sevgi her şeyin üstesinden gelir mi?

aldatmadığını böyle bir şeyi bana asla yapamayacağını söylüyor ama güvenim bir kere kırıldı elimde kanıtımda yok o yüzden kendim kuruyorsam eğer bunun için bitirmeye değer mi bilmiyorum MrsNorris

Ben soğumadım onu çok seviyorum ama son zamanlarda o biraz ilgisiz belkide ben artık o mesajlardan sonra onu çok sıkıyorumdur bunaltıyorumdur ama bunu güvensizliğimden yaptığımı biliyor Efser

Ben soğumadım onu çok seviyorum ama son zamanlarda o biraz ilgisiz belkide ben artık o mesajlardan sonra onu çok sıkıyorumdur bunaltıyorumdur ama bunu güvensizliğimden yaptığımı biliyor Efser
Canım bende onu kastetim o sizden soğuduysa bence boşa kürek cekmiş olursunuz...

bu halde biraz geri adim atmakta fayda var.

arkadaşça konuşmuş ya da benim gördüğüm kısmı öyleydi en azından ama yinede samimi bir şekilde canımlar tamam yavrumlar hoş değil ne kadar arkadaşça olsa bile hele ki gecenin bi yarısı nnaannee

Hayır gelmez. Konuyu okumadım sadece başlığa cevap verdim..
Sevgi tek başına her şeyi kurtarmıyor malesef.

"canım" mı?
"tamam yavrum" mu?

belki benim çok sert çizgilerim vardır, bilmiyorum
ama durum ne olursa olsun
bana çok vıcık vıcık geldi bu konuşma
ben olsam hiç ama hiç hoşlanmazdım

ne bir "arkadaşım!"ın bana yavrum demesine izin veririm
ne de benden başkasına canım, yavrum diyen biriyle devam ederim...hatta başlamam bile

Canım sevgiline güvenmemenin sebebi nedir? Seni sevgiline karşı doldurmak istemem asla aranızı bozmak istemem ancak senin yanında iyi olup ayrılınca kötü olması bana hatasını kapatmaya çalışma ve suçluluk psikolojisi gibi geldi. Sen güvenini kaybetmişsin canım. Güven olmayan ilişki nasıl devam edebilir ki? Kızlarla konuşması -bir şey hissetmese dahi konuşması- hiç uygun değil. Neden buna izin veriyorsun? Sen gecenin bir vakitlerinde erkek arkadaşlarınla konuşuyor musun? Bazıları bu olaya medeni olmak derler de bence hiç alakası yok. Belki de senin onu kıskanmadıgini düşünüyor. Benim de var sevgilim, ben kızlarla konuştuğunu görsem -gündüz ya da gece- olay çıkartırım

Gelir gelmesine de karşılıkliysa eger. Bir tarafın seviyorum deyip kıçı başı oynuyorsa, gelmez.

bende gereken olayı çıkardım medeniyetse eğerki kabullenmek bende medeni bir insan değilim etrafındaki herkesi silmesini bekledim nerdeyse ondan ve öyleydi, bir kaç kere bunu görüncede gereken sınırı tekrar gösterdim ona kendi istedi hatta gittik yeni hat aldık benim adıma eski hattı benim elimde yeni hattını ben takip edebiliyorum. İlişkimiz bitmesin ona güvenim geri gelsin diye oda çok uğraşıyor şuan farkındayım bunun ama yinede güven bir kere kırıldı mı inanın çok zor.. Her ne kadar unutturuyo unuttum desemde her tartışmamızda her soğukluğunda bunu yüzüne vuruyorum ve ister istemez aklımdan çıkaramıyorum

Başlığa istinaden yazıyorum :
Sevgi her şeyin ustesinden gelmez.
Özellikle sevgi , yalanın ihanetin üstesinden hiç hiç gelmez.

çok haklısınız hatta o kadar haklısınız ki bende hiç sevmem öyle şeyleri ve bir başkası bunları bana demiş olsa onu doğduğuna pişman eder bunuda biliyorum ki başka bir erkeğin bana okulda görüp günaydın demesine tahammülü yok. Gereken tepkiyi gösterip sınırlarımı tekrar koymuştum zamanında ama şimdi işte güvenim kırıldığı için her hareketini her davranışını sorguluyorum, kuruyorum ister istemez, hala konuşuyor mu şöyle böyle oluyor mu diye. Eskiden olsa ihtimal bile veremezdim hayatta inanamazdım ama şimdi için aynı şeyleri söyleyemiyorum. Sevgisinden eminim sadece beni nasıl sevdiğini hala biliyorum,hissedebiliyorum ve onu çok seviyorum sanırım bu yüzden ilişkimi bitiremedim

Belki aklıni karıştıran bir durum vardır. Başlıkta demişsin ya sevgi herşeyin üstesinden gelir mi. Burada okuduģum konulardan anladım ki sevgi sadece yetmiyor.

Başlığa istinaden yazıyorum :
Sevgi her şeyin ustesinden gelmez.
Özellikle sevgi , yalanın ihanetin üstesinden hiç hiç gelmez.
peki emin olamadığınız bir ihanet söz konusuysa? Sevdiğiniz insana inanmayı tercih edip, acaba ihanet etti mi diye düşünmekten kendinizi alıkoyamayacağınız ilişkiyi devam ettirmeyede değer mi? Ya da ihanet süpheleri yüzünden 4 yılınızı çöpe atmaya değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…