Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
küsme dattlımm canımı sıktılar çoook

cnmmm bu forumda olan şeyler valla okdr çok canımı sıkan olduki ama tınlamadım boşverseneee..herkes farklı düşünebilir bşyiii tabi dozu artıkca agırlaşıyor konuşma tarzı insanın canını sıkıyor dogla olrak ama salla gittsin yaffffffff vallaaaaaaaaaaaa:1hug:kaydirigubbakcemile2

önemli bişey değil diymi kızlar takmayın kimseyi bjurnuşlarınıza bakın mutlu olun:)))

slm pıtışcıklar ya ben gene size biş sorcam çatlarım yoksa bilgisi olan cvp versn lütfen
ben yeni ameliyat oldum ya burnumda kan pıhtıları olustu kabuk gibi neyse tam burun deliklerimin bitiminde baya bi olusmustu üst en köşede iki deliğin birleştiği üst en köşede yani neyse ben bunu dün temizledim ama şimdide kan akmıo ama içinden sıvı gibi bişi cıkıo öle akma yok ama orda kalıo sıvı seklinde kırmızı renge yakın bi renk bu nedir daha önce yasayan varmı böle bişeyi kötü bişimi yaptım ben o kabugu cıkarmakla üfff cnm sıkıldı yaaa yardım edin nolurrr..

Evet canım hiç canını sıkma, hepimizde oluyor o bir kaç gün daha arada olur öyle
Kötü bişi yapmadın, ben de doktora sorarak yapmıştım, doktor temizle demişti.

Evet canım hiç canını sıkma, hepimizde oluyor o bir kaç gün daha arada olur öyle
Kötü bişi yapmadın, ben de doktora sorarak yapmıştım, doktor temizle demişti.

ayy cnmmmm saoalsınnnn içimi cok rahatlattın ya ödüm patladı bnmde naptım dieee hzıır gibi yetiştin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…