Sevgi HERSEY DEGİLMİŞ...

Bu aileler niye bu kadar acımasız ya :/

Bence kesinlikle ayrilmayin.Oturun bidaha konusun ya olurmu boyle sey?

Allah yardimcin olsun umarum pişman olmazsiniz sizi çok iyi anlayabiliyorum üzülerek :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her ikimizde ailelerimizin yanındayız.Cok zor bir karar.Ama evli kalmaya devam edersek cocuk olursa bu tartışmaların sonu gelmiyor çünkü.Hep ogluna vicdan yaptıran aglayan,ikili oynayan bir kaynana-görümce.Yazık kp geldi dün bundan bosanılır mı hic diyor tamam gelmeyin diyor.Kv kalk kalk gelmesinler bırak kalk kalk kalk gidiyoruz dedi aldı oglunu gitti.Anası agladı ya kocam gitti.Yaaa cok sıkıldım artık.....Eşimin kuzu gibi davranmasından onlara önem vermesinden.

Bu erkek annelerini anlayamiyorum bi biraksalar bi karismasalar hersey cok guzel olucak ama yok kabullenemiyolar ogullarinin ailesi oldugunu ne munasebetsizce bi harekettir gece arayip rahatsiz etmek normali oglumun huzuru bozulmasin diyip susmaktir yemin ederim boyle okudukca korkuyorum ben olsam naparim diyorum erkegin hem sizi hem kendi ailesni hemde sizin ailenizi idare etmesi lazimdi eviniz ayri kapiniz ayri boyle anneler oldukca evlilik yurumez ben konularinizi bilmiyorum suan okudugum kadariyla yorum yapicam eger seviyosaniz esinizin sizi sevdgni hissediyosanz adam akilli konusup isteklerinizi soylemeniz lazim allttan almak lazim ve kadin olarak hani taktik derler ya onlari yapsaniz iyi gorunup kocanizi kendinze cevirseniz belki duzelir bosanmak cok kolay yurutmek onemli olan ben iliskilerde kadinin gucune cok inanirm sanirim sizinde ailenize onunda ailesne rest cekip kendi geleceginize bakmaniz insallah bosanmaz dahada kenetlenip kurtulursunuz sorunlarinizdan allah yardimciniz olsun gercekten uzuldum

Daha önceki konularınızı az çok biliyorum. Eşiniz çok inatçı bir insan. Boşanmakta evlenmek kadar doğal bir şey. Zor olmalı evet ama sonuçta yanlış bir şey değil.

Yalnız ben eşinizin sizden ayrılmayacağını düşünüyorum. İş ciddiye bindiğinde eminim geri adım atacaktır. Hakkınızda hayırlısı.

İyi dilekleriniz için cok tesekkür ederim.Eşim eski konularımı okuyanlar bilir.Annem ölmeden bize huzur yok diyen bir insan.Fakat herseyi gördügü halde zorlamaları ve takındıgı tavır beni cileden cıkaran.Sonra tartışma ve kavga....Ben zaten aileme 15 dk mesafede olmama ragmen ayda bir 20günde bir giderim eşimle.Calışıyoruz diyede onlarda cok gelmez.Huzursuzluk yasanmasın diye uzak dururum.Ama her hafta sonu kv tarafından aranılıyoruz her hafta sonu ordayız.Bıktım artık....Kocamı cok seviyorum,ama bana saygı duymadıgı için istemiyorum.

Akil vermek gibi olmasin belki ablam yasindasiniz belkide ayni yastayiz ama madem karsidakiler esinizin ailesi bukadar alttan alttan islerini hallediyolar aynisini sizde yapin erkekleri adam edicek olan bizleriz etrafimda okadr cok gordum ki inanin aslan gibi kukreyen adamlari kuzuya cevirenleri yola getirenleri kadin isterse yapar yapici olmak lazim ama saf degil (afedersiniz ama) seytan olucaksin yoksa olmuyo iste biz uzuluyoruz siz yipraniyosunuz bence bikez daha sakin kafayla dusunup hareket edin iyi olun birakin onlar kotu olsun esiniz gorsun duymayin gormeyin evinize geldginzde kocanizla tartsmak yerine sakince kirilgan ama iyi bi kadin olarak isteklernizi belirtin imkansiz hicbse yok cok konustum belki yasamadim bilmiyorum disardan bi gozum ama bukadar severken siz bi sans daha verin belki cocugunuz olur ilerde esiniz tam olark aile oldgnu hisseder allah buyuk herseyin bi caresi vardir

Reactions: iva
Gidiverin gonul aliverin ne olur dicem ama iste tam anlamiyla durumlari bilmedigimden bisey diyemiyorum. Evlendikten bir hafta sonra bin pisman oldum oturdum agladim Nisani atmaktan neden korktum diye.. Keske atsaydim dedim..annem de annem diye tutturdu dugunden iki gun sonra amannn sonra ne kavgalar cikti anlatamam ben krizler gecirdim..sonra tabi aradan zaman gecti biraz disaridan baktim aileme annem babam bana 5 dk mesafede oturuyor kayinvalidem yasli dul ve hasta yaninda insana ihtiyaci var esimde bende yogun calisiyorum yani aslinda benimde evde bir sese ihtiyacim var bunu o kavgalardan cook sonra farkettim ve asabilecegime inandim.. Artik kayinvalidemi kendim arayip cagiriyorum biraz bizimle kal diye cekiniyor ama ozlediginden geliyor o gelince hic bi is yaptirmaz ben calisiyorum diye ne istiyorsa ben alirim evimize getiririm o yapar birlikte tatli tatli yeriz simdi birde bebek bekliyoruz rabbim hayirlisi ile kucagima almami nasip eder insallah .. Diyecegim o ki biraz anlasmaya calismak bardagi dolu tarafindan gormek Her zaman iyidir kendinize sorun ben fevrimi davraniyorum diye. Sinirli iken insan düsünemeden konusuyor karsisindakini kiriyor hersey yolunda iken sikayetlerinizi sakin sakin iletin esinize .. Sikayet derken tabi ailesini sikayet etmeyin daha coksinirlenecektir

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bir daha dünyaya gelseydim ya da evlilik yapsaydım kesinlikle ailesi olmayan birini seçerdim
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tesekkür ederim.En kısa zamanda toparlanmak istiyorum.Bayramı baba evinde geciriyorum.Bayram sonrası anlaşmalı bosanma için basvurcaz.Kızlar bayram tatilinde basvurabiliyor muyuz?

başvuramazsınız adli tatile girdik

Son düzenleme:

Eger tek sorun aileler ise o zaman oturup konusun . Herkes kendi ailesine gitsin . Gitmeyin birbirinizin ailesine , anlasın zorlamayın bir irinizi .
Madem iş boşanmaya gidiyor . Bir de böyle deneyin . Kimse ailesinden vazgeçmez .
Siz seviyorsunuz birbirinizi , yazık etmeyin evliliğinize .
Gercekten seveni bulmak zor . Aşılamayacak kadar büyük olmamalı bu sorunlar .
Karşılıklı hoşgörü , biraz alttan alma ile düzeltebilirsiniz . Siz karşılıklı orta yol bulmak isterseniz , Allah yardımcınız olur . Hakkınızda en hayırlısı olsun .

Ne zaman basvurabilirim eylül 1 demi?Evimiz kira boşuna kira vermek istemiyoruz.Eşyalar konusundada anlastık.Mahkeme olmadan esyaları alabiliyor muyuz?

evet eylül 1de başlıyor
o hususları avukatınıza danışmanız lazım ben daha o kısımlara gelemedim :))

Onuda denedik,sen benim ailemi istemeyerek beni yok sayıyorsun,benle evliysen gitceksin dedi ....
Benim eşim aile konusuna gelince cok zor bir insan.

Yaa ailesini tabii ki savunacak insan.
Sen onun ailesiyle aranda geçen sorunları eşinle detaylı olarak paylaşıp bi de üstüne onları kötülüyorsan kaybeden olursun.
Böyle haksızlığa gelemiyorum laflarını geçmek lazım.
Politik olunacak, akıllı olunacak biraz ki işler yürüsün.
Ama herkes başka işte. Bu da senin seçimin.

Onuda denedik,sen benim ailemi istemeyerek beni yok sayıyorsun,benle evliysen gitceksin dedi ....
Benim eşim aile konusuna gelince cok zor bir insan.

Üçüncü şahıslar yüzünden gerçekleşen boşanmalarda genelde pişman olunuyor . Keske sonuna kadar mücadele edebilseniz .
Üzüldüm ama ne diyelim hayırlısı .

İki yüzlü politik olmayı bu yasıma kadar hic yapamadım.Herkesin karakter yapısı farklı tabi.Yorum için tesekkürler.

EşiniZin ailesi sorunlu olduğu kadar eşinizde sorunlu bence, ben sizin ayrılma isteğinizi haklı buldum.. evliliğini kurtarmak isteyen bir adam ailesiyle boşanma mevzusunu konuşurken annesinin kalk kalk gidelim lafıyla peşine takılıp gidiyorsa yaşadığınız sorunuları çözme yoluna gidebilecek potansiyel göremedim eşinizde, hiç bir aile kusursuz değildir, elbette herkeste ailesini günahıyla sevabıyla seviyordur ama bu eşinizde olduğu gibi körü körüne bir durumsa ve evliliğini yıkacak durumda bile hala ailem diyebiliyorsa bence sorun başlı başına eşiniz zaten.. Ben, aslında bizim aramızda sorun yok asıl sorun ailelerimizde gibi yaklaşamadım konuya o yüzden, Ben yazdıklarınıza göre yorumluyorum tabii benim anladığım bu,

Onlara kuzu size aslan kesiliyor...
Direkt kavgayi bosanacagiz diye bitirmek hos degil ama bunun karsiliginda esinizin tavrini gordugum an o evi terkederdim ben de..

Kusura bakmayin ama esinizin kisiligi kendi kararlarini alacak ailesinin baskisindan kurtulacak kadar gelismemis bence.
Aglayan anneyle kp ilgilenir, onun kuzu kuzu gidip sizi yalniz birakmasi... olay gercekten aile kavgasinin cok otesinde.

Fakat merak ettim, esinizle yaptigniz tartismalarda hep inatlasmayi mi sectiniz?
Tatli dille veya az konusup bazi seyleri onun farketmesini saglayarak bir nebze cozebilirmis gibi geliyor.
Ne diyim, hakkinizda hayirlisi olsun...

Başlığa itafen ;

Ayrılık da vardı aşkın içinde.

Hayat bana bir şey daha öğretti; aşk her şeydir ama her şey aşk değildir. -K.T

Hakkınızda hayırlısı olur umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…