Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm artık bandajın yok rahatca duşunu alabilirsin..başını öne dogru egme sadece yoksa bi sorun olmasaklinialirimsmile

aslında sizi unutmadım ama hastaydım kızlar
şimdi iyiyim ama :)
siz yazın ben okurum ohaoldumsmile

cnm geçmiş olsun dikat et kendine:gitme:

Ayy bu siirtteki olayy beni fena soklara soktu benim tv ile pek aram yoktur onun icin duymamistim ayy cok fena ya bu nasil bisi

Ayy bu siirtteki olayy beni fena soklara soktu benim tv ile pek aram yoktur onun icin duymamistim ayy cok fena ya bu nasil bisi

hiç sorma valla bende haber izlemem netten bakıyodumm inanamadım görünceeee..allahım düşüncesi bileeee felaket yaaaa..2-3 yaşındaki bebekkk yaaa nsl bi vahşettttt gör nsl agladılar ya valla içim parçalanıyorrr...

ayyy demeyin kizlar biraz önce bende tvde gördümm vahsettt
bide kuzen fln diyodu tam dinlemedim kim kimin kuzeniymis kim kimin kuzenini feda etmis anlamadimki

Ayy tobee tobeee bide haberlerde devletin sucu diyo anasi babasi bakmamis pis sapiklara okul mudurumu baksin

ayyy demeyin kizlar biraz önce bende tvde gördümm vahsettt
bide kuzen fln diyodu tam dinlemedim kim kimin kuzeniymis kim kimin kuzenini feda etmis anlamadimki
valla cnm detayını islemeye yüregim dayanmadı geçtim hemen.

Ayy tobee tobeee bide haberlerde devletin sucu diyo anasi babasi bakmamis pis sapiklara okul mudurumu baksin

kısss hadi hepsini geçtim neden serbest bırakıldılar yaa..18 yaşında olmamışlar ama mşlh akılları herşeye çalışıyorrrr töbe yarebbim negünlere kaldık öle çocuklarıı yatırcaklar adam olana kdr hapiste..haid şimdii başka çocuklara saldırsınlarr resmen onu için serbest bıraktılar yaf:1shok:

hadi yaa bide devletemi suc buluyolar
onlar ne yapcaklardiki
onlarmi git yap dediler töbe töbee

Tobee yarabbim tobee
Simdide tore cinayeti diyo kardesi ablasini sirtindan bicaklamis bu nasil bi cehalettir yaa

aman ksılar allah akıl fikir versinnn bidaha yapmasınlar ..yasıkkk o bebeklerin aileisni düşünün bide neler hisediyorlar acaba

Ayy anam walla fenalik gecirecem yaa en son sehirler arasi otobuste haberleri izlemistim ve sonrasinda muavin bana pecete tasiyodu :)
Ayy hiic dayanamiyorum bennn

Ayy anam walla fenalik gecirecem yaa en son sehirler arasi otobuste haberleri izlemistim ve sonrasinda muavin bana pecete tasiyodu :)
Ayy hiic dayanamiyorum bennn

anam isleme vallaaaaaa insanı yaşamdan sogutuyorlarr..sadece kötülükmü olur bu dünyada ya vardır elbet iiy olaylar amaa malesefff kötülerin yaptıgı okdr agır kiii diger haberlere fırsat kalmıyor

ya ama iyiki haberler var
en azindan dünyada neler oluyo haberimiz oluyo

Zamanlama yanlis regl donemime cok az kaldi yoksa dayanirdim

duygusalmı oluyorsun sen regliden önceeeeeeeeeee:sinifsinif:ben acaip gergin ve sinirli olurum kiii şimdii öyleyimm 4-5 gün sonra bende olcam maleseffffffsempatiksalakcinniyine sancılı gececek iki gün beni bekliyor offf

Sinirli,ofkeli,gergin ve ayni zamanda duygusal oluyorum daha dogrusu bi dengesizlik oluyo bende :)

kizlarr bende acaaayip duygusalim, sinirli, alingan, gergin oluyorum bide malum cikolata krizleriiiiii oluyo

kizz oskeee bilyiorum zararli oludgunu aklinialirimsmile
hep gitmiyorum sadece trye süt gibi gitmemek icin giriyorum :ecrin_bebek:

Sinirli,ofkeli,gergin ve ayni zamanda duygusal oluyorum daha dogrusu bi dengesizlik oluyo bende :)

offfffÇok üzgünüm çoookbayan olmak zor ya erkeklerde böle bi dert yokk..valla aman düğüne adetim gelirmi amannn tatile gitcem adetim denk gelirmi..ay sınavım var adetime rastlarmıı offf ne bela bşy valla..sancısız ve 2-3 günde adeti biten kişilere bayılıyorum vallaaaaakaydirigubbakcemile3

Ben sadece ise ilk basladigim yaz tatile gidemedigim icin mecbur solaryuma girmistim cok gusell oluyo behhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…