- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi kumsalyakin
-
Çıkaramazsın canım aynı güven eksikliğini ben de bir kere yaşadım ama arkası gelmedi bitmişti o anda ben çok kızmıştım ama çok üzülmüştü yaptığına. Gerçi makul sebep de vardı. Sen bilirsin tatlım belli ki seviyorsun güvenin geri gelsin istiyorsun ama böyle de bu duygu içini kemirirken nasıl yaşayacaksın?bende gereken olayı çıkardım medeniyetse eğerki kabullenmek bende medeni bir insan değilim etrafındaki herkesi silmesini bekledim nerdeyse ondan ve öyleydi, bir kaç kere bunu görüncede gereken sınırı tekrar gösterdim ona kendi istedi hatta gittik yeni hat aldık benim adıma eski hattı benim elimde yeni hattını ben takip edebiliyorum. İlişkimiz bitmesin ona güvenim geri gelsin diye oda çok uğraşıyor şuan farkındayım bunun ama yinede güven bir kere kırıldı mı inanın çok zor.. Her ne kadar unutturuyo unuttum desemde her tartışmamızda her soğukluğunda bunu yüzüne vuruyorum ve ister istemez aklımdan çıkaramıyorum
yan yana hiçbir sorun yok zaten hep çok iyiyiz,tartışmalarımız bile çok kısa sürüyor ama döndüğü an yine aynı şeyler.. soğukluk giriyor,terslemeler yalanlar giriyor araya..Uzak mesafe olunca böyle olması normal
Ortada büyük bi yalan aldatma vs de yok
Tipik kadın kuruntuları
Yanyana gelince tekrar eskisi gibi olur bence
yorulduğumu ilişkime bakarat rahatlıkla söyleyebilirim.. anlamaya bile çalışmıyorum artık çünkü hareketlerine anlam veremiyorumSevgi her seyin ustesinden gelmez bana gore. Yani sizin ona karsi hissettiginiz sevgi sadece sizi yorar. Eger bir erkek ilgiyi bir yerden kesiyorsa eminim baska yere akitiyordur. Kendi tecrubem, burada okuduklarim sonucunda erkeklerden nefret etme kivamina geldim resmen.
daha önce hiç böyle bir şey yaşamaıştık silmeyi unuttu yanıma gelirken diye düşünüyorum belki öncedende vardı ve siliyordu ben görmüyordum hiç ve bende sevgilimi çok güvenilir sanıyordum birde 4 yılıma çok güveniyordum yapmaz diyordum. mesajları görünce silmeyi unuttuğunu düşündüm. mesajların bu kısmı bile beni deli ederken belkide okuduklarımın sadece görünen kısım olma fikrini hazmedemiyorumTelefon gorusmelerinin iceriginden haberiniz var mi peki? Sonucta yaninda degildiniz.
erkek arkadaşım çok kıskanç aşırı derecede yani ben hayali bir arkadaş çizsem delirir bağırı çağırır bulana kadar uğraşır. Kendi okulumda bile benim ne yaptığımı sürekli bilen birisi eli kolu uzun ve şey düşünüyorum beni artık kaybetmekten korkmuyor sanırım elinde görüyor ve buda çok şağılayıcı bi davranış bana kalırsa. Ne yapmam gerektiğiini bilmiyorum belkide o her gece orda gece kulüplerinde sabahlara kadar takılıyor ve ben bunu bilemem, evdeyim derse ona inanamak durumundayımsevgi herşeyin üstesinden gelmez, aşk gemisini yürütmek için de asla tek başına yeterli değildir.
bunu cebe attık;
şimdi, açık konuşacağım.ilişkiniz duraklama dönemine girmiş.sevgilin yeni heyecanlar arıyor gibi gibi, yani en azından radarları açık bundan emin olabilirsin.uzun süreli mesafe ilişkilerinde dönem dönem tarafların birbirlerinden uzaklaştığı sık görülür.bu dönemde kafasına uygun biriyle karşılaşırsa aldatılma ihtimalin çok yüksek.öyle geceyarıları hatunlarla mesajlaşmak ve konuşmak için aşırı bir samimiyet olması lazım arada. "seni asla aldatmam" palavrasına da körü körüne inanma.ruhun bile duymaz yani..
peki ne yapılabilir? sevgilinin heyecanını tekrar kazanmak gerekiyor.artık ateşli bir kavga çıkarıp kaybetme korkusu mu yaratırsın, bu aralar seninle samimi olmaya çalışan hayali "sadece bir arkadaş" mı yaratırsın, yoksa sen de onun şehrine mi yerleşirsin orası sana kalmış.. ama seviyorsan bu durumların üzerine git bence.
Kiz ile erkek arkadas.olmaaaazz tamam belki.iyi niyetli ama bazen konusmalar o kadar tatli bir sohbete donuyorki istentam bu noktada ben cileden cikiyorum kardesim herkes izzeti nefis sahibi insan insana meyl eder kotu niyetle olmasa bile iyi niyetle bile olsa gonul bu konuverir hoslaniverir begeni verir ayrilmamaniz icin cok caba sarf ettiyse kirilmistir size kizgindir ondan soguklugu,sirf aevgiyle is olmaz guven sart sozunuzu dinlemeli sizde erkek.arkadas.edinin kardes.kardes msjlasin bakalim ne diyecek hatta sorun bu onu kizdirir yuksek ihtimal ,istihare yapin istihare yapan pisman olmaz cunku neyin hayirli oldugunu ancak Allah cc bilirMerhaba arkadaşlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve uzun mesafe ilişkisi hakkında yazılan her şeyi inceleyerek kendi hayatımı göz önünde bulundurarak okudum fakat ilişkime dışarıdan bakmayı hiçbir zaman öğrenemediğim için yardımlarınıza ihtiyacım var.
4 yıllık bir ilişkim var ve son iki yılımızı üniversiteden dolayı ayrı şehirlerde geçirdik başlarda bi sorun yaratmıyordu bizim için ama son 4-5 aydır ilgisinin dağıldğını hissediyorum bana karşı.
Yalanlarını yakaladım bir kaç kez ve kesinlikle duygusal anlamda bir şey hissetmediğine eminim erkek arkadaşımın sevgisine inanıyorum ama rahatsız olacağımı bile bile hep gece saatlerinde kız arkadaşlarıyla konuşmalarını yakaladım(normal konuşmalar ama işte gün içinde değilde hep gece geç saatlerde).Güvenim öyle kırıkki onunlada konuşuyorum bunu, güvenini tekrar kazanıcam diyo ama ben her kavgamızda onun bu hatalrını yüzüne vuruyorum çünkü unutamıyorum.. Buraya geldiğinde bile arkadaşlarını görmek yerine her dakikasını benimle geçiren, bana bakarken gözlerinin içi gülen adama şehrine dönünce güvenemiyorum. Güven eksikliği yaşarken ilişkimi sürdürebilir miyim? Lütfen bana bir yol gösterin. Bir aylık bir ayrılık yaşadık geçtiğimiz günlerde ve gerçekten çok çabaladı ilişkimizi bitirmemek adına şimdi tekrar arayı düzeltmiş gibiyiz fakat bana karşı hala soğuk, hala ilgisiz. Beraberken her şey mükemmelken dönünce neden soğukluk başlıyor?
inanın bilmiyorum keşke hiç görmeseydim bile diyorum bazen.. sonra kendime kızıyorum ya beni ayakta uyutuyorsa ve benim ruhum duymuyorsa diyeÇıkaramazsın canım aynı güven eksikliğini ben de bir kere yaşadım ama arkası gelmedi bitmişti o anda ben çok kızmıştım ama çok üzülmüştü yaptığına. Gerçi makul sebep de vardı. Sen bilirsin tatlım belli ki seviyorsun güvenin geri gelsin istiyorsun ama böyle de bu duygu içini kemirirken nasıl yaşayacaksın?
ben cesaret edemiyorum pek zaten inat olduğumu söyleyip duruyor ve benim hayatımda en ufak 'erkek' kişiye tahammülü yok, bende bundan cesaret alarak onun hayatındaki tüm kızları çıkarmasını istedim ama çıkaramıyomuş demekki, onun sevgisi sadece beni sevmeye ilgiyi tek bir tarafa vermeye yetmiyormuş. Beni kuzenlerimden bile kıskanan bi çocuğun empati kuramayıp ızlarla gece yarılarında mesajlaşmaları içeriğini bile bişmediğim arama kayıtlarının olması benim ona güvensiz gözüyle bakmamı sağlıuyor ve ne kadar çabalarsa çabalasın pişman olduğunu söylesede güvenim geri gelmiyorKiz ile erkek arkadas.olmaaaazz tamam belki.iyi niyetli ama bazen konusmalar o kadar tatli bir sohbete donuyorki istentam bu noktada ben cileden cikiyorum kardesim herkes izzeti nefis sahibi insan insana meyl eder kotu niyetle olmasa bile iyi niyetle bile olsa gonul bu konuverir hoslaniverir begeni verir ayrilmamaniz icin cok caba sarf ettiyse kirilmistir size kizgindir ondan soguklugu,sirf aevgiyle is olmaz guven sart sozunuzu dinlemeli sizde erkek.arkadas.edinin kardes.kardes msjlasin bakalim ne diyecek hatta sorun bu onu kizdirir yuksek ihtimal ,istihare yapin istihare yapan pisman olmaz cunku neyin hayirli oldugunu ancak Allah cc bilir
Kiskandirin biraz bildigi siz gibi degilde sasirtin onu mesala bilirki siz evden cikmazsiniz birden evden cikasiniz gelsin bilirki size hep hemen ulasir.birden ulasamasin vs yapin evlilige donmus bu nasilsa benim inun icin sorun yok ha guvenmesi guzel.o ayri bunlari sarsmadan deneyin biraz heyecan olsun iliskide degilmierkek arkadaşım çok kıskanç aşırı derecede yani ben hayali bir arkadaş çizsem delirir bağırı çağırır bulana kadar uğraşır. Kendi okulumda bile benim ne yaptığımı sürekli bilen birisi eli kolu uzun ve şey düşünüyorum beni artık kaybetmekten korkmuyor sanırım elinde görüyor ve buda çok şağılayıcı bi davranış bana kalırsa. Ne yapmam gerektiğiini bilmiyorum belkide o her gece orda gece kulüplerinde sabahlara kadar takılıyor ve ben bunu bilemem, evdeyim derse ona inanamak durumundayım
Aa ama o erkek yapar ...empati beklemyin bunlarda pek bulunmuyor bence haklisinizben cesaret edemiyorum pek zaten inat olduğumu söyleyip duruyor ve benim hayatımda en ufak 'erkek' kişiye tahammülü yok, bende bundan cesaret alarak onun hayatındaki tüm kızları çıkarmasını istedim ama çıkaramıyomuş demekki, onun sevgisi sadece beni sevmeye ilgiyi tek bir tarafa vermeye yetmiyormuş. Beni kuzenlerimden bile kıskanan bi çocuğun empati kuramayıp ızlarla gece yarılarında mesajlaşmaları içeriğini bile bişmediğim arama kayıtlarının olması benim ona güvensiz gözüyle bakmamı sağlıuyor ve ne kadar çabalarsa çabalasın pişman olduğunu söylesede güvenim geri gelmiyor
deneyeceğim, kendimi çocuğum varmış sankide çocuğum kırılmasın üzülmesin diye ondan boşanamıyomuşum gibi hissediyorum çoğu zaman.. zaten uzaktayız ben 21yaşındayım ve 18 yaşımızdan beri yaşımızın ilişkisini zaten yaşayamıyoruz.ciddi olduğunu söylüyor ve bu güvensizlik ne olacak bilmiyorum.Kiskandirin biraz bildigi siz gibi degilde sasirtin onu mesala bilirki siz evden cikmazsiniz birden evden cikasiniz gelsin bilirki size hep hemen ulasir.birden ulasamasin vs yapin evlilige donmus bu nasilsa benim inun icin sorun yok ha guvenmesi guzel.o ayri bunlari sarsmadan deneyin biraz heyecan olsun iliskide degilmi
bizde eskiden çok mesajlaşırdık ama artık aramayı tercih ediyoruz hatta görüntlü konuşuyoruz bunu o daha çok istiyor. bana sürekli facetime yapalım özledim diye her gün konuşcağımız saati bekleyen insanın şimdi kameram kırık şey bozuk derken kaçtığını görüyorum ve ister istemez güvensizliğim yüzünden nerde şimdide bilmemi istemiyor evdeyim diyor ama nerde acaba diye düşünüyorum. ilişkimin yavaş yavaş sonuna geldiğinin farkındayım ama 4 yılıma kıyamıyorum bu seferde ya güvenimi geri azanırsa diye düşünüyorum.kazanmasını çok isterim çünkü hala sevgimizin karşılıklı olarak azalmadığını biliyorumHep kendimden örnek veriyorum ama, bizde kilometrelerin araya girdiği bir ilişkiyi yaşıyoruz fakat soğukluk, ilgisizlik yok.
İlgiden kastınız sürekli mesajlaşmaksa biz de ilgisisiz sizin anlayışınıza göre.
Biz gün içinde pek yazışmayız, çok istersek arayıp konuşuruz (ikimizde kamuda çalışıyoruz, iş güç derken mesajlaşmaya vakit kalmıyor ki en güzeli bir meşguliyetin olması). Gün içinde hiç haberleşmediğimizde oluyor ama akşam muhakkak arayıp konuşuyoruz.
Eğer güven yoksa hiç oluşmayacaktır. Kurdun elmayı içten içe kemirdiği gibi bu güvensizlik duygusu da sizin içinizi hep kemirecektir. Ben olsam fazla zorlamazdım. Sürüncemede kalan ilişkileri sevmedim, sevemiyorum.
Allah aşkına 4 yılıma kıyamıyorum deme. Sanki 3 çocukla ortada kalacakmışsın gibi yazmışsın. Tamam geçen yıllara insan "emek" olarak bakıyor ama bir şeyler yolunda gitmiyorsa isterse 20 yıl olsun karşılıklı işkence haline getirmenin ne anlamı var? Sevginiz karşılıklı olarak azalmasaydı sen bugün bu şikayetlerle buraya konu açmazdın tatlımbizde eskiden çok mesajlaşırdık ama artık aramayı tercih ediyoruz hatta görüntlü konuşuyoruz bunu o daha çok istiyor. bana sürekli facetime yapalım özledim diye her gün konuşcağımız saati bekleyen insanın şimdi kameram kırık şey bozuk derken kaçtığını görüyorum ve ister istemez güvensizliğim yüzünden nerde şimdide bilmemi istemiyor evdeyim diyor ama nerde acaba diye düşünüyorum. ilişkimin yavaş yavaş sonuna geldiğinin farkındayım ama 4 yılıma kıyamıyorum bu seferde ya güvenimi geri azanırsa diye düşünüyorum.kazanmasını çok isterim çünkü hala sevgimizin karşılıklı olarak azalmadığını biliyorum
teşekkür ederim vicdanım iç sesim gibi konuştunuzAllah aşkına 4 yılıma kıyamıyorum deme. Sanki 3 çocukla ortada kalacakmışsın gibi yazmışsın. Tamam geçen yıllara insan "emek" olarak bakıyor ama bir şeyler yolunda gitmiyorsa isterse 20 yıl olsun karşılıklı işkence haline getirmenin ne anlamı var? Sevginiz karşılıklı olarak azalmasaydı sen bugün bu şikayetlerle buraya konu açmazdın tatlımKendini kandırma lütfen.
Ben azcık ilgisizliğini hissedeyim hemen rahatsızlığımı dile getiriyorum. O da sağolsun elinden geleni yapıyor. Aksi takdirde inan 1 gün durmam. Biraz karakterle de alakalı sanırım. Ben geçen senelere emek olarak bakmadım bakmamda. Evlenince de ilgisiz alakasız olacaksa evlenmeden ayrılmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Sevginin temeli ilgiden geçiyor ve temel sağlam değilse üstüne bi şey koyamıyorsunuz. Gerçekçi olmanı tavsiye ederim. Böylece daha mutlu olacağına inanıyorum.
İnsan oğluna vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğin sürece vazgeçilen sen olursun bunu unutma.teşekkür ederim vicdanım iç sesim gibi konuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?