Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewet tuonelacım ilk günden daha iyim suanda ama gülerken acaip gerilio burnum ya zor tutuyorum kendmi :)

Arkadaşlar dün öğlen ameliyat oldum hala sızıntı şeklinde kanamam var korkmaya başladım.Normal mi bu cevap verirseniz çok sevinirim doktora ulaşamıyorum.

Arkadaşlar dün öğlen ameliyat oldum hala sızıntı şeklinde kanamam var korkmaya başladım.Normal mi bu cevap verirseniz çok sevinirim doktora ulaşamıyorum.

cnm ilk 4-5 gün kan gelir gayet normla korkma:1hug:

Nem teşekür ederim cevap verdiğin için.bugün kulak çubuğuyla içini temizledim farkında olmadan dikişleri de kurcaladım galiba.zaten bu gece bitsin sabah gidicem doktora.Siz de temizlemişmiydiniz burun deliklerini yanlış mı yaptım acaba.

cnmm valla bende sürekli temizledim doktorun yanına kanlar kurumuş şekilde gitmek istemiyordum..tabi içteki dikişlere kulak çöpü değince insanı biraz zıplatıyor yerinden normall..hiç bşy olmas cnm yavaş yavaş temizle:)a.s.

canlar ben artık çıkıyorum herkese iyi geceler yarın büyük gün hepiniz öpüldünüz

aslında haklısın bende kulak çubuğunun dikş ipine pek zarar vericeğini düşünmüyorum ama insan kuruntu yapıyo işte:)Rahatladım biraz panik halim geçti şu sızıntı da bi geçse rahat uyuyabilicem bu gece.

canlar ben artık çıkıyorum herkese iyi geceler yarın büyük gün hepiniz öpüldünüz
cnm hadi iyigeceler güzel haberlerini 4 gözle bekliycezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsositosositoa.s.

cnmmm o akıntı 4-5 gün oluyorrrr ben ilk günler burnumdan kan gelmesine uyanıyordum gece..biden foş diye geliyordu sıcak sıcak düşünki uykumdan uyandırıyordukaydirigubbakcemile3ama geciyor dedigim gibi en fazla 4-5 gün süürer:)

edoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş avatar resmin yıkılıyor hayatım:):):):):):):):):):

Şu deviasyonu inşallah açığa kavuştururum septum deviasyonu haricinde bi deviasyon varmı arkadaşlar

geçmiş olsun zeyneeb sende demek sadullah beyin hastasısın ne gzl çoğalıyoruz bu beni mutlu ediyor valla:)

valla edaa süper resmler koyuyosun cnm yaa gözümüz gönlümüz açılıo senin resmlerine bakınca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…