Sevgi HERSEY DEGİLMİŞ...

guzelimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
3.990
426
163
Merhabalar kızlar.Daha önce cok konu actım ama bu kadar canım yanarak,aglayarak ilk defa size yazıyorum.....
Eşimle yine kavga ettik.Yine diyorum çünkü hep aynı tartışma,alınan kararlar,birbirine sarılıp aglayan bir cifttik biz.Eşim her dedigimi yapar,ben onun her istedigini yapardım.Kendi aramızda sorunumuz hic yoktu.Onun ailesi ve benim babam karışmadıgı ve huzursuzluk vermedigi sürece cok mutluyduk.....Ailelerimizi tartışmak bizim sonumuz oldu ve bitti bu sefer bosanıyoruz.Hic geri dönüşü yok.Sevgi hersey degilmiş.......Yeni evlencekler yada yeni evliler ailenizi ve kendi evliliginizi birbirine hic karıstırmayın.Karıstıran bir kocanızda varsa hic ben gibi uzatmaları seviyorum deyip devam ettirmeyin.sonuc hep aynı sonnnn......

hakkınızda hayırlısı olsun
boşanmak zor bir durum
inşallah bundan sonraki hayatınızda en doğru kararları verirsiniz

hakkınızda hayırlısı olsun
boşanmak zor bir durum
inşallah bundan sonraki hayatınızda en doğru kararları verirsiniz

Tesekkür ederim.En kısa zamanda toparlanmak istiyorum.Bayramı baba evinde geciriyorum.Bayram sonrası anlaşmalı bosanma için basvurcaz.Kızlar bayram tatilinde basvurabiliyor muyuz?

Hakkınızda hayırlı olsun. Umarım bundan sonra ki hayatınızda hiç keşkeleriniz olmaz.

evlilik 2 kişiliktir ..
bi 3.kişiler girince böyle oluyor ..
hakkınızda hayırlısı olsun ..

Konularınızı bilmiyorum ama ne kadar zaman da aldınız bu kararı ?
Siz hala seviyorsunuz peki eşinizde sizi hala seviyor mu ?

Eğer tek sorun başkaları ise , şiddet , aldatma vs yoksa ve ikiniz de evlilikte mutluysanız , boşanmak için mücadele etmeyin . En azından aceleye getirmeyin , zaman tanıyın kendinize .

Son düzenleme:

Her kavganın sonunda verilen bir karar ve hep sevgimizle karardan vazgectik.O ailesini savunur,ben konusurdum.Haksızlıga tahammül edemezdim,ailesinin oyunlarına,yalanlarına......Aile konusunda fikir ayrılıgımız ve tartışmamız cooook.Son tartışmamız...Bana ve evliligimize saygı duymayan ailesinin yanında 4 gün gecirmemek istememdi.O işi inada bindirdi,bende istemedigimi ve gitmek istemedigimi söyledim.Yine aynı şeyleri savundu ve korudu.Ben istiyorum gitceksin,yapcaksın.........Baska hicbir sorun yok.Ama dediginiz gibi 3 kişiler müdahale edince ve istekleri bitmeyince olmuyor....Hayırlısı herseyde.

Hakkınız da hayırlısı olsun ortak kararınız mı ?

Tesekkür ederim.Ortak kararımız.İkimizde anlasamadıgımızı düşünüyoruz.Anlaşmalı bosanma için basvurcaz.Nasıl yapılır,ne yapılır hic bilmiyorum.Mantıgımızla hareket ediyoruz,yüregimizle degil...

Başka yolu yok mu aile terapisti gibi her yolu denemelisiniz ayrılmak istemiyorsanız.
Aileler dışında bir sorun da yok sanırım kaç yıllık evliydiniz pardon yazdıysanız bile gözden kaçırdım ben çocuğunuz varmıydı?

siz boşanamazsınız arkadaşım.
sana tavsiyem eşinin ailesini alttan alman.
boylelikle daha az üzülürsün.

Yok artık.Her yolu denedik.Biz kavga edip 5 dk sonra birbirimize sarılırdık.Kendimiz için degil hep aileler yüzünden kavga ederdij çünkü.Ama artık eşimin herseyi bilip ailesini savunması beni cok yıpratıyor.Gitmek istemedigim,yapmak istemedigim seyleri sırf o üzülmesin ve ailesi istiyor diye yapmak istemiyorum.İstemedikce zorunlu tutuldukca konısuyorum.Konustukcada eşim konuştuguma kızıyor.Böyle sürüp gidiyor....tartışmalar.Bende,o da huyundan vazgecmiyecegi için anlasamıyoruz.Ailelerimiz yüzünden evliligimiz bitiyor.Nedenimiz cok sacma.Ama cok bunaldık.....
Aile terapisti,psikolog istedim gitmeyi eşim biz delimiyiz dedi hicbir zaman kabul etmedi.Tek taraflı gitmekte sacmaydı.Çünkü onun söylemleri,tavırları beni huzursuz edip konuşturan.

Diğer konularını okudum da sende çok zor bir karaktersin arkadaşım sürekli tavır ve triple bir şey elde edemezsen ki .
Her tartışmada her kavgada boşanalım lafı artık sizde normalleşmiş hepte eşin gelmiş peşinden anladığım kadarı ile artık oda pes etmiş.
Umarım ilerde pişman olmazsın bu kararından .

O zaman net bir karar verip aniden kesmen lazım . Şimdi böyle ama eşin iki gün sonra elinde güllerle gelse yine affedeceksin . böyle kendini çok yıpratırsın

Her kavgada eşim bosanıyoruz der,her tartışma aile için.Ama bosanalım demek bu sefer lafta degil.Çünkü sevgi hersey degilmiş.(eşimin sözü)Ailesinin yanında 1-2 günün lafını yapan birini istemiyormuş.Bu yüzden bu kavgalardan bunaldık o da bende.O direttigi için,ben direndigim için.

Aşk fedakarlık değil mi güzel kardeşim . Bir iki gün gitsen mutlu gibi rol yapsan olmaz mı ? . Olayların dışından konuşmak kolaydır belki ama boşanmak istemiyorsam ben böyle yapardım . Ailesi ile güzel geçinmeye çalıştın mı hiç .
Aslında en önemli kısım boşanmak istiyor musun ? Eğer istemiyorsan son kez bir adım atıp gidebilirsin ailesinin yanına .
Baktın yine olmuyor git dilekçeni sen ver bitir.

O zaman net bir karar verip aniden kesmen lazım . Şimdi böyle ama eşin iki gün sonra elinde güllerle gelse yine affedeceksin . böyle kendini çok yıpratırsın

Kararımız bu sefer cok net.Olmuyor cünkü yapamıyoruz.Ben calışıyorum her hafta sonumu onun ailesine hizmet ederek,bitmek bilmeyen tadilatlarını yapıp erkek gibi calışmak istemiyorum.Gece yarısı oglum biz babanla kavga ettik diyen bir kaynana istemiyorum,sürekli dedikodu yapan bir aile istemiyorum,her yerde her seyde huzursuzluk istemiyorum bu sefer kararım cok net ve kesin.Buraya yazamadıklarımda var cok detaylı yazmam lazım ki anlasılabilsin.Onada ne sizlerin o kadar okumaya vaktiniz olur nede benim yazmaya.Eşimde bıktı benim cevap vermemden,babamın para istemesinden,ben alttan alıyorum,daha cok sorun cıkıyor,bagırıp cagırıp laf söylüyorum kavgamızda daha cok sorun cıkıyor.Bıktık artık ikimizde.Sevgi herseye yetmiyor.Ailelerimizin istekleri bitmiyor.Bitmedikçe evliligimizde sorun cıkıyor.

Allah yardimcin olsun umarum pişman olmazsiniz sizi çok iyi anlayabiliyorum üzülerek :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…