- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi ikiaradabiderede
seni tanımıyorum ama konun ilgimi çekti yazmak istedim.. benzer şeyler muhakkak herkes yaşamıştır.. bnm eşimin aileside beni istemedi sırf okumuş olduğum için çünkü kendileri cahil birini alıp yönetmek istiyorlardı daha doğrusu kayınpederim öleydi kayınvalidemde cahildi onu da yönetiyordu.. hatta beni istemeye o gelmedi eşimin ebisi geldi.. hiç bir şeye el sürmediler bnm ailem ist da onlar denizlideydi..düğün denizlide olsun dedim nikah istda herşey orda olsun bitsin dediler. öle de oldu.. masraf fln hiç bişşeye el sürediler. oldu bitti ama sorunlar hiç bitmedi ilçede oturuyorduk benim hamileliğim çok kötü geçti onların yüzüne ayıf olduğum için çocuk doğurabileceğimi düşünemediler sürekli düşecek bu çocuk yaşamaz diyip durdular inanmazsınız belki ama çocuk doğdu sapsağlam ama kilo almadı dr bir tane ilçede oda anlamıyor bişeykayınpederim çocuğumu elimden almaya çalıştı senin sütün zehirli emzirmeyeceksin biz bakacaz diye.. böle böle 2 sene yaşadım sonra merkez onlardan uzağa taşındık.. arada çok daha fazla sorunlar oldu ama biz eşimle birbirimizi çok seviyorduk.. sonrada baktık ne sevgi kalmış ne aşk.. geçen yıl boşanacaktık sonra yalar yakar kaldı.. şimdi arada yine boşanma lafları dönüyoo.. keşke annemler vermeselerdi de bağrıma taş bassaydım da bu evlilik olmasaydı o zmn 2 yıl ağlardım 3. yıl bi başkası olurdu elbet şimdi ya ömür boyu bu problemlerle yaşayacaz ya da boşanacz bi tane de çocuk var . 3 gün iyiysek 4. gün kötüyüz.. daha neler neler.. de hayırlısı olsun yinede.. en iyisi uzakta olmak.. eğer böle pürüz baştan çıkıyorsa... boşver olmasın.. balık baştan kokar... yinede hayırlısı olsun..ben aşkımolduktan sonra elele verip herşeyi yeneriz demiştim ama olmadı biz yenildim. aşk meşkk boşş çıkıyoo bi süre sonra.. hayırlısı olsun yinede..ablamında böle olmuştu ablam evlendi 5 ay snr boşandı bunu da bil. dikiş tutmayıncqa tutmuyo