Seni çok iyi anlıyorum canı. Yeni evliyim, İdare etmek "miş" gibi yapmak yapımda yok, flörtteykende böyleydim açık açık serdim neyse söylerdim belki sert ama tahammülüm yok tutarsızlığa vs vs..bak tatildeyiz geldik geleli bi garip sohbet yok, canım yok, 1 haftadır garipleşti, az önce kızdım niye böylesin ben sene boyunca çalıştım bunun için mi böyle ruhsuz bir tatil için mi , sanki kocamı tanımıyorum bilmiyor muyum? Genelde neşeli adam bana sevgi sözleri söylemese de canım der en azından , ruh gibi, az önce kavga ettik ilk defa küfür etti, elindeki suyu duvara fırlattı şok oldum ..çekti gitti, ben onu bu hale getirmişim de ben garip oyunlar oynuyormuşumda.. Sen delimisin dedim?? Boşanalım olmuyorsa zorlamanın alemi yok mutsuzluk çok kötü birşey

( şimdi odamda yalnızım, eve geri dönmeyi düşünüyorum..
O kadar çaresizim ki ,miğdem bulanıyor resmen ,, çatır çatır kavga ediyor , asla geri adım yok bende aynı anlaşamıyoruz..çocuk ta yok , en iyisi ayrılmak toplumu herkesi unutup ayrılmak ,,,başka yere giderim işimi taşırım şehir değiştirirm ,,çok kötüyüm tatilim zehir

(( ağlıyorum yalnız başıma,, bu adam yüzünden bira içiyorum ki nefret ederim..bazen herşey o kadar boş geliyor ki çok mutsuzum...
Bı odada çakılı kaldım ne kalkıp gidebiliyorum ne tatile devam etmek istemiyorum..çok para harcadık önceden bu tatil için parası a yazık diyorum bi tarafımda batsın parası öderim borcumu diyorum

(
Seninki ayrı bi dert..bilirim çekilmez, insan neyse odur ve erkekler eşlerini değil anne baba kardeşlerini aile olarak görüyor bu çok acı ...hiç bir zaman aile olamayacak mışız gibime geliyor..şimdi ben ne yapayım ..pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum hemde çokk beni ne tutuyor sevgi değil bunu biliyorum,aşk değil kaderdi o sadece

(