sevgi her şeyin üstesinden gelir mi?

Ayrıl ya da ayrılma diyemem
Başlığına cevap olarak yazıyorum ; sevgi naif bir şeydir, her şeyin üstesinden gelir lafı yalandır, sevgi kırılgandır
Güven ilişkinin tamamına yakınıdır neredeyse, sevmekten de farklı bir duygudur, eksikliği insanı zehirler

Belki aklıni karıştıran bir durum vardır. Başlıkta demişsin ya sevgi herşeyin üstesinden gelir mi. Burada okuduģum konulardan anladım ki sevgi sadece yetmiyor.
Keşke yetebilse, o kadar çok isterim ki.. Sevginin iyileştirici gücü olduğunu duyardım ama kuşkuları iyileştirmeye yetmiyormuş

Ne kadar güzel anlatmışsınız

olmazzzzz

2 yılın üzerine böyle bi ihanet yedim, kimseyi dinlemedim yapmamistir dedim affetmeye kalktım, hayatımın en büyük hatasını yaptım. Sevgi yetmez yetmiyo. Çünkü biz her ne kadar inanmak istemesek de onlar o ihaneti gerçekten yaptı :)

inanmak istemiyorum bende, konduramıyorum ona yapmış olsa ve söyleseydi pişmanım deseydi affederdim belki mutlu olur kaldığımız yerden devam ederdik ama böyle devam edemiyorum

niye ihtiyaç duyyoki başka kızlarla zevzeklik yapmaya..
güven bittiyse gerisi zor gelir bana göre...

eskiden çok geniş bi çevresi vardı kızlar etrafında dört dönerdi ben onu o çevreden kopardım belkide eski günlerini özlüyordur..

hmm evet..muhtemelen eski günlerini özlüyo bencede..
senle iletişimi iyi değil belki de onlarla kanki muhabbeti yapmaktan hoşlanıyo..

hmm evet..muhtemelen eski günlerini özlüyo bencede..
senle iletişimi iyi değil belki de onlarla kanki muhabbeti yapmaktan hoşlanıyo..
gece oluyor bide mesajlar niye yazdığını sorduğumda çok kötü tartışmıştık o yüzden yazdım akıl almak için demişti ama ona sığınmış gel lütfen demiş gecenin bir yarısı gel demiş, belkide o kız geldi belki daha önce defalarca kez daha gitti o eve onun yanına bunu ben bilemem ki farklı şehirlerde yaşıyoruz, bu çok ağır bir şey değil mi bi kadın için?

evet, çok ağır..
güven bittiyse bitiyo..
bile bile lades olmayın.

Uzak mesafe olunca böyle olması normal
Ortada büyük bi yalan aldatma vs de yok
Tipik kadın kuruntuları
Yanyana gelince tekrar eskisi gibi olur bence

Sevgi her seyin ustesinden gelmez bana gore. Yani sizin ona karsi hissettiginiz sevgi sadece sizi yorar. Eger bir erkek ilgiyi bir yerden kesiyorsa eminim baska yere akitiyordur. Kendi tecrubem, burada okuduklarim sonucunda erkeklerden nefret etme kivamina geldim resmen.

farklı şehirlerdesiniz ya o yüzden dedim nerde gördünüz diye.
her neyse bi de gel mi demiş :)
benim hazmedebilxeğim bir şey değil, kendi sevgim adına konuşayım benim sevgim böyle bir şeyin üstesinden gelemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…