Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vallaaa yaaa erkek olmak varmis:roflol:
valla o dönemimde hep kavga, ayrilik olur bizde :sinifsinif:
sevgilime dedim artik bak bana bu günlerde dikkatli davran diye :kedi: ahahah :kedi:

demi kissss cildi acayip pürüzsüz yapiyoo
ahhhhh bide zararlari olmasaaaa boshayallersmile

solaryum çok zararlıymış kıslar ben hiç girmedimm esmerim zaten..ama arkadaşım var süt beyaz yaptırmaya gidelim dedik önce cilt doktoruna gittik adam keisnlikle girmeyiin ileride cilt kanzerine sebeb dediii...yine allah bilirrr ama dogal yollarla bronzlaşın gıslar:)

Aman normal guneslenincede kanser yapio diyolar 50 faktorluk krem suruncede ben bronzlasamiyorum :)

Aman normal guneslenincede kanser yapio diyolar 50 faktorluk krem suruncede ben bronzlasamiyorum :)

kıs 50 faktorluk güneş koruyucular valla bronzlaşmanı önler..ben esmerim lazere gidiyorum diye alcam 50-60 faktörlükten..bence brronzlaşmak istiyorsanız..30 faktörden yüksek almayın derim..hata ben tatilde tam hatırlamıyorum ama10 faktörlük bşy almıştım kapkara olmuştum yalnız:)::))kıs normla güneşlenirken güneşin dik oldugu açılar zararlıı..meselaa ben ögleden sonra ile sabah güneşlenirdim bide 1 saaati geçmesdii zaten:)abartmayınca bşy olmas bence:)

normal güneste ayni yaa nerdeyse, yani öyle diyolar
bide ben 3 hafta günesin altinda yatsam bronzlasamam
hem güneste yok burda:)
solarium erken yaslandiriyo, cilt kanseri yapiyo ohooo saysan bitmez zararlari:)
ama tabi ben yilda sadece 6 kez gitmistim
bu senede 1 kez gittim daha gitmeyi düsünüyorum ama üseniyorum:)
bazilari var her hafta gidiyolar o cok zararli

ya ztn bronzlasamiyorum kaydirigubbakcemile3
bide 30 faktörlük günes kremimi sürcem.. pehhh
günese cikinca sürsem sürsem 15 veya 20lik sürüyorum kaydirigubbakcemile3

Ben ilk gun bi suruyorum sonra bronzlasmayi hizlandiran kremlere geciorum sonra ciz biz oluyorum 1 gun gunese cikmiyorum rengim oturuyo sonra aynen guneslenmeye devam ama oleee yarim saat yatamiyorum ben yaaa

nem lazere giderken niye 50 faktörlük alcanki??

Ben ilk gun bi suruyorum sonra bronzlasmayi hizlandiran kremlere geciorum sonra ciz biz oluyorum 1 gun gunese cikmiyorum rengim oturuyo sonra aynen guneslenmeye devam ama oleee yarim saat yatamiyorum ben yaaa

kıs ben ilk tatile gititgimde açemiydimm güneşş koruyucu ne bilmiyorum ozamanlar resmen kırmızı olmuştummm ve 2 hafta neyatabildim ne gezebildim..güneş yanıgı ne kötü yaaa valla ondan sonra tatillerde en fazla 2 saat günde güneşleniyorum..zaten benim için tatil demek yemek demek kıslarrr..deniz güneşlenme falan vız geliyor ben sürekli restaurant bölümünde geziyorum otelinkaydirigubbakcemile3

nem lazere giderken niye 50 faktörlük alcanki??
kıs güneşten korunmak için hatta 60 faktörlük alcam hiç bronzlaşmamk için..ten nekdr koyu olursa okdr lazer işe yaramıyorrr..zaten esmerim bide bronzlaşırsam işe yaramaz lazerkaydirigubbakcemile3

amaaaannnn beyaz tenli olup napcan

ayy kıs benbeyaz sevmiyorum ama kumral ten herzaman hoşuma gitmiştir:jeyyar:

delii yaa

kisssss oskeeeeeeee saclarina bakim yapiyo musunnn aklinialirimsmile

ayy yapıyorumda 2 haftada 1 cm uzama yok yaa :bbo:

hicmi uzama yok:S
benimde artik bemixim var :sm_cool:
RaziyErkan sagolsun postayla yolladi:)
sinameki alip bende baslicam haftaya inskaydirigubbakcemile

yaa canım bende bir etki görülmedi henüz ayrıca ben diplerimi yaptırdığım için uzasaydı çok net bir şekilde belli olurdu henüz TIKKK yok

ama cnm sen sari röfle yaptirdigin icin uzamasi zor
kör olasica sari uzatmiyo kötükedihüso
uzamasa bile gec uzar muhtemelen
bence devam et, bakim sonucta iyi gelir sacina

devam etcemde bi uzatma falan yok yani bide sen dene bakalım belki senin saçları uzatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…