iyim bastan saol sen nasılsınn
nem benide ekle cnm ya özelden atıorum msnimi açtıgında eklersnnnn
hiç sorma kuzu açımmmmmmmmmmmmmmmm valla yazacak takatim yokkkkk kaç kes mutfaga gittim gerii döndümm eli boşkaydirigubbakcemile3bide hava çok kötü ben hemen etkileniyorum hava kapalıyken falan oondan bugun bi hal oldum vallakaydirigubbakcemile3
benm alçı ya cuma yada cumartesi cıkcak bastan
kısııım dışardaki havadan bize ne burda havalar gusel olsun yetmemi?kaydirigubbakcemile2
kıs bide adet günüm yakşaltı ya acaip bi ruhh haline bürünüyorum yani anlatamıyorum haaaa yoksaaaa normal bigünden farklı deilllll bugunde bende bi mallık varrr bu gecekaydirigubbakcemile3
iyileşiyim eklicem ksımetse bastan :)
kısım o mallık değil ballıktandır tatlı,tuzlu sürekli atıştırma krizlerin tutacak ya onun habercisi e yemekte istemiyosun ama boşuna kendini tüketme adet geçsin öle başla gene rejime bu kriz yemeden atlatılmaz sinir olduğunla kalırsın kapiş??:icecream:
hiç sormaaa valla sürekli bşyler yiyesim var ama mutfaga gittim düğün günü gelinlik içinde düşündüm kendimi geri geldim boynu bükükkaydirigubbakcemile3aslında yedim bugun bşylerde eskiden yedigimin 4 te 1 i kdr yedim benim bünyenin çökmesine yetiyor bu durumkaydirigubbakcemile3
kıslar ben cıkıorum uyimde cabucak gecsn su günler gecmek bilmio cunku :)
hepiniseee iyi geceeler tatlı rüyalarr
du nereye gidiyon ekleştik msn de konuşamadık =) çamaşır girdi araya onları asıp geldiydim =) ok cnm sen yat dinlen yarın konuşuruz iyi geceler
edaaa napıyosun cvp yok senden??
ayy eda bende çmşr kalıplamaya çalışıyodum bizim senle bu kader benzeşmesi nedir hehehe:)
kız Baştan o ne güzel bir burun şimdi baktım albümüne harika cnm ya maşallah dr kimdi senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?