sorma dayanamadım gene ya onlar bizim canımız rabbim onlara ve bizlere sağlık huzur versin nediyim sençalışıyormusun eda?
evt cnm AVM sırnaşık şey
bana uyar =) ayarlayın kızlar yapın organize =) saduşun ordamı buluşucaz =) mado var historya var oraya yakın kaçabilecegimiz
kızlar sizde avrupa yakasındamsınız bence sadullah beyin orda değil daha orta biyerde buluşalım mesela beşiktaş ortaköyaklına gelen varsa eklesin
Benim için farketmez kuzular ben uyarım, hafta içi ve gündüz saati olursa çok süper olur ama, taksim de olabilir. tam merkez, ya da cevahir falan.
pissssssssssssssssssslerrrrrrrrrrrrrrrr kötülerrrrrrrrrrrrrrrrr bensiz nsl buluşma yaparsınızzzzzzzzzzzz:)hain domdomlar..yagmur doluyo yagarda inş buluşuşamazsınız:):):):):)
şaka şaka valla geç bile kaldınız kıslar buluşunnnnnn benim yerimede yafffff:):):)
Ay canım benim, sen gelince de buluşucaz ya tatlışım:)
saduşun hastalarıyla toplanıyonuzzzzzz beni saduşş yapmadıkiiiiiiiiiiii aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3gelemde bari saduşa da olam bennnn bidaaaa sırf sizle buluşmak için haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasositosositoaklinialirimsmile
saduşun hastalarıyla toplanıyonuzzzzzz beni saduşş yapmadıkiiiiiiiiiiii aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3gelemde bari saduşa da olam bennnn bidaaaa sırf sizle buluşmak için haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasositosositoaklinialirimsmile
aşkolsun herkes davetldir en basta sen moral kaynağımız :))))
bolca reism çekinin ya hep birlikte okkkkkk gelmesemde göreyim sizi öylesositosositokaydirigubbakcemile3eheeh ya saduş bahane, maksat hep birlikte buluşmak yani:) Öyle bir şart aramıyoruz
Burda bile böyle güzel sohbet ediyorsak, beraber çok eğleniriz bence:)
uyyyyy cnm bnm inş sonbaharda gelirsem toplaşırıs yine böyleeeeeeeeeeeeeeeaklinialirimsmileaşkolsun herkes davetldir en basta sen moral kaynağımız :))))
bide kızlar sadullah beye saduşşş çok koptum yavv nem alemsin güldürdün beni:)))
bolca reism çekinin ya hep birlikte okkkkkk gelmesemde göreyim sizi öylesositosositokaydirigubbakcemile3
uyyyyy cnm bnm inş sonbaharda gelirsem toplaşırıs yine böyleeeeeeeeeeeeeeeaklinialirimsmile
tabi toplanırız buarada bgerçekten sadullah beyin hastalarıla ilişlkisi güzel sevmeyen yok :))bu arada sanada selam eda :))))
bebek burunlar ben çıkıyorum evet buluşacağımız mekan acık olsun haber bekliyorum öptüm hepinizi byeeeeeeee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?