neem benden sana tavsiye kızım bütün gün canın ne istiyosa ye ama akşam en geç ama en geç ki bence 7.5 daha uygun 8 den sora mutfaktan uzak dur bide gündüz ne olursa yürüyüş en güzeli (ya da başka aletli spot bisiklet falan 20 dak yeter)bana dua edersin bi uy gör:hooray:
tşk.ederim süreyya şeneldir cnm.valla bana da güzel gibi geldi ama bakalım şişlikler indikçe ne olcak
aynı meslekdeniz hehehe =)
bu hali bile güzel şişler inince dahada güzelleşicek
cnmm dikat edince yememe hemen zayıflıyorum allahtan spor yapmama gerek kalmıyorkaydirigubbakcemile3bakalım bu yemeyle ben düğüne kdr 5-6 kilo garenti veriirm tabi devam edebilirsemkaydirigubbakcemile3
inşaallah cnm bi insin bende oğluşumla beraber eklerim belkim :)
nem cim regli dönemi cok dogal .. sonrasında dikkat edersin kız stres basar seni yaklaştıkca istahın kapanır zaten ..hem fotolarda gayet zayıfsın şekerim sen
nem belinde sorun yoksa mekik çek günde 30 kez çeksen yeter kıslar bu arada ben bi 20 dak.birasdan gidecm sora msnde buluşalım ok kaytarmak yok ama eda nem??cnmm zayıfım aslında kolum bacaklar falan ince de bende göbek sorunu varkaydirigubbakcemile3düğün zamanı yakşaltı ya stres yaptım bari kurtulam şu göbektenkaydirigubbakcemile3sonra yine yerim kıs yemek kdr güzel bşy varmı ya vallakaydirigubbakcemile3
cnmm zayıfım aslında kolum bacaklar falan ince de bende göbek sorunu varkaydirigubbakcemile3düğün zamanı yakşaltı ya stres yaptım bari kurtulam şu göbektenkaydirigubbakcemile3sonra yine yerim kıs yemek kdr güzel bşy varmı ya vallakaydirigubbakcemile3
nem belinde sorun yoksa mekik çek günde 30 kez çeksen yeter kıslar bu arada ben bi 20 dak.birasdan gidecm sora msnde buluşalım ok kaytarmak yok ama eda nem??
ay ufak çocuklara çabuk nazar değiyo bugün markete giderken gene sıkıştırdılar çocuğumu ardından hemen düştü nasıl ağladı bide gerçekte
n acımayıca ağlamıyo veledim demkki acıdıki sinir oluyorum şu maaşallah demiyenlere cık cıkklava:
cnmmmm benimki daha msnde geç çıkmassa gelirim valla eger geç çıkarsada yatarım ama yinede iyi geceler demeye gelirim kıs:)nem belinde sorun yoksa mekik çek günde 30 kez çeksen yeter kıslar bu arada ben bi 20 dak.birasdan gidecm sora msnde buluşalım ok kaytarmak yok ama eda nem??
ay katılıyorum yemek yemek kadar güzel bişi yok hele hele tatlı yemek kadar =) amma velakin yiyemiyoruz iste :1shok: haftada bir gün benim izin günüm herseyi yiyom sende öle yap ..göbek icin diete gerek yok kg fazlan yok cünki mekige başla nemcim
cnmm şu midmei biras alıştırayım yemek yememeye sonra zaten istesemde canım böle çok yemek istemiyorrrrr.mekik çekmeye başlim kıslar gece yatmadan önce anca çekebilirim annem görünce kızar çünkü nereni zayıflatcan diye:)duba gibide olsam hep zayıfsın diyor:):):)
benimkilerde öle nerene zayıflıcan buharlasıcan artık diyolar kıyamıyolar bize sırnaşık şey
demi öle oluyor aslındaaaa hep öle dedikleri için son bi senedir kilo aldımmm yoksa hep dikat ederim kaydirigubbakcemile342-44 benim ideal kilom..herkes o kiloda insanmı olur diyorlar duyunca ama benim kemik oranım baya az çok incedir kemiklerimkaydirigubbakcemile3bilezik aldı kaynanamgil özel yaptırdılar en küçük boyu bile olmadı koluma büyük geldikaydirigubbakcemile3ayakkabı numaram 34-35 malesef ayakkabı bulmakta zorlanıyorum özelliklede abiye altına olan tarzlar çok zor bulunuyoboshayallersmile
baya minyonsun nemcim maşallah diyorum cünki minyonlugu cok seviyorum ben =) ben de 47 kg yum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?