165 cnm
hosgeldin =)
kısım bune 1.65 e 47 kilo kısım biraz kilo al 10 kilo fark yeter bende 1.65 ama 61 kg yani 68 den indim yeni millet dur artık diyo gerçi ben çok kemikliyim harbiden dr da demişti kemiklerim iri (hamilelikte 9 kilo almıştım okadar bile değil kemikler ağır çekiyo demişti dr um:) )
ben hep 55 56 kg olmuşumdur evlenirken 50 kg ya düştüm herkes hastalandım sandı o kadar kötüydümki gerçi senin çok hoşduruyo resimlerde fiziğin ama demek fazla kemikli değilsin ayyy ne uzun oldu be hehehehe:sm_cool:
ay bitmedi ben aldımda allahtan orantılı alıyorum CADIARZUşükür verirkende öle şurdan şikayetçiyim dediğim yok ama 55in altındada iskeletor gibiyim hamilelikte kaç kg aldın sen ve kaç kg ile hamile kaldın??
ben aldımmı orantılı alamıyorum o cok kötüoluyo o sebeple hic almamam lazım
45 le hamile kaldım 63 le dogum yaptım :1shok:
kıs sorma bende senin gibi allah korusun bugüne kadar olmadı ama biryerimde fazla tolansa eminim kendime dar ederim ben dünyaları yerdim işyerinde arkdşlar bir çizburgerle yetinirler ben mesai dea kş 2 burger yerdim bide aburcubur millet kızım biryerinden de fire versen diyip resmen kızıyolardı hatta uyuz olluyorlardı hamilelikte emzirme döneminde oldu ne olduysa ama gene orantılı dağılıyo eşim diyoki eğer öyle olmasa sen kendini yer bitirirsin diyo hatta beni de heheheehe:)) ama genede yaş ilerledikçe dikkat etmek lazım bakarsın bir anda biryerde toplanır ayy allah korusun!!eyvahedigeldismile
yine zayıf hamile kalmışsın ama iyiki almışsın (47)çok zayıfsın o baya bence biraz daha hakkın var korkma alabilirsin :) gerçi sağlıklı olduktan sora bende kansızlıkta var hamilelikte çok çektim bu yüzden ama ne yaptıysam anca 9 kg alabildim oda hep su+bebek falanmış 65 le kamıştım doğumdan bi çıktım 67 dr dedi bu bebek sende emanet gibi duruyo hehehe :))ama emzirirken 1 gr veremedim hatta aldım çikolaya tatlıya düşmekten hehe:)):ecrin_bebek:
evt yaş ilerledikce metobolizma yavaslıyo toplanmaya baslıyo herdaim spor yapmak gerek eylülde mısra okula baslayınca tekrar baslıycam insllh spora bende ..annemden uzaga tasındıgım icin mısrayı bırakamıyorum sporu bırakmak zorunda kaldım bende ..
boyumuz posumuz yaşantımız cok benziyo senle =)
takıntılı olmanın iyi yanıda var kötü yanıda =) iyi yanı frenliyoruz kendimizi kötü yanı stresi cok fenA =)
benimki az emdi cabuk kg verebildim o sebeple emzirirken cok istahı acılıyo insanın..
hamile kalmadan önce 50 kgydum cocuga karar verdik biz ben once diyete basladım ne kadar az kg ile hamile kalırsam okadar k^ar diyerekden 45 e indim öyle hamile kaldım ..bende troit hastası oldum dogumdan sonra kansızlık da cokkötü ilac kullansan ayrı dert kullanmasan ayrı dert
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelmissin kaçmışsın akşam gel yaffffffffffffffffffffffffffffffffffff özledik sneiaklinialirimsmilesositosositoPıtırcıklar günaydınn
buralar size emanet hoççakalınnn
hehehe oske sahalara döndüüüüüüüüüüüüüü :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?