- 21 Ekim 2007
- 154
- 19
- 298
- 55
- Konu Sahibi yellow angel
-
Merhaba arkadaşlar
atan
ben 45 yaşındayım..54 yaşında birisıyle arkadaşım aracılığıyla üye olduğum bir grupta tanıştım..1 aydır her dakka telefon msj görüşüyoruz
her sabah günaydın canım mesajları..telefonlar...nerdesin gidince haber ver tripleri..vs ..herşey güzel..
benimsin Allahın izniyle lafları..annesine beni anlatmış falan..annesi ben olunce sen ne yapacaksın falan demiş..
hatta..gel dükkanların başına geç ben yoruldum lafları...bu arada o Istanbul dışında oturuyor..burda bir kere dışarda görüştük..
Neyse..bana herşeyini anlatırdı..derdini hastalığını falan..1 hafta önce bir maddi sıkışıklığı oldu..dukkan oglunun ustune..ona zarar gelecek diye
üzülüyordu..benden arabayı senin ustune vereyım bana bir miktar lazım dedi..
ben vermedim..ama babama kredi çektirmekten tutun da,arkadaşlarıma kadar herkesten istedim..ama olmadı
o gunun sonunda bana mesaj attı..seni sıkıntılarıma ıstemeden ortak ettim..seni tanıdığıma mutlu oldum..ama ters zamanıma geldi..bedelini kendim ödemem lazım vs...
telefon açtım..dost kalalım dedi..ben aramadım..2 gün sonra o aradı..bana neden bunu yaptın..ne yaptım ki ..sen benim için özelsin anneme bile anlattım..ama ben sana birşey veremem dedi...(ne istediysem artık..) yada o ne vermek istediyse..
cumartesi yine günaydın canım diye mesaj attı..eve giderken morali bozuktu..sesini duymak iyi geldi dedi..
dün cebim kapalıydı aramış ..cep niye kapalı diyor..neyse ..dün konuşurken bir ara "seni tanıdığım güne lanet olsun" dedi..ben de asıl beim için öyle dedim..güldüm..bugun aradım 6.30 açmadı...hala da ses yok
şimdii...bu ne ? sevdi de sıkıntılarından mı uzaklaşmaya çalışıyor benden...kafası karışık o yuzden mı lanet okudu tanıdığına..
aklım onda..ne yapmam lazım..şaşırdım..lütfen cevap verin..
Bu dedemiz para koparmak istemis olmayinca uzaklasmis. Hicbir erkege para vermeyin ha ciddisinisinizdir yillardir tanirsin amenna ama bu ergen akilli dedeye de yem olmayin yok anneme soyledim yok su bu o yastaki adam hala anne diyorsa bi kere ordan anlayin bisey olmayacagini uzaklasin arada yoklayacaktir sonra gene yok benden bisey olmaz vs sadece uzuldugunuzle kalirsiniz.
Nasıl istersen öyle hitap edebilirsin..gerçekten yıpranıyorum..ama gerçekten çok iyi bir insandı..davranışlarını çözmeye çalışıyorum..ben 2 kere bırakmaya kalktım..izin vermedi..hala arayıp sorması..ben aramıyorum o arıyor..seni tanıdığım güne lanet olsun lafını ben sanki seni unutamadım kafam karıştı gibi anladım doğru mu anladım bilmiyorum..bir arkadaşım maddi sorunları var..ciddi de düşünüyorsa o yüzden senden vazgeçmeye çalışıyor ama yapamıyorsa oondan söylemiştir dedi..Yaş faktörünü görünce çok ciddi sıkıntılar olabileceğini düşünmüştüm ancak ne yazık ki ergen triplerine denk geldim.
Bu erkekler için söyledikleri geç olgunlaşma olayı da beyefendide olmamış anlaşılan.
Konu sahibi, size nasıl hitap etmeliyim bilmiyorum.Zira sizden 20 yaş küçüğüm...
Bakınız,
Siz bi çoğumuza göre oldukça tecrübelisiniz...Siz bizden daha temkinli olmalı ve bu tarz insanlardan koşarak uzaklaşmalısınız. Çünkü böyle erkekler, insanın ömrünü kısaltır...Zehirler...
Dikkatli olmanız dileğiyle...
Haklı çıkarmak için fazla iyimser olduğunuzu ancak gerçekte hayatın daha acımasız olduğunu düşünüyorum. Dikkat etmenizde yarar varNasıl istersen öyle hitap edebilirsin..gerçekten yıpranıyorum..ama gerçekten çok iyi bir insandı..davranışlarını çözmeye çalışıyorum..ben 2 kere bırakmaya kalktım..izin vermedi..hala arayıp sorması..ben aramıyorum o arıyor..seni tanıdığım güne lanet olsun lafını ben sanki seni unutamadım kafam karıştı gibi anladım doğru mu anladım bilmiyorum..bir arkadaşım maddi sorunları var..ciddi de düşünüyorsa o yüzden senden vazgeçmeye çalışıyor ama yapamıyorsa oondan söylemiştir dedi..
Haklı çıkarmak için fazla iyimser olduğunuzu ancak gerçekte hayatın daha acımasız olduğunu düşünüyorum. Dikkat etmenizde yarar var
İşte tam olarak bu yüzden özellikle daha dikkatli olmalısınız...20 'li yaşlardaki aşk acısına benzemez,daha ağır olur yıkım...Daha çok yıpratır.belki de olabilir..eşimden ayrıldıktan sonra ilk defa görüştüğüm biri...yaşından dolayı olgun olabileceği ile yaklaşmıştım ve öyleydi..ilgisi alakası..ben eşimde görmedim bu tür ilgi sevgi..o yuzden bir boşluk oldu..
+
bence bekleyin. ondan adım bekleyin.
ama davranışları hiç normal degil... yaşına göre hiç degil
Zor olsada vazgeçmek gerekir bazen..Merhaba arkadaşlar
atan
ben 45 yaşındayım..54 yaşında birisıyle arkadaşım aracılığıyla üye olduğum bir grupta tanıştım..1 aydır her dakka telefon msj görüşüyoruz
her sabah günaydın canım mesajları..telefonlar...nerdesin gidince haber ver tripleri..vs ..herşey güzel..
benimsin Allahın izniyle lafları..annesine beni anlatmış falan..annesi ben olunce sen ne yapacaksın falan demiş..
hatta..gel dükkanların başına geç ben yoruldum lafları...bu arada o Istanbul dışında oturuyor..burda bir kere dışarda görüştük..
Neyse..bana herşeyini anlatırdı..derdini hastalığını falan..1 hafta önce bir maddi sıkışıklığı oldu..dukkan oglunun ustune..ona zarar gelecek diye
üzülüyordu..benden arabayı senin ustune vereyım bana bir miktar lazım dedi..
ben vermedim..ama babama kredi çektirmekten tutun da,arkadaşlarıma kadar herkesten istedim..ama olmadı
o gunun sonunda bana mesaj attı..seni sıkıntılarıma ıstemeden ortak ettim..seni tanıdığıma mutlu oldum..ama ters zamanıma geldi..bedelini kendim ödemem lazım vs...
telefon açtım..dost kalalım dedi..ben aramadım..2 gün sonra o aradı..bana neden bunu yaptın..ne yaptım ki ..sen benim için özelsin anneme bile anlattım..ama ben sana birşey veremem dedi...(ne istediysem artık..) yada o ne vermek istediyse..
cumartesi yine günaydın canım diye mesaj attı..eve giderken morali bozuktu..sesini duymak iyi geldi dedi..
dün cebim kapalıydı aramış ..cep niye kapalı diyor..neyse ..dün konuşurken bir ara "seni tanıdığım güne lanet olsun" dedi..ben de asıl beim için öyle dedim..güldüm..bugun aradım 6.30 açmadı...hala da ses yok
şimdii...bu ne ? sevdi de sıkıntılarından mı uzaklaşmaya çalışıyor benden...kafası karışık o yuzden mı lanet okudu tanıdığına..
aklım onda..ne yapmam lazım..şaşırdım..lütfen cevap verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?