Kararımız bu sefer cok net.Olmuyor cünkü yapamıyoruz.Ben calışıyorum her hafta sonumu onun ailesine hizmet ederek,bitmek bilmeyen tadilatlarını yapıp erkek gibi calışmak istemiyorum.Gece yarısı oglum biz babanla kavga ettik diyen bir kaynana istemiyorum,sürekli dedikodu yapan bir aile istemiyorum,her yerde her seyde huzursuzluk istemiyorum bu sefer kararım cok net ve kesin.Buraya yazamadıklarımda var cok detaylı yazmam lazım ki anlasılabilsin.Onada ne sizlerin o kadar okumaya vaktiniz olur nede benim yazmaya.Eşimde bıktı benim cevap vermemden,babamın para istemesinden,ben alttan alıyorum,daha cok sorun cıkıyor,bagırıp cagırıp laf söylüyorum kavgamızda daha cok sorun cıkıyor.Bıktık artık ikimizde.Sevgi herseye yetmiyor.Ailelerimizin istekleri bitmiyor.Bitmedikçe evliligimizde sorun cıkıyor.
Bence kesinlikle ayrilmayin.Oturun bidaha konusun ya olurmu boyle sey?
Allah yardimcin olsun umarum pişman olmazsiniz sizi çok iyi anlayabiliyorum üzülerek :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu erkek annelerini anlayamiyorum bi biraksalar bi karismasalar hersey cok guzel olucak ama yok kabullenemiyolar ogullarinin ailesi oldugunu ne munasebetsizce bi harekettir gece arayip rahatsiz etmek normali oglumun huzuru bozulmasin diyip susmaktir yemin ederim boyle okudukca korkuyorum ben olsam naparim diyorum erkegin hem sizi hem kendi ailesni hemde sizin ailenizi idare etmesi lazimdi eviniz ayri kapiniz ayri boyle anneler oldukca evlilik yurumez ben konularinizi bilmiyorum suan okudugum kadariyla yorum yapicam eger seviyosaniz esinizin sizi sevdgni hissediyosanz adam akilli konusup isteklerinizi soylemeniz lazim allttan almak lazim ve kadin olarak hani taktik derler ya onlari yapsaniz iyi gorunup kocanizi kendinze cevirseniz belki duzelir bosanmak cok kolay yurutmek onemli olan ben iliskilerde kadinin gucune cok inanirm sanirim sizinde ailenize onunda ailesne rest cekip kendi geleceginize bakmaniz insallah bosanmaz dahada kenetlenip kurtulursunuz sorunlarinizdan allah yardimciniz olsun gercekten uzuldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi dilekleriniz için cok tesekkür ederim.Eşim eski konularımı okuyanlar bilir.Annem ölmeden bize huzur yok diyen bir insan.Fakat herseyi gördügü halde zorlamaları ve takındıgı tavır beni cileden cıkaran.Sonra tartışma ve kavga....Ben zaten aileme 15 dk mesafede olmama ragmen ayda bir 20günde bir giderim eşimle.Calışıyoruz diyede onlarda cok gelmez.Huzursuzluk yasanmasın diye uzak dururum.Ama her hafta sonu kv tarafından aranılıyoruz her hafta sonu ordayız.Bıktım artık....Kocamı cok seviyorum,ama bana saygı duymadıgı için istemiyorum.
Tesekkür ederim.En kısa zamanda toparlanmak istiyorum.Bayramı baba evinde geciriyorum.Bayram sonrası anlaşmalı bosanma için basvurcaz.Kızlar bayram tatilinde basvurabiliyor muyuz?
Her kavganın sonunda verilen bir karar ve hep sevgimizle karardan vazgectik.O ailesini savunur,ben konusurdum.Haksızlıga tahammül edemezdim,ailesinin oyunlarına,yalanlarına......Aile konusunda fikir ayrılıgımız ve tartışmamız cooook.Son tartışmamız...Bana ve evliligimize saygı duymayan ailesinin yanında 4 gün gecirmemek istememdi.O işi inada bindirdi,bende istemedigimi ve gitmek istemedigimi söyledim.Yine aynı şeyleri savundu ve korudu.Ben istiyorum gitceksin,yapcaksın.........Baska hicbir sorun yok.Ama dediginiz gibi 3 kişiler müdahale edince ve istekleri bitmeyince olmuyor....Hayırlısı herseyde.
başvuramazsınız adli tatile girdik
Ne zaman basvurabilirim eylül 1 demi?Evimiz kira boşuna kira vermek istemiyoruz.Eşyalar konusundada anlastık.Mahkeme olmadan esyaları alabiliyor muyuz?
Eger tek sorun aileler ise o zaman oturup konusun . Herkes kendi ailesine gitsin . Gitmeyin birbirinizin ailesine , anlasın zorlamayın bir irinizi .
Madem iş boşanmaya gidiyor . Bir de böyle deneyin . Kimse ailesinden vazgeçmez .
Siz seviyorsunuz birbirinizi , yazık etmeyin evliliğinize .
Gercekten seveni bulmak zor . Aşılamayacak kadar büyük olmamalı bu sorunlar .
Karşılıklı hoşgörü , biraz alttan alma ile düzeltebilirsiniz . Siz karşılıklı orta yol bulmak isterseniz , Allah yardımcınız olur . Hakkınızda en hayırlısı olsun .
evet eylül 1de başlıyor
o hususları avukatınıza danışmanız lazım ben daha o kısımlara gelemedim :))
Onuda denedik,sen benim ailemi istemeyerek beni yok sayıyorsun,benle evliysen gitceksin dedi ....
Benim eşim aile konusuna gelince cok zor bir insan.
Yaa ailesini tabii ki savunacak insan.
Sen onun ailesiyle aranda geçen sorunları eşinle detaylı olarak paylaşıp bi de üstüne onları kötülüyorsan kaybeden olursun.
Böyle haksızlığa gelemiyorum laflarını geçmek lazım.
Politik olunacak, akıllı olunacak biraz ki işler yürüsün.
Ama herkes başka işte. Bu da senin seçimin.
Her ikimizde ailelerimizin yanındayız.Cok zor bir karar.Ama evli kalmaya devam edersek cocuk olursa bu tartışmaların sonu gelmiyor çünkü.Hep ogluna vicdan yaptıran aglayan,ikili oynayan bir kaynana-görümce.Yazık kp geldi dün bundan bosanılır mı hic diyor tamam gelmeyin diyor.Kv kalk kalk gelmesinler bırak kalk kalk kalk gidiyoruz dedi aldı oglunu gitti.Anası agladı ya kocam gitti.Yaaa cok sıkıldım artık.....Eşimin kuzu gibi davranmasından onlara önem vermesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?