ortaköye olsunmu buluşma yerimiz aklinialirimsmile
kıslar çatırdama sesim geliyormu orayaaaaaaaaaaaa çatladım:):):): onun için bu akşam evde yokum alemlere akcam:):):):):):):):)
ciiden bugun siizi özlüycem kıslarrrr akşam evde yokum artık yarın devam ederis:):):):)
öptm heppiniziiiiiiiiiiiiiiiii:)
Kızlar slm...Çarşamba ameliyat olcam inş...Ve maalesef burun kemiğim kırılcakmış...Bu durum beni çok korkutuyor...Aranızda benim gibi kemiği kırılarak ameliyat olmuş arkadaşlar varmı?Ameliyat sonrası ağrınız acınız çok oldumu?Onu merak ediyorum...Tşkler...
Hepimizin burun kemiği kırılarak ameliyat oluyoruz zaten .
Ben mi yanlış biliyorum , ya da yanlış anladım acaba :bbo::bbo:
Herkesin burnu kırılarak yapılmıyoki...Bir arkadaşımın kemiği kırılmadı mesela...Sadece ucunu düzeltti doktor...O yüzden sordum kemiği kırılan arkadaşların ameliyat sonrası ağrıları çok oldumu diye...
valla cnm ameliyat sonrasında hiç ağrı sızı olmuyo ama şu an 3 haftalık mesela benim ama her an sanki burnumu mandalla sıkıyorlarmış gibi ağrı desm değil gerçi biraz ağrı gibi ama kuruluk ta oluyo burun içinde hepsi bir arada işte ama katlanılmayacak gibi değiil şükür sonuçta orda kesikler var ameliyat diyip geçmemek lazım :sinifsinif:
Geçmiş olsun sanada canım...Ya ne kadar zor bir süreçmiş yaşayanlar iyi bilir....Şu 1 ayda internette okumadığım şey kalmadı...Okudukça kafam iyice karıştı....Olsammı olmasammı diye düşünmekten kafayı yiycem yaa....Olmakmı iyi olmamakmı bilmiyorum...Yaptırıp memnun olanda var olmayanda...Kavun değilki koklayarak anlayasın iyimi kötümü diye...Estetik olanların cesaretini tebrik ediyorum valla.... senağlama
Geçmiş olsun sanada canım...Ya ne kadar zor bir süreçmiş yaşayanlar iyi bilir....Şu 1 ayda internette okumadığım şey kalmadı...Okudukça kafam iyice karıştı....Olsammı olmasammı diye düşünmekten kafayı yiycem yaa....Olmakmı iyi olmamakmı bilmiyorum...Yaptırıp memnun olanda var olmayanda...Kavun değilki koklayarak anlayasın iyimi kötümü diye...Estetik olanların cesaretini tebrik ediyorum valla.... senağlama
Onlardan biride benim tanıdık var diye güvendim oldum ameliyatı şimdii iyileşmeye çalışıyorum iyileşincede kısmetse Yakup Avşar a burnu revizyon için emanet edicem daha kumar oynamak istemiyorum en detaylı küçük küçük çalışıp saatlerini ayıran doktor deviasyonumada çare bulursa olcam
pinkim guselim senin burnunda en azından yüklediğin resimler çok iyi ya niye neyi taktın bu kadar kusum :):1no2:
Ay ben de çözemedim onu bir türlü kafamçokkarıştı
Kızlarr nefesim kötüleştii ve sorun ortaya çıktıı ameliyat eden doktorlar solu açıcaz diye burun orta çatıyı sağa kaydırmışlar sağdan nefesm kesildi başka kbb iyice baktı şuan deviasyon oluştu burunda artı şişler indikçe açığa çıkıyor burun orta kemiim gerçekten sağa kayıyoo ve bunu iyi oldum vakit daha kaynamadan şekillendirilip deviasyonum halollması lazım(((((((( dün öğrendim bunuda ameliyat olmazsam ne olur dediğimde doktor hamilelikte ve ilerki yaşlarnda kalp krizine açık olursun dedii ki şimdiden çevrem farkında burunda nefessizlik alddı başını gidiyo anlıycaıınız kaçamıcam revizyon kesin ama şuan tekk güvendm doktor yakupp onada o parayı bayıcam yeterkii eşit bir burun ve deviasyon halletsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?