Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorma dayanamadım gene ya onlar bizim canımız rabbim onlara ve bizlere sağlık huzur versin nediyim sen çalışıyormusun eda?

20 dakka sonramıydı o ben anlamadım onu cnm kusura bakma =)
çalışmıyorum ev hanımı olduk çıktık kuzu dogdugundan beri fisfisfis

bana uyar =) ayarlayın kızlar yapın organize =) saduşun ordamı buluşucaz =) mado var historya var oraya yakın kaçabilecegimiz

kızlar sizde avrupa yakasındamsınız bence sadullah beyin orda değil daha orta biyerde buluşalım mesela beşiktaş ortaköyaklına gelen varsa eklesin

Benim için farketmez kuzular ben uyarım, hafta içi ve gündüz saati olursa çok süper olur ama, taksim de olabilir. tam merkez, ya da cevahir falan.

Benim için farketmez kuzular ben uyarım, hafta içi ve gündüz saati olursa çok süper olur ama, taksim de olabilir. tam merkez, ya da cevahir falan.

evet gündüz saati olsun kesinlikle güzel burun ok dediğin yerlerde olabilir diğer pıtıcıklarda fikirlerini belirtsin ayarlayalım:)))

pissssssssssssssssssslerrrrrrrrrrrrrrrr kötülerrrrrrrrrrrrrrrrr bensiz nsl buluşma yaparsınızzzzzzzzzzzz:)hain domdomlar..yagmur doluyo yagarda inş buluşuşamazsınız:):):):):)
şaka şaka valla geç bile kaldınız kıslar buluşunnnnnn benim yerimede yafffff:):):)

Ay canım benim, sen gelince de buluşucaz ya tatlışım:)

Ay canım benim, sen gelince de buluşucaz ya tatlışım:)

saduşun hastalarıyla toplanıyonuzzzzzz beni saduşş yapmadıkiiiiiiiiiiii aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3gelemde bari saduşa da olam bennnn bidaaaa sırf sizle buluşmak için haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasositosositoaklinialirimsmile

eheeh ya saduş bahane, maksat hep birlikte buluşmak yani:) Öyle bir şart aramıyoruz
Burda bile böyle güzel sohbet ediyorsak, beraber çok eğleniriz bence:)

aşkolsun herkes davetldir en basta sen moral kaynağımız :))))

eheeh ya saduş bahane, maksat hep birlikte buluşmak yani:) Öyle bir şart aramıyoruz
Burda bile böyle güzel sohbet ediyorsak, beraber çok eğleniriz bence:)
bolca reism çekinin ya hep birlikte okkkkkk gelmesemde göreyim sizi öylesositosositokaydirigubbakcemile3

aşkolsun herkes davetldir en basta sen moral kaynağımız :))))
uyyyyy cnm bnm inş sonbaharda gelirsem toplaşırıs yine böyleeeeeeeeeeeeeeeaklinialirimsmile
bide kızlar sadullah beye saduşşş çok koptum yavv nem alemsin güldürdün beni:)))

kıssss en sevdigim doktor bu forumda adamı görmedim ama kanım kaynıyoaklinialirimsmile sanırım hastalarınıda çok seviyorum ondan olması lasımmm aramızda bi çekim var saduşumla görmesekteeeee birbirimiizikaydirigubbakcemile3

taksim de besiktaşda ortaköyde fındıkzadede bana uyar kızlar =) ama sececegimiz mekan açık olsun opuyorumnanaktan

bebek burunlar ben çıkıyorum evet buluşacağımız mekan acık olsun haber bekliyorum öptüm hepinizi byeeeeeeee:)))

kıslar çatırdama sesim geliyormu orayaaaaaaaaaaaa çatladım:):):): onun için bu akşam evde yokum alemlere akcam:):):):):):):):)
ciiden bugun siizi özlüycem kıslarrrr akşam evde yokum artık yarın devam ederis:):):):)
öptm heppiniziiiiiiiiiiiiiiiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…