• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi mi vazgeçmek mi ...

selam arkadaşlar...işim için izmite gidecektim..ve işimi face paylaştım...aradı konuştuk..özledim seninle konuşmayı gelince ara..o akşam mutlaka görüşelim falan dedi..ben de bakarız dedim
yola çıkmadan bir gece önce msj attı..sabah haber ver falan..
neyse ..inince aradım..izmitte gün içinde aradı falan..
sonra geldi bulunduğum yere..dışarda otursuk..sıcak karşıladı..tokalaştık..sarıldı ..
ne haber falan..sonra telefon geldi ona..şuna bakayım dedi..uzaklaştı konuştu..
ben bir daha uzak yere iş almıycam falan dedim..olur mu ben burdayım dedi..
işin varsa gelmeseydin..olur mu ya falan dedi..borçlarını anlattı..hatta benden akıl aldı..senin telefonunu vereyim sen idare et dedi..o kadar borç ödüyorum ki deyip cebindeki son parayı gösterdi..40-50 lira falan..aşk hayatın nasıl gidiyor dedi..
arayışım yokk dedim..mutluyum böyle dedim..neyse..benim işin uzun sürecekti..işin varsa sen git dedim..
ne zaman döneceğimi sordu..yarın gidiyorum dedim..tamam telefonlaşırız dedi ve gitti..acaba parası yok diye mi ozel buluşmamı..
ne akşam aradı ne bu sabah ve dün gece döndüm ..yani bunun için mi aradı bu muydu??

yani beklerdim ki bir çay içelim oturalım konuşalım falan..ANLAMADIM....

selam arkadaşlar...işim için izmite gidecektim..ve işimi face paylaştım...aradı konuştuk..özledim seninle konuşmayı gelince ara..o akşam mutlaka görüşelim falan dedi..ben de bakarız dedim
yola çıkmadan bir gece önce msj attı..sabah haber ver falan..
neyse ..inince aradım..izmitte gün içinde aradı falan..
sonra geldi bulunduğum yere..dışarda otursuk..sıcak karşıladı..tokalaştık..sarıldı ..
ne haber falan..sonra telefon geldi ona..şuna bakayım dedi..uzaklaştı konuştu..
ben bir daha uzak yere iş almıycam falan dedim..olur mu ben burdayım dedi..
işin varsa gelmeseydin..olur mu ya falan dedi..borçlarını anlattı..hatta benden akıl aldı..senin telefonunu vereyim sen idare et dedi..o kadar borç ödüyorum ki deyip cebindeki son parayı gösterdi..40-50 lira falan..aşk hayatın nasıl gidiyor dedi..
arayışım yokk dedim..mutluyum böyle dedim..neyse..benim işin uzun sürecekti..işin varsa sen git dedim..
ne zaman döneceğimi sordu..yarın gidiyorum dedim..tamam telefonlaşırız dedi ve gitti..acaba parası yok diye mi ozel buluşmamı..
ne akşam aradı ne bu sabah ve dün gece döndüm ..yani bunun için mi aradı bu muydu??

yani beklerdim ki bir çay içelim oturalım konuşalım falan..ANLAMADIM....

Ablacim bu adam evli olmasin sakin? Bence sizin paranizi alacak ve kacacak. Bu ne ya? Surekli maddiyat maddiyat. Sagligi yerinde değil bence. Ve de bence evli. Uzak durun. Ne bu böyle? Size ilgili görünmeye çalışıyor ki onun samimiyetine inanin. Ben asla inanmam böyle bir adamin samimiyetine.
Size tavsiyem uzak durun. Kaçın bu adamdan yoksa cok pis kazik yiyeceksiniz.

öncelikle herkese iyi bayramlar..
bayram mesajı yanınladıktan sonra faceten mesaj attı..izmit te olanları konuştuk..yok ben işten kafamı kaldırmamışım..yok çalışanlara kuzenim diye tanıştırmışım o görüşmek istiyormuş
bir de seviyorum seni dedi..tel değişti..ver numaranı arıycam yarın dedi..hala arıyacak..
bir de face de bir grupta ortak arkadaşımız var..orada bir yorum yapmış.."aşk hayatım çok düzensiz ne yapmalıyım"
diye..

Back
X