- Konu Sahibi kumsalyakin
-
Merhaba arkadaşlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve uzun mesafe ilişkisi hakkında yazılan her şeyi inceleyerek kendi hayatımı göz önünde bulundurarak okudum fakat ilişkime dışarıdan bakmayı hiçbir zaman öğrenemediğim için yardımlarınıza ihtiyacım var.
4 yıllık bir ilişkim var ve son iki yılımızı üniversiteden dolayı ayrı şehirlerde geçirdik başlarda bi sorun yaratmıyordu bizim için ama son 4-5 aydır ilgisinin dağıldğını hissediyorum bana karşı.
Yalanlarını yakaladım bir kaç kez ve kesinlikle duygusal anlamda bir şey hissetmediğine eminim erkek arkadaşımın sevgisine inanıyorum ama rahatsız olacağımı bile bile hep gece saatlerinde kız arkadaşlarıyla konuşmalarını yakaladım(normal konuşmalar ama işte gün içinde değilde hep gece geç saatlerde).Güvenim öyle kırıkki onunlada konuşuyorum bunu, güvenini tekrar kazanıcam diyo ama ben her kavgamızda onun bu hatalrını yüzüne vuruyorum çünkü unutamıyorum.. Buraya geldiğinde bile arkadaşlarını görmek yerine her dakikasını benimle geçiren, bana bakarken gözlerinin içi gülen adama şehrine dönünce güvenemiyorum. Güven eksikliği yaşarken ilişkimi sürdürebilir miyim? Lütfen bana bir yol gösterin. Bir aylık bir ayrılık yaşadık geçtiğimiz günlerde ve gerçekten çok çabaladı ilişkimizi bitirmemek adına şimdi tekrar arayı düzeltmiş gibiyiz fakat bana karşı hala soğuk, hala ilgisiz. Beraberken her şey mükemmelken dönünce neden soğukluk başlıyor?
Keşke yetebilse, o kadar çok isterim ki.. Sevginin iyileştirici gücü olduğunu duyardım ama kuşkuları iyileştirmeye yetmiyormuşBelki aklıni karıştıran bir durum vardır. Başlıkta demişsin ya sevgi herşeyin üstesinden gelir mi. Burada okuduģum konulardan anladım ki sevgi sadece yetmiyor.
Ne kadar güzel anlatmışsınızAyrıl ya da ayrılma diyemem
Başlığına cevap olarak yazıyorum ; sevgi naif bir şeydir, her şeyin üstesinden gelir lafı yalandır, sevgi kırılgandır
Güven ilişkinin tamamına yakınıdır neredeyse, sevmekten de farklı bir duygudur, eksikliği insanı zehirler
olmazzzzzMerhaba arkadaşlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve uzun mesafe ilişkisi hakkında yazılan her şeyi inceleyerek kendi hayatımı göz önünde bulundurarak okudum fakat ilişkime dışarıdan bakmayı hiçbir zaman öğrenemediğim için yardımlarınıza ihtiyacım var.
4 yıllık bir ilişkim var ve son iki yılımızı üniversiteden dolayı ayrı şehirlerde geçirdik başlarda bi sorun yaratmıyordu bizim için ama son 4-5 aydır ilgisinin dağıldğını hissediyorum bana karşı.
Yalanlarını yakaladım bir kaç kez ve kesinlikle duygusal anlamda bir şey hissetmediğine eminim erkek arkadaşımın sevgisine inanıyorum ama rahatsız olacağımı bile bile hep gece saatlerinde kız arkadaşlarıyla konuşmalarını yakaladım(normal konuşmalar ama işte gün içinde değilde hep gece geç saatlerde).Güvenim öyle kırıkki onunlada konuşuyorum bunu, güvenini tekrar kazanıcam diyo ama ben her kavgamızda onun bu hatalrını yüzüne vuruyorum çünkü unutamıyorum.. Buraya geldiğinde bile arkadaşlarını görmek yerine her dakikasını benimle geçiren, bana bakarken gözlerinin içi gülen adama şehrine dönünce güvenemiyorum. Güven eksikliği yaşarken ilişkimi sürdürebilir miyim? Lütfen bana bir yol gösterin. Bir aylık bir ayrılık yaşadık geçtiğimiz günlerde ve gerçekten çok çabaladı ilişkimizi bitirmemek adına şimdi tekrar arayı düzeltmiş gibiyiz fakat bana karşı hala soğuk, hala ilgisiz. Beraberken her şey mükemmelken dönünce neden soğukluk başlıyor?
2 yılın üzerine böyle bi ihanet yedim, kimseyi dinlemedim yapmamistir dedim affetmeye kalktım, hayatımın en büyük hatasını yaptım. Sevgi yetmez yetmiyo. Çünkü biz her ne kadar inanmak istemesek de onlar o ihaneti gerçekten yaptı :)peki emin olamadığınız bir ihanet söz konusuysa? Sevdiğiniz insana inanmayı tercih edip, acaba ihanet etti mi diye düşünmekten kendinizi alıkoyamayacağınız ilişkiyi devam ettirmeyede değer mi? Ya da ihanet süpheleri yüzünden 4 yılınızı çöpe atmaya değer mi?
inanmak istemiyorum bende, konduramıyorum ona2 yılın üzerine böyle bi ihanet yedim, kimseyi dinlemedim yapmamistir dedim affetmeye kalktım, hayatımın en büyük hatasını yaptım. Sevgi yetmez yetmiyo. Çünkü biz her ne kadar inanmak istemesek de onlar o ihaneti gerçekten yaptı :)
nasıl yani? telefonunda gördüm..siz nerde gördünüz?
eskiden çok geniş bi çevresi vardı kızlar etrafında dört dönerdi ben onu o çevreden kopardım belkide eski günlerini özlüyordur..niye ihtiyaç duyyoki başka kızlarla zevzeklik yapmaya..
güven bittiyse gerisi zor gelir bana göre...
eskiden çok geniş bi çevresi vardı kızlar etrafında dört dönerdi ben onu o çevreden kopardım belkide eski günlerini özlüyordur..
gece oluyor bide mesajlar niye yazdığını sorduğumda çok kötü tartışmıştık o yüzden yazdım akıl almak için demişti ama ona sığınmış gel lütfen demiş gecenin bir yarısı gel demiş, belkide o kız geldi belki daha önce defalarca kez daha gitti o eve onun yanına bunu ben bilemem ki farklı şehirlerde yaşıyoruz, bu çok ağır bir şey değil mi bi kadın için?hmm evet..muhtemelen eski günlerini özlüyo bencede..
senle iletişimi iyi değil belki de onlarla kanki muhabbeti yapmaktan hoşlanıyo..
gece oluyor bide mesajlar niye yazdığını sorduğumda çok kötü tartışmıştık o yüzden yazdım akıl almak için demişti ama ona sığınmış gel lütfen demiş gecenin bir yarısı gel demiş, belkide o kız geldi belki daha önce defalarca kez daha gitti o eve onun yanına bunu ben bilemem ki farklı şehirlerde yaşıyoruz, bu çok ağır bir şey değil mi bi kadın için?
öyle tabi...evet, çok ağır..
güven bittiyse bitiyo..
bile bile lades olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?