Sevgi HERSEY DEGİLMİŞ...

Valla kardasim bosanmak uzere olan birisi olarak sana diyecegim tek sey
Allah aldatilmakla kimseyi sinamasin gerisi hikaye..... kaynana kaynata baba esin huysuzlugu agresifligi fakirlik bunlar zamanla gecer hele bide esini seviyosan katlanirsin... ama namussuzlugu kimse tahammul edemez.

Bizde ilk yollar yasadik bu sorunu. Sonra hic muhatap olmafim gerekmedikce ne kaynana ne ailem huzurunu bozamaz dedim. Çok şükür 5senelik evliyim esimde ailesine taviz vermez bende. Zamana birak o söylese de hep tartisma olmasin sen alttan al.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence biraz poliyit olmak iki yuzlu olmak degildir .. Niye oyle düsündünüz ki .. Herseyi her sikayeti çat çat söylemeyi herkes bilir ama iste ters tepiyor bu sekilde sizin degil hickimsenin evliligi yürümez biraz politik olacaksin ki o senin acindan gorecek olanlari seni ezmeye calistiklarini o gorurse hersey yoluna girer bunu ona soylemen degil gostermen gerekir.. Ooo valla yoksa evliliklerin hicbiri yurumez..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Siz birbirinizi çok seviyorsunuz...
Geçici bir inatlasmadan dolayı böyle bir karar mantıksız..
Bizde aynı kavgayı yaptık bayram öncesi...
Eşime ağız dolusu saydım..
Benim dediğim oldu sonuçta ama bin pişmanım kavga ettiğim için...
Keşke alttan alaymisim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet birbirimizi cok seviyoruz ama yapamıyoruz.3 bir kişi karıştı mı olmuyor.Söyledikleri yaptıkları bana batıyor görmezden geldikçe sorun artıyor,eşim zorladıgı zaman daha cok tartışma cıkıyor.Yapamıyoruz.Sonra ben konuştugumda cok dırdır yapan oluyorum.Ben ailesinin her dedigini yapan eşini yok sayan bir adamla evli kalmak istemiyorum.Düzelmiyor bazı şeyler,düzelmiyor......
Politik olmaktan kastım neyse o bende kandırmak için yalan söyleyemiyorum.Eşime göstermemede gerek yok o zaten kendi görüyor,kendide söylüyor,biliyor.Fakat hep aynı.Anasına itaatten bıktım.Aglayınca hersey onun istedigi gibi.

Evlilkk inatla yurumez ki, arada sen alttan alcan azcik o alcak. Ortak paydada bulusun yani. Kolay mi bu kadar.

Evlilkk inatla yurumez ki, arada sen alttan alcan azcik o alcak. Ortak paydada bulusun yani. Kolay mi bu kadar.

Hep alttan alan benim.Benim aile konusunda sinir oldugumu bildigi halde beni zorladımı olmuyor artık.Gitmiyor,yürümüyor.

Allah yardımcın olsun .

Bana göre de aldatma ve şiddet dışında , eğer karşılıklı sevgi ve yürütme istegi varsa her sorun için sonuna kadar mücadele edilmeli . Evlilik kararı kolay alınmıyor , neler yaşanıyor neler .
O nedenle hayallerden kolay vazgeçilmemeli , umarım bundan sonra hayatın cok daha guzel olur , acılarını unutur , cok mutlu olursun .

Baba evinde olmak,severek ayrılmak,bayram gelmiş benim neyime.....

Senin durumuna cok üzüldüm , aklimdasin.
Bu kadar severken , vazgeçme hemen . Kurtarmak icin yollar arayın . Eşin belki uzaklaşırsa evine daha cok bağlanır .
Baska sehre taşınma imkanınız yok mu ?

Biz de aynı sebeplerden dolayı boşanıyoruz. Nasıl bir ruh hali içinde olduğunu anlayabiliyorum. Insan artık sürekli aileler yüzünden kavga etmeye katlanamıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin durumuna cok üzüldüm , aklimdasin.
Bu kadar severken , vazgeçme hemen . Kurtarmak icin yollar arayın . Eşin belki uzaklaşırsa evine daha cok bağlanır .
Baska sehre taşınma imkanınız yok mu ?

Artık eşimde bende istemiyoruz.Birbirimizi cok sevdigimizi ama bu şekilde gitmiyceginin kararını aldık.Aileler hep aynı tavırda.Eşim uzak duramıyor...
Baska bir sehre tasınmamıza imkan yok işlerimiz burda.Tasınsakta fark etmez eşimin ablası şehir dısında telefonla yetişiyor kardeşine.
Bosandınız mı sizde?Prosödürler nasıl?Biz anlaşmalı boşancaz.Sabahtan beri aglıyorum cooook zoooor geliyor böyle olmak.Cok zorrr

Ne aci bişey 3.sahislar icin tartismak evliligi bitirmek.benim evliligimde de tartışmalar hrp 3.sahislar icin oldu ben de bikmis durumdayim.aileler ne anliyorlar ki bundan erkekler de Masallahi var hep aileleri hakli.baska sorun yoksa bu kadar kolay vazgecilmemeli

ıyı dıleklerınız tesekkur ederım.... Dua ıle...

ggggyhnbhhjj

ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım.... Dua ıle...

Arkadasim adam zatn goruyormussun sana bunu aktariyormus yeterli olmasi lazimdi. Sonucta onlar kotu en kotu dahi olsalar onun anne ve babasi benm esimlede bu tip problemlerimiz oldu. Kayinpederm o kadar cok karisiyor ve alay eden biridir ki ben rahatsizligimi dile getirdikce esim bana hep sen kotu kalplidin art niyetlisin diye bana cikisti kavgalar tartismalar sonra baktim onunla aram bozuluyor kendimi bu sekilde dogru ifade edemiyorum bende zaten gormesini bekledm. Sonra birgun kv benm evime gelip ogluna kizdigi icin resmen sinir krizi gecirdi bir suru seyler soyledi kucuk bir cocuk gibi ayagini yere vurarak resmen tepindi soka girdim ama hic cvp vermedim saygisizlik yapmadm sadece esim eve gelince yemegini yiyip dinlendikten sonra durumu anlattm ve kv yanina gidip noluyor diye sormus sanrm cnku hic sormadm ona ne konustunuz diye beni ilgilendiren bisi deildi. O olaydan snra bana benm ailem senmissin dedi sana haksizlik yaptm dedi. Ve ben o gunden sonra asla esime nolursa olsun ailesini cekistirmem cnku bu onu yipratmaya girerdi esim beni biliyor seviyor ama onlarda ailesi kani cani silip atamaz diye dusunuyor ve istemedigim seyleri bile sadece esimi cok sevdgm ve onlardan esimi yetistiren olduklari icin katlaniyorum ve gercekten iyilik eden iyilik bulurmus onlarda artik epey degisim gostermeye basladilar artik benide kabullenip sevmeye basladilar... Yani arkadasim bu evliligin bitmesinin en buyuk sebebi sizmissiniz gibi geldi bana kv,kp yuklemeyin sizde eger kocanizi gercekten cok sevseydiniz onlarin ailesinede ne olursa olsun esiniz hatrina katlanirdiniz.... İnsanlar ne kv kp katlaniyor sirf esimin ailesi diye ama siz sabredememissiniz ve yuvaniza yazik etmissiniz... Hakkinizda hayirlisini versn Mevla bur yuva kolay kurulmuyor boylede kolay yikilmamali. Umarm esinizde sizde hatalarinizi gorup herseyi yoluna koyarsiniz....

Daha öncede söyledigim gibi herseyi yazmaya sayfalar yetmez.Kimseninde o kadar vakti yok....Eşimin ailesine katlandım,oda benim babama.Herseyi evliligimizin,dügünümüzü herseyi eşimle tek basımıza yaptık cok acılar beraber cektik.Ama biz evliligimize yeteri kadar sahip cıkmadık.Her tartışmada aile için tartışırdık.o ailesini koruyup beni yok saydıkca hep sorunlar daha cok büyüyüp içinden cıkılmaz hale geldi hep.Biz.zor kuurdugumuz yuvamıza sahip cıkamadık,bunda ailelerimizin istekleri yaptıkları en büyük etken ve bizim tavırlarımız.

cocugunuz varmı pekı...

Ahh tatlim yaaa yazik etmeyn gereksiz gurur yapma gibime geliyor seviyorsun onunda cok sevdigini soyluyorsun asilamaz birsey deil sevgi gercekten herseyi asar diye dusunuyorum ben sadece sabir ve ozveri birak iyilik sende kalsn katlan yazik etme yuvana (( cok uzuldum suan boyle evlilikler dagilinca elimde deil cok kotu oluyorum ((( seytani sevindirmeyin olaylari bu kadar gozunuze buyuk gosteren o hosgoru gosterin tum olumsuzluklara sanki baska evlilik yapinca yasamicakmisiniz inanin yasicaksiniz maalesef oluyor keske olmasa ama buda imtihan sirri sanirim ( bence adli tatilde basladi belkide Rabbm bile size zaman tanilr iyice dusunun ofkeyle kalkip zararla oturmamaniz icin (((

Çok üzüldüm sizin icin allah yardımcınız olsun rabbim ınş feraha cikarr sizi..ah bu aileler bizde dün eşimle ailesi yüzünden tartistik...imkanım olsa ınan ülke değiştirirm ben o denli biktim...boşanmak son çareniz olsun aileler icin yuvani yıkma derim ben ama karar verdik demissiniz.. bence bi süre dava açmadan ayrı kalın belki dizleri rabbim hakkınızda hayirlisjni versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…