Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kısııım dışardaki havadan bize ne burda havalar gusel olsun yetmemi?kaydirigubbakcemile2

kısııım dışardaki havadan bize ne burda havalar gusel olsun yetmemi?kaydirigubbakcemile2

kıs bide adet günüm yakşaltı ya acaip bi ruhh haline bürünüyorum yani anlatamıyorum haaaa yoksaaaa normal bigünden farklı deilllll bugunde bende bi mallık varrr bu gecekaydirigubbakcemile3

kıs bide adet günüm yakşaltı ya acaip bi ruhh haline bürünüyorum yani anlatamıyorum haaaa yoksaaaa normal bigünden farklı deilllll bugunde bende bi mallık varrr bu gecekaydirigubbakcemile3

kısım o mallık değil ballıktandır tatlı,tuzlu sürekli atıştırma krizlerin tutacak ya onun habercisi e yemekte istemiyosun ama boşuna kendini tüketme adet geçsin öle başla gene rejime bu kriz yemeden atlatılmaz sinir olduğunla kalırsın kapiş??:icecream:

kıslar ben cıkıorum uyimde cabucak gecsn su günler gecmek bilmio cunku :)
hepiniseee iyi geceeler tatlı rüyalarr

hiç sormaaa valla sürekli bşyler yiyesim var ama mutfaga gittim düğün günü gelinlik içinde düşündüm kendimi geri geldim boynu bükükkaydirigubbakcemile3aslında yedim bugun bşylerde eskiden yedigimin 4 te 1 i kdr yedim benim bünyenin çökmesine yetiyor bu durumkaydirigubbakcemile3

neem benden sana tavsiye kızım bütün gün canın ne istiyosa ye ama akşam en geç ama en geç ki bence 7.5 daha uygun 8 den sora mutfaktan uzak dur bide gündüz ne olursa yürüyüş en güzeli (ya da başka aletli spot bisiklet falan 20 dak yeter)bana dua edersin bi uy gör:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…