Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ortaköye olsunmu buluşma yerimiz aklinialirimsmile

Olur canım, yalnız ben mekan bilmiyorum hiç, siz belirleyin ben uyarım.

Ay kuzum benim, iyi eğlenceler canım Şeniz

Hepimizin burun kemiği kırılarak ameliyat oluyoruz zaten .
Ben mi yanlış biliyorum , ya da yanlış anladım acaba :bbo::bbo:

Ben de bilmityorum hiç sormadım ben de deviasyon vardı, bir sürü de kemik çıkmış, kırılmıştır herhalde çözemedim:S

bana drum törpülicez demişti ordan biliorum bende ama cogu dr genelde kırma işlemini yapmıyor artık..kırma yerine törpü işlemi kullanılıyomus çoğunlukta..

bildiğim kadarıyla bişi olmuyor ferhunde korkmana gerek yok törpülensede kırılsada sonucta bi değişiklik olcanı sanmıorum agrı sızı fasla olmuyor ztn

kıslar slm nabersiniz ya bu arada historia ne iyiydi orda buluşalım işte bende bari ufaklığı annem oraya yakın ona bırakıp gelebileyim ortaköy oooooo çok uzak tarfik te zor nedersiniz kıslar edaaaa???vereliniortak

valla cnm ameliyat sonrasında hiç ağrı sızı olmuyo ama şu an 3 haftalık mesela benim ama her an sanki burnumu mandalla sıkıyorlarmış gibi ağrı desm değil gerçi biraz ağrı gibi ama kuruluk ta oluyo burun içinde hepsi bir arada işte ama katlanılmayacak gibi değiil şükür sonuçta orda kesikler var ameliyat diyip geçmemek lazım :sinifsinif:

xxxxx

Son düzenleme:

Onlardan biride benim tanıdık var diye güvendim oldum ameliyatı şimdii iyileşmeye çalışıyorum iyileşincede kısmetse Yakup Avşar a burnu revizyon için emanet edicem daha kumar oynamak istemiyorum en detaylı küçük küçük çalışıp saatlerini ayıran doktor deviasyonumada çare bulursa olcam

öncelikle çok iyi araştırma yapman gerekiyo senin burnundaki sorunun tam olarak ne hem dış görünüş (estetik)hem nefeste mi sorun var; önce bunu tam olarak belirlemelisin sonra da bir kbb dr una mı(estetikle de uğraşan) ya da direk estetisyene mi olmak istiyosun bunu belirle bence buradaki ameliyat olmuş arkadaşların resimlerinden yola çıkabilirsin bu da sana oldukça yol göstericektir.Ayrıca ameliyat sonrası tabiiki estetik te olduysan eğer eskiye oranla çok daha güzel duracaktır ama sonuçta kul yapısı bence kusursuz burun yoktur o sırada sadece burnumuza adapte olduğumuz için takıntılı hale geliyoruz ama sen daha önce olan kusurların düzelmiş mi ;yeni bir göze batacak sorun ortaya çıkmış mı,sorunsuz nefes alıyomusun bunlara bak zaten burun tüm dr.ların dediği gibi 1 yılda ancak nihai sonuca eriyo.Şimdiden kolay gelsin :)hihoyyyt

pinkim guselim senin burnunda en azından yüklediğin resimler çok iyi ya niye neyi taktın bu kadar kusum :):1no2:

Kızlarr nefesim kötüleştii ve sorun ortaya çıktıı ameliyat eden doktorlar solu açıcaz diye burun orta çatıyı sağa kaydırmışlar sağdan nefesm kesildi başka kbb iyice baktı şuan deviasyon oluştu burunda artı şişler indikçe açığa çıkıyor burun orta kemiim gerçekten sağa kayıyoo ve bunu iyi oldum vakit daha kaynamadan şekillendirilip deviasyonum halollması lazım (((((((( dün öğrendim bunuda ameliyat olmazsam ne olur dediğimde doktor hamilelikte ve ilerki yaşlarnda kalp krizine açık olursun dedii ki şimdiden çevrem farkında burunda nefessizlik alddı başını gidiyo anlıycaıınız kaçamıcam revizyon kesin ama şuan tekk güvendm doktor yakupp onada o parayı bayıcam yeterkii eşit bir burun ve deviasyon halletsin

Deviasyon mu oluşturdu doktorlar, ne biçim doktormuş onlar ya Nefes almanı engelliyorsaa ol tabi hiç düşünme, nefes alamamak ne kadar kötü bişey iyi bilirim Ay canım çok üzüldüm Ben nefes alma problemini şişlikten sanıyordum

Maalesef halletces derken düz kemiim hafif sağa yattı bende diorm noluo bu nie böle oldu ve 2 hafta sonra 5 ayım doluo kızlar siz düşünün artıkk (((((((( hem acaip üzgünüm hem mutluyum yani istediim şekl olmamıştıdiye üzgünken daha üzülmeme sebep deviasyon yaratmaları ve kemiim sağa dönüo valla daha kaynamadan doktor ne zaman uygun bulursa alcak beni 6 ay dolunca gene gidip görüşücem yakup avşar çok güvenmek istiyorum umarım yanılmıyorumdur sizinlede paylaşıcam zaten (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…