- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
Maalesef halletces derken düz kemiim hafif sağa yattı bende diorm noluo bu nie böle oldu ve 2 hafta sonra 5 ayım doluo kızlar siz düşünün artıkk(((((((( hem acaip üzgünüm hem mutluyum yani istediim şekl olmamıştıdiye üzgünken daha üzülmeme sebep deviasyon yaratmaları ve kemiim sağa dönüo valla daha kaynamadan doktor ne zaman uygun bulursa alcak beni 6 ay dolunca gene gidip görüşücem yakup avşar çok güvenmek istiyorum umarım yanılmıyorumdur sizinlede paylaşıcam zaten (((
Maalesef halletces derken düz kemiim hafif sağa yattı bende diorm noluo bu nie böle oldu ve 2 hafta sonra 5 ayım doluo kızlar siz düşünün artıkk(((((((( hem acaip üzgünüm hem mutluyum yani istediim şekl olmamıştıdiye üzgünken daha üzülmeme sebep deviasyon yaratmaları ve kemiim sağa dönüo valla daha kaynamadan doktor ne zaman uygun bulursa alcak beni 6 ay dolunca gene gidip görüşücem yakup avşar çok güvenmek istiyorum umarım yanılmıyorumdur sizinlede paylaşıcam zaten (((
ah cnm inşaallah bu kez istedi,ğin gibi olur hem sağlıklı hemde beğendiğin gibi üsme kendini :)
Henüz bişey yapmadım hele biii tam vakti gelsn az daha geçsin diye bekliyorum dağatcam ortalıı gidip zaten yakupla yerleri çok yakın 50metre var yok yakupla revizyon için 3 hafta önce görüşmeye gittim sitemliydi banaa doğal olarak onla görüştüm ona olmayıp burunda deviasyon yaratılmış geri döndüm tekrar para yüzünden geri dönmek istemiyorum çünkü gerçektennn çok ince detaylı çalışıyor ve 1 güne 1 hasta alıyor aklı kaymasn diye buda güzel bişey burnumu inceledi kıkırdak yeterli derecede var dedii burnu şekillendirmesi için umarım şu eğiklieede çare bulur deviasyonuda konuşucamda burnu kapalı ameliyat yapıo revizyonlarıda kapalı yapıomuş ama açtığındada extra bişey varsa kemik kalıntısı gibi onlarıda temizliyomuş yaaaaaaaaaaa bu son olsun çok istiyorummmm o yüzden iyice konuşucam(( gerçi 6 ay dolunca tekrar kont edicem daha geç ameliyat edebilir beni burnum içi hala şiş umarım onlarıda düzeltir ((
Yakup gerçekten para için yapsaydı herşeyi bi ark gitti kıkırdak sorunu varmış burunda şunu demiş ameliyata alırım açar bakarım baktımki düzeltemicem aynen kapatırım zarar vermem demişş buda dürüstlüünü ortaya çıkarıo o doktorun benim kendi doktorlarımada göürdüümde hallederiss demişlerdii çocuğa ve kıkırdak sorunun var dememişlerdi anladınmı bu doktora bu yüzden güvenecem benim doktorlara kalsa herkesi alcaklar ameliyata
kızlar ben geldim
kızlar ben geldim
pinkkk ya burnunda gorunen bir yamukluk yoktu ne ara cıktı bu yamuklukof ya umarım kısa surede halleder mutlu olursun bu arada resim varsa ekler misin ekledigin resimlerde hiç yamukluk yok?
canım çekim önden ekliim gör
burdasınız dimi alıntı yapmayın buraya koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?