüyorumdur ama onca yıl her şey çok güzelken son 4-5 ayda oluyor bunlar ve ben bile nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Bir ay ayrı kaldığımız süredede bana bunaldığını ara vermek istediğini söyledi kabul ettim ve şimdi tekrar ilişkimizi kurtarmaya çalışan o muzurtilki

aldatmadığını böyle bir şeyi bana asla yapamayacağını söylüyor ama güvenim bir kere kırıldı elimde kanıtımda yok o yüzden kendim kuruyorsam eğer bunun için bitirmeye değer mi bilmiyorum @pamuk helva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…