Sevgi herşeyi çözer mi?

bir karar verebildin mi..inşallah kendi için hayırlı olan bir karar vermişsindir

bir karar verebildin mi..inşallah kendi için hayırlı olan bir karar vermişsindir

sordugun için allah razı olsun..sizlerde olmasanız ben onun karsısında bukadar güçlü duramazdım ..karar yarın verilecek..yarın nişanlım babamla son defa konusmaya gelıyor..benım durusum belli..ama genede birkez dinlemek istedık..umarım dogru olanı yapıyorumdur..

canım düğün iptali falan aynı benim durumum... ne kadar çok acı çektiğini anlayabiliyorum senin. inşallah hakkında hayırlısı olur ve mantığınla kalbinin birleştiği yerde bulursunuz kendinizi. inşallah herşey çok güzel olur ve mutlu olursun.Allah yardımcın olsun...

Evet sevgi herşeyi çözer ama eğer 2 tarafta seviyorsa gerçekten fedakarlık yapabiliyorsa gördügüm kadarıyla sizinki tek taraflı

Tatlım bence hersey ortada. Seni seven erkek senin isteklerine de kulak verir sadece kendini dusunmez.
Insallah hakkinda herseyin hayirlisi olur. Ama zararın neresinde dönülürse kardır diye dusunenlerdenm.

Tatlım bence hersey ortada. Seni seven erkek senin isteklerine de kulak verir sadece kendini dusunmez.
Insallah hakkinda herseyin hayirlisi olur. Ama zararın neresinde dönülürse kardır diye dusunenlerdenm.

diğer konuna yorum yaptım bunuda şimdi okudum..bence bu adam ailesinden çok etkilenmiş ve seninle evlenmeyi istemiyo kaç tane de bahane üretmiş..sevgi dolu bir insan olduğunu da sanmıyorum..eee öyle bir adamla da ömür gemez malesef..o yüzden kendini üzmene değmez o kaybeder..Allah daha hayırlı kapılar açar inşallah..

diğer konuna yorum yaptım bunuda şimdi okudum..bence bu adam ailesinden çok etkilenmiş ve seninle evlenmeyi istemiyo kaç tane de bahane üretmiş..sevgi dolu bir insan olduğunu da sanmıyorum..eee öyle bir adamla da ömür gemez malesef..o yüzden kendini üzmene değmez o kaybeder..Allah daha hayırlı kapılar açar inşallah..

çok tesekkür ederim allah razı olsun..bende bundan sonrası için dua edıyorum sadece..eski nişanlım doktor oldugu içi garip bi hava içine girer hep kendi sölediklerını üstün görürdü...ailesi de öyle...en dogrusunu yaptıgımı hissediyorum..allah pişman etmez umarım..

arkadaşım ,nişanlın dolduruşa gelmiş ,adam seni sevse istesei evlilik fikrinden emin olsa tayinini alır gelir,ne demek düğün iptali sana bunu yapan adama güvenme

yahu insanlar küsken evleniyor,ortada bişi yok sadece inat uğruna düğünü iptal etmiş en azından bir denerdi tayinini oraya alıp ,düğün olucakken bırakmış gitmiş ve bunun hastalık ölüm kaza harici bir açıklaması olamaz

yarın o görümceyle nasıl yüzyüze bakacaksın?????
hadi onu yaptın diyelim
parayı senin isteklerinden daha değerli gören bi adamla yola çıkabilecek misin...????
e hadi çıktın diyelim düğününe sayılı gün kala seni yarıyolda bırakan adama nasıl güvenebileceksin,????

adam düpedüz sana komplo kurmuş anlamadın mı???
neden düğüne sayılı gün kala olmaz diye tutturmuş çünkü vazgeçemeyeceğini düşünmüş...
valla değil bir ömür,,, bi gün bile geçmez böylesiyle.........
daha önüne niceleri çıkar meslektaşım .......

Konunu okumadım sadece başta yazdıklarına göre yorum yapacağım.

Nişanlının ailesi tam bir çıkarcı..
Nişanlında muhtemelen doktor.
Doğuda kazandığı parayı hesaplayan başka birini düşünemedim çünkü.
Yazıkkı paraya pula düğüne günler kala satıyor seni.
Çlaışalım geçiniriz demek yok :19:
Yol yakınken gerçek yüzünü görmen çok iyi olmuş bile bile lades deme.
Yarın öbür gün herşeyi sen yapmışsın gibi yüzüne vururlar
Tabir-i cazise anandan emdiğin sür burnundan gelir...

Soruna gelirsek; Eskidendi sevginin çözmesi.
Şimdi inanmıyorum.:19:

Back
X