bende sizi özledim kuşlarım ama artık msnden takılırız napalım :)
küsme dattlımm canımı sıktılar çoook
oskecigimin canını sıkmışlar esracımmmm boshayallersmilepıtıcıklar kim sıktı sizin canınızı bakim ???
nemmm oskenin canını sıkan kimmmm(((
gelmesin oda bu başlığaaa (= hıhhhhhhhhh
önemli bişey değil diymi kızlar takmayın kimseyi bjurnuşlarınıza bakın mutlu olun:)))
Fındık burun aklinialirimsmile
önemli bişey değil diymi kızlar takmayın kimseyi bjurnuşlarınıza bakın mutlu olun:)))
slm millet ben de geldim ama ben de tv izliyorum gelirim gene a.s
slm pıtışcıklar ya ben gene size biş sorcam çatlarım yoksa bilgisi olan cvp versn lütfen
ben yeni ameliyat oldum ya burnumda kan pıhtıları olustu kabuk gibi neyse tam burun deliklerimin bitiminde baya bi olusmustu üst en köşede iki deliğin birleştiği üst en köşede yani neyse ben bunu dün temizledim ama şimdide kan akmıo ama içinden sıvı gibi bişi cıkıo öle akma yok ama orda kalıo sıvı seklinde kırmızı renge yakın bi renk bu nedir daha önce yasayan varmı böle bişeyi kötü bişimi yaptım ben o kabugu cıkarmakla üfff cnm sıkıldı yaaa yardım edin nolurrr..
Evet canım hiç canını sıkma, hepimizde oluyor o bir kaç gün daha arada olur öyle
Kötü bişi yapmadın, ben de doktora sorarak yapmıştım, doktor temizle demişti.
ayy cnmmmm saoalsınnnn içimi cok rahatlattın ya ödüm patladı bnmde naptım dieee hzıır gibi yetiştin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?